Jutros teretana prvi dan
Sjutra ako ne odem bataljujem...
Voljni momenat 0
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ali bez dodatog šećera ne znači bez kalorija i plus što reče kolega puno raznog drugog otrova. Ko oće da smrša neka jede manje i mrda više. Zna se šta treba smanjiti ( izbaciti) - grickalice, sokove, prerađenu hranu, bijele smrti... Povrće, povrće, povrće, pa meso, mliječno, voće i integralne žitarice. I mrdanje radi zdravlja mozga, ima on line trenera, uživo teretana i trenera, za brzi hod ne treba ništa osim vremena ( a za gubljenje kg je to i ponajbolje), ostalo su izgovori.
Okle ovo na ovu temu uopšte...
Marketinški trikovi to je sve /zero,fat free,gluten free i ostalo ako na taj segment baš obraćaš pažnju.Kao što neko reče najbitnija je količina.
Neugodno kod pojačivača ukusa a imaš na svakoj deklaraciji (najpopularniji mononatrijum glutaminat) je što vremenom ti ostala hrana zbog zasićenja receptora izgleda bljutavo pa recimo u slučaju "kečapa" moj savjet ti je bolje neki neutralni paradajz pire a onda sam možeš napraviti uz "korekcije" neki domaći.
Sorry na digresiji viđeh što ti je cilj pa zato.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Na onu sekciju ''zdrava hrana'' po marketa su ti sve ovi marketinški trikovi što spominješ. Sugar/fat/gluten/palm oil....free a zapravo ako obrneš i vidiš koliko ima kalorija bolje ti je uzet normalnu čokoladu i rastavit se. Katastrofa za koliko smo stvari zakinuti. Neka je 100 puta gora hemija. Malo više pratim fitness i sve evo zadnjih 4-5 godina i znam čime se ljudi hrane i kako izgledaju, samim tim kakva im je krvna slika i slično. Tako da je ovo argument slično onome kao umrijećeš od aspartama iz koka kole zero i slično![]()
uf, ove marlenka bombice su bomba 🤤
sad moram i tortu probat
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Torta je jos bolja u kojoj prodavnici si ih nasla?
VOLI I aroma bi trebalocda ih ima. U Nas diskon sigurno ima.
Odlicni su slatkisi. Torte ostanu dugo svjeze. Probah bas.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Meni majka dala, al kaze da ima samo u voli u city kvartu, evo ako ima u nas diskont, jos bolje
Tu vode ima 2-3 litra realno, ako nema i ako si bas gurao minimum kalorija neminovno je da ces to vratit brzo.
Zašto bi vratio to ako ću nastaviti ovako? Odatle i prvenstveno moje pitanje đe se mogu nabavit određeni proizvodi
Pade mi pogled u Aromu na čokoladno carstvo, 69 cenata masallah...
Taman koliko milka 🤭
#fakenews
U današnje vrijeme postoji jedno milijardu recepata zdravih obroka koji ni malo ne zaostaju ukusom za omiljenom nezdravom hranom, slanom ili slatkom.
Samo treba malo volje.
Sve je to individualno, nije svaki metabolizam isti i ne "steti" svakome ista stvar.
Svi se nesto uporedjuju, a realno, nije isto mojih i tvojih 100kg.
nemam stotku no eto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks