Pisu za pojas, vezite se,kriv sam, ali bukvalno sto sam sjeo u auto. Mozete veli kod koleginice da vam napise nalog, reko sacekacu, necete da izadjete, necu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Oni rade samo kad je neka akcija, smecari.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
E ovako sto se tice kazni za parkiranje na zelenoj površini.... Nedje u martu mjesecu su mi je napisali na onu pržinu preko puta doma JNA. Podjoh u komunalno i tražih sudsko odlučivanje, uglavnom prije 15dana mi dodje da se javim kod sudije i tamo bješe predstavnik komunalne policije. Sudija pročita to što su napisali policajci i prilozi slike, takodje i ja pokazah slike da se vidi da je to pržina i da ne smetam nikome nasuprot parkiranim vozilima po putu koja ometaju saobraćaj i kako komunlci treba time da se bave a ne da pišu kazne vozilima koja su parkirana na razne przine po gradu. Sudija je potom tražila od gospodina iz komunalne neki dokument kao " plan zelenih povrsina" ili tako nešto, nisam dobro razumio (gledao sam u nju) znat će kolega @Shaneman koji dokument, koji on nije imao i oslobodila me krivice. Tako da možda ipak treba ići na sud.
Sent from my 2201123G using Tapatalk
naravno da treba
She is only here to annoy herself!
Sve zavisi od slucaja do slucaja, u dobrom dijelu zavisi od toga na koga je povrsina upisana kao vlasnistvo/koriscenje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Posto policija nece da radi svoj posao, smislio sam jedno rjesenje
Zasarfio sam nekoliko sarafa u daske, u slucaju da neko predje preko njih (sto se desavalo) morace gumu novu da kupuje.
Kese sam stavio da ne bude "nisam vidjeo", malo ciganski ali jbg.
Kad nece milom, oce silom
Moraju li se placat kazne za parking od 2,5€?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Imam dvije, moram ih onda platit. Mada, jedna mi je starija od 8 dana.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Je l komunalna inace ima nocnu smjenu ili je to nesto novo? Sad prolazih kroz Zmaj Jovinu kad ono stoji policajac i slika auto(tj vise njih) sto su na trotoar parkirani i pise kazne, u 00:15![]()
koja to policija nema noćnu smjenu?
You'll Never Smoke Alone..
Pojasevi su problem. Prolazak kroz crveno i parkiranje nije.
![]()
Last edited by hercules; 17-01-25 at 14:22.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Akcija
Akcija tri pisu dva platis
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Realno, za ovo bi me boljela briga.
Pa ovakve akcije mogu da rade svaki dan, na bilo kojoj lokaciji i da samo pune budzet.
Ali socijalni mir pa se ovo radi jednom u par mjeseci, da se istanca ovako neko lijepo saopstenje kako policija radi nesto i onda vidimo se do iduce "akcije".
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks