Ja plaky? Vala baš. Taj sam. Marginalizovani su, polako to dolazi do ozražaja. Naravno Srbi to neće nikada priznati jer i dan danas se kuka o njihovoj ugroženosti, teže im je bilo nego u NDH i slično. Ali i to je OK, navikli smo
Beton je rekao da Srbi nisu mogli račun da otvore, nisam ja ništa izmislio.
Ne ne, fora je bila neće niko Crnu Goru ponijet za Čačak i navikavajte se.
Doduše, još niko se nije usudio da mi prepiše svoj stan/kuču uz moje obećanje da ih neću ponijet na Ljubotinj ali dobro. Navikli smo na kukavičluk i forobacače. Onda budu operisani.
E vidiš, tu se razlikujemo. Ja žalim takve, jer nisu imali dovoljno kapaciteta da promisle o posljedicama ovoga što rade. Lopove ne žalim, jer su takvi itekako znali što rade.
Ma lagano. Crni Zuti tvrdi, a nema razloga da mu ne vjerujemo je li tako, da je DPS ostavio 3 milijarde duga. Ako je na današnji dan dug 4 milijarde to je onda 1 milijarda više. To je to olako sabiranje baba i žaba pa samo napravih poređenje.
E sad i ti ono kao da nećeš malo preskačeš neke činjenice.
105% BDP duga u godini korone gdje je pad GDPa bio koliko? Mislim kad već potenciraš, valjalo bi sve činjenice uzeti u obzir a one i ti olako isturaš ono što ti se sviđa.
Čini mi se da se Vlada odma po stupanju na dužnost zadužila nekih 700 miliona i digla to na 105%. Bez tih 700 miliona bi bilo koliko? Ako ćemo realno da diskutujemo bez obojenosti kroz prizmu politike
Poštedi me priče da je Vlada Duška Markovića ostavila sprženu zemlju i sličnih floskula jer je to lijepa rečenica bila za široke narodne mase.
DPS je inače učinio uslugu i to ne malu Vladama nakon 2020 i inicirao i skoro sproveo u djelo QR kod na račune. Odložena je primjena zbog korone bile pa je počelo kasnije tokom 2021 ako se dobro sjećam.
Zbog toga je punjenje budžeta, samim tim i GPD bio veći. Sreća je što od njih u Skupštinu to niko ne potencira, inače bi bio lagan zicer za svu tu priču.
A DPS se dobrim dijelom zaduživao za potrošnju, skoro nekih 50%, a 50% je otišlo u neke infrastrukturne projekte. I naravno da su šklapali đe su stigli , pisao sam već o nekim promašajima, evo jedan plastični primjer ovdje, to svi znamo, osim sudova koji po nekad presude nekom Maroviću, Kuljači, Pinjatiću i još par nebitnih imena, i isto tako oslobode jednog Bata Carevića za uzurpiranje neke državne zemlje.

Bookmarks