Aj ovako sto cemo sa Policijom , Vojskom, Rendzerima, Zatvorska policija i cuvari...
Oce li oni imati redovne psihicke kontrole? Znam licno covjeka koji je maltretirao zenu oduzeto mu civilno oruzje a on duzi sluzbeni pistolj i nosi.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da se podsjetimo da o tome treba da odlucuju ljudi koji su smijenili anb psihologa i doveli sestru olje injac,kako bi cuvene "provjere" uspjesno prosli oni koji su uz "oslobodioce".Iako dobar procenat njih naginje nekim siframa.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Dobro zapažanje vjetropiru sa strane. Drzava je zarobljena od strane partijskih uhljeba. Niko ali niko nikad nije odgovarao za nista i tu treba da se zabrinemo mnogo. Znaci sudstvo nam ništa ne valja jer je partijski sistem tako ustrojen da ga oni prave i obaraju. Narod ne može da utiče na Sud, ali može da ne izlazi na izbore i tako skine ovu bagru, a samim ti i sudove koje je bagra namjestila. Znaci sto nam je za cinjeti. Bojkot svih partija i izbora. Ali tu je kvaka
... a sto tice veličine glave neko pomenu. Jedino jokovićeva glava moze da bude takmac simovićevoj. Neka nam je prosto![]()
Zna li ko sta o ovome?
https://www.vijesti.me/v/740847?utm_..._share_counter
Mozda vijesti spinuju vidim da jedino oni furaju ove vijesti a niko nista o tome ne zna…
što bi spinovali. ne znaju više kako da lopataju pa sad moraju kriterijume da spuštaju. što bi reka kolega ljubomorni ste što ljudi imaju završen državni fakultet.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Znaci ni jednu ozbiljnu tužbu suda. Ukrades 20 miliona od države i lezis 5 godina. Mogu li ja to da uradim, naravno da ne. To samo moze onaj kome je sistem dozvolio. Kazem nemamo jos ozbiljnu tužbu suda za pljačku drzave i resursa 35 godina. Sve nam je jasno. Igra medija i vlasti(pozicije i opozicije) isto je i sprdanje sa glavama naroda ojadjenog. Ko jos moze da vjeruje potkupljenim medijima. Sramota je kako je ovaj narod ovo dozvolio posle pada SFRJ. Ovo je nekad bio ponosan narod koji je gradio veliku državu, a danas smo gori od Filipina brate.
Počeće da čitam vijesti kad naslovi budu" drzava zaplijenila imovinu.... drzava zamrznula racune...."" znaci tada ću otvorit naslov. Nego ocu li to dočekat pitanje je. Evo Dajboze da djeca nekad dočekaju to pa da se oni raduju umjesto nas. Sramota je sto smo postali. Znam da treba u novu godinu veseli da uđemo ali kad vidim sto i kako crno je
Joni, ne kontam kako si uspio to da izvučeš iz konteksta?! Cijeli moj post odiše kritikom DPS-a i onoga što su napravili i mog stida sto to nijesam vidjela....Joni, ja nijesam neko ko prati politiku na dnevnoj bazi, tu i tamo sam slusala protivnike DPS-a kako ih napadaju da su prodali ovo, da su uništili ono...ali ja nijesam podržavala kradju do momenta kad sam prestala da ih glasam, nego sam prestala da ih glasam onoga momenta kad sam shvatila što rade...i nijesam odmorila, pa sad opet u podrzavanje kradje davanjem glasa DPS-u, kako si cinično pokusao da mi inputiraš. nego smatram da se neki novi DPS rukovodioci neće nikada moći vratiti na put svojih prethodnika, prvo, zato što neće imati apsolutnu vlast, a drugo, valjda su naučili iz grešaka svojih prethodnika....doduše, ako se budu ugledali na ove prosvetitelje i oslobodioce koji trenutno vladaju, nećemo dugo mirno spavati niti daleko odmaknuti....i zar ti stvarno i iskreno vjerujes da si ti veći demokrata i bolji covjek od mene sto meni spocitavas jedne ljubitelje privilegija vlasti a glasas za druge isto takve?
Kako si povrsno pogledao moj post, tako povrsno sagledavas sve ostalo...nemam sto drugo da ti kazem. Zdravo bio
Mislim da je to samo tvoje misljenje da sam ja sebi "skocila u stomak" ...jer ja nijesam kontradiktorna, niti kritikujem kriminal podrzavajući ga...ja vjerujem da svuda ima dobrih ljudi i da je u dpsu mnoooogo više dobrih nego ovih drugih...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Moze li ovaj krapovic sa familijom sto je ovih 15 dana radio.
Na nasoj grbaci pola evrope kolima obisao sa sve vojnom policijom u pratnji.
PIH
Podgorica Podgoricanima!
dje si bio prije triestog avgusta!?
Eee a kad je gvozdenovic isao u milano avionom niste se culi. sad vam smeta ovaj mucenik sto je poveo djecu na skijanje.
Navikavajte se
f6
Sto se desilo ovdje te ste se ovako pomamili?
Jesu li isplacene dnevnice i djeci?
I dječji dodatak, obavezno
puštite vi to, no da se vidi zašto neko sa završenim državnim faksom nije cijenjen!?
Vala i vi vjerujete svemu što vam servira etv.
Ne sumnjam da ce Krapo naci izgovor kao kad je zdenka posle mjesec dana nasla sluzbenika koji je sipao mjesto nje gorivo
Podgorica Podgoricanima!
Gledam kako dio navijača budućnosti izvizdaŠE spajica i mujovica. Iako ih bas i ne podržavam(ovu dvojicu) ovo je tako sramotno ponašanje,kakva stoka.
E da su smjeli Lomiju i Mugiju ovako...
Forever young, i want to be forever young
Neka su ih izvizdali, blokiran je racun kluba prvi put u istoriji. I jesu za zvizduke obojica. Spajic dosao da lovi glasove, mjesto da malo popravi mrčeni sjever on bi da gradi na malo brdo.
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks