Ima svako svoje misljenje, ima dosta stoke na tribine tako da Ado nista nije pogrijesio. Onaj put psuju nedovića i pominju mu zenu. Ako su cigani i glodari dno, nismo mi. No aj sad
Nikšićaninu zviždati? Kojegođ orijentacije bio..
Aj da i to vidimo... Nekad.
Bilo je niksicana obezbjedjenja u salu koliko god oces. Ovim putem pozdravljam Zokija kralja najjaceg
I u cijeloj priči vi zaboravljate glavnu bolest ovog društva a to su kladionice koje jebeno diktiraju sve segmente utakmica.Mislim ono kul super sve ne vidite što su jebene kladionice a ima vas u temama đe se kladinjate.
Veli jedan doktor na klinici za odvikavanje sa hemijom misli na drogu mogu da se borim protiv hemije ali u slučaju kockara ozbiljno ne znam protiv čega da se borim i čime.
I dva najveća kluba u Srbiji imaju na dreseve kladionice.
Ima jedan igrač neđe tamo u Radnički bješe kako je preko noći krenuo da vozi skupa kola jer je sabotira sopstveni tim.
Ložinjate se tu na utakmice a ne vidite kako žešći igrači pardon kockarnice,pardon kladionice sve to drže pod kontrol.
Nažalost,voljela bi da nisam.
Samo da rečem onom crno žutom da meni nije stalo do generalštaba ništa drugo no što je glavni arhitekta te zgrade bio i glavni arhitekta Herceg Novog ali što bi ti zna o tome idi viđi da te pomaze u te partijerske odaje možda se budeš osjeća bolje.
I nije NHM otiša s foruma onako što je uletio u Vodovod kako ti tvrdiš ili bačaš ka fore,ođe,a to bi ti povjerova samo idiot no što s takvima ka što si ti mu je očito se zgadilo da dijeli prostor.
Sve su uzeli pod svoje, kad sam vidio da Jokic kome nije potrebno da ulazi u to pravi reklamu sve mi je jasno.
https://adria.tv/vijesti/crna-hronik...EAYKZx2NPyaP1Q
navodi u optužnici, ona je 18. decembra prošle godine, oko 18 časova, u svom porodičnom stanu svom sinu nanijela lake povrede.
“M.Š. ga je tada plastičnom drškom od muvaric dva puta udarila po desnoj ruci, nanijevši mu povrede: dvije poprečne hemoragične linije, dimenzija 10×1 cm, čime je izvršila krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici”, navodi beransko tužilaštvo.
Hahahahhahahahhaa aooooooo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Teška noć za Hapoel a i za još neke...![]()
Love, peace and respect.
Evo fala Bogu ja sam od svojih baš najranijih dana na tribinu. Pa tako i pamtim samo jedno zviždanje Djukanovicu. I ko je isao onda sigurno pamti da je isti taj Djukanovic sa upravom kluba probao da napravi svoje CG Varvare. Tako je dao i pare i sve ostale resurse Vujisiću ne bi li razbio tribinu. A onda posle toga i namjestali i batine i zatvore itd. Doduše popušili su k I Slavko pokojni i uprava. Već par godina slabo idem. Nisam bio sinoć i nemam nista protiv zviždanja vazda sam se zalagao da se sa tribina iznese stav. Ali trreba bit principijelan pa svi oni što su Varvarima spocitavali parolu za litije da pojedu ono što su izasrali te 2020 kad su napustili tribinu radi "politike na tribini".
Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока
Onda Prijeki ne znam što bih ti rekao. Pamtih ih podosta. A priupitaj i rođake R. i V. kad su išli na utakmice Partizana u Moraču pa viđi što će ti reć.
Ja ih isto pamtim malo više. Išao sam od 1997 do 2006/2007 solidno redovno i na koju god se utakmicu Milo pojavio bio bi izviždan. Od tada sam slabije išao.
Jedne rede se sjećam da je i Slavko Perović dobio aplauze.
Ne treba bit navijač i posjećivat utakmice za tako nešto, dovoljno je bilo gledat prenos na TV i čut te zvižduke.
Treba da se iznese stav naravno. To ni ne pokušavam da sporim. Niti targetiram Varvare da su pripadale ikome. Na kraju njihova stvar.
Samo je ovo baš ogavno reć da se nije smjelo Milu zviždat. Nekako su DemoNkrate ogadile cijelu tu konsturkciju zadnjih dana.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nema potrebe da pitam ljude za to makar. Više sam proveo vremena u sportski i na stadion no u školu. Vrlo rano sam krenuo sa tim.
Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока
Dje ste varvari,ljuti milovi protivnici ahahhahaha
Sto napisa teHnus,ne sjećam se da su izvizdali mila i šerifa mugosu,strahopoštovanje ili šta već. Upućen sam inače,ali smatram da je ovo klosarsko ponašanje,mada su navijači takvi pa me ne cudi.
A sto se vlasti tiče ako čitaš šta pišem možeš vidjeti da ih skoro svakodnevno odje kritikujem tako da…
Ono sa nedovicem je tek zastidje bilo.
Last edited by AdO_pG; 16-01-25 at 09:50.
Evo prvi outline kad igraju Buducnost i Partizan navija protiv kluba iz svojeg grada...
Meni to nije normalno.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
preslikana priča' ka im braće crveno belih iz BGa. svi protiv nas vazda, mi uvijek bili na pravoj strani istorijea ovi gore više od deceniju vlast a varvari eo peta godina. stvarno još nisu zgrade krenuli da rade al polako, ima kad.
mora se reći da je jedina razlika što 95% varvara više mrzi CG i Crnogorce no hrabri navijači Zvezde.
ljepše navijati za Žoca no nekad za dps sad andriju mandića.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 16-01-25 at 11:58.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
imao je i Novak Djoković prijem kod Vučića, pa? jel snsovac? jel mu to mrlja u karijeri? tebi kao navijaču Novaka, smeta li ti to?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ima Nole glavu za svaku kapicu, ne bojim se za njega.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Naravno da mi smeta, naravno, da je normalna država i vlast sasvim je prigodno sastat se sa zvaničnicima zemlje, ali pošto su to psihopate koje uništavaju zemlju i bukvalno ubijaju njegove sunarodnike, ne da je treba da to da iskulira, nego da ih ono njegovo sve ponabija na qratz i "pozdravi" im majke.
Dobro, ne baš tako, ali da im kaže iš vaške.
Ja ne vjerujem da se vi još uvjek tripujete da je KKp nekakva opozicija, borba protiv sistema, a uprava full sns-ovaca, stvarno treba izvest neku premium me talnu gimnastiku pa uspjet takve zaključke donosit.
Čuš navija za Željka, jes Željko= KKP, šou
Forever young, i want to be forever young
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks