mislim da se ovdje radi o nelegalnom oružju
She is only here to annoy herself!
A i Martinović je ono namjerno uradio kako bi glavaši sad mogli da nam uzmu oružje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by extravaganca; 13-01-25 at 00:26.
Само староградња!
https://www.cdm.me/drustvo/vjetar-od...i-u-podgorici/![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ih koliko bolesnika je u narod..
Policija Srbije uhapsila je na Kopaoniku državljanina Crne Gore M.M.V.(26) kojeg Crna Gora potražuje shodno presudi Višeg suda u Podgorici zbog pokušaja obljube nemoćne osobe, saopšteno je danas iz Uprave policije (UP).
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ostade skromni pop bez bogougodnog X6.
https://www.cdm.me/hronika/tivat-sve...-zapaljen-bmw/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Kažu kako duva śever pesovce u dps vraća
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Puna podrška za ovo i ubuduće.
UP: Za svaki neprimjereni komentar vezan za tragediju na Cetinju postupanje policije je u toku
UP: Za svaki neprimjereni komentar vezan za tragediju na Cetinju postupanje policije je u toku
"Apelujemo na građane, društvene činioce, kao i medije da se uzdrže od plasiranja sadržaja koji mogu dodatno negativno uticati na usložnjavanje trenutno osjetljive društvene i bezbjednosne situacije"
Pojedinačno za svaki slučaj u kojem je objavljen neprimjereni komentar vezan za tragediju na Cetinju postupanje policije je u toku, saopšteno je iz Uprave policije (UP).
Kazali su da se u određenim slučajevima nadležni tužilac izjasnio da će se cijeniti postojanje prekršaja iz člana 19 Zakona o javnom redu i miru.
"Uzimajući u obzir da su u posljednih 10 dana izraženi negativni i neprimjereni komentari na društvenim mrežama i drugim otvorenim izvorima, koji su uzrokovani tragedijom na Cetinju gdje je izvršeno teško ubistvo, obavještavamo javnost da službenici Uprave policije sa svim pojedinačnim navodima ove vrste upoznaju blagovremeno državno tužilaštvo po mjesnoj nadležnosti u cilju pružanja ocjene postojanja krivičnog djela ili prekršaja u datim slučajevima", piše u saopštenju.
Iz UP su poručili da su "u odnosu na pojedine neprimjerene tekstove objavljene na jednom portalu, a koji su izazvali reakcije šire javnosti, obavijestili nadležno državno tužilaštvo".
"Apelujemo na građane, društvene činioce, kao i medije da se uzdrže od plasiranja sadržaja koji mogu dodatno negativno uticati na usložnjavanje trenutno osjetljive društvene i bezbjednosne situacije", navodi se u saopštenju.
U pucnjavi na Cetinju ubijeno je 13 osoba, od čega dvoje djece. Počinilac ubistava, Cetinjanin Aco Martinović, preminuo je tokom transporta ka Kliničkom centru Crne Gore (KCCG), nakon što je pucao sebi u glavu.
U pucnjavi su teško povrijeđene tri osobe, koje su hospitalizovane u KCCG.
Povodom tragičnog događaja koji se dogodio na Cetinju, Vlada je donijela Odluku da se 2, 3. i 4. januar proglase za Dane žalosti.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ja procitah nedje danas da su neka auta njima donirali Osmanagići,je li istina ne znam…
https://www.cdm.me/drustvo/andusic-k...caju-15-centi/
O ovome sam htio pisati prije neki dan,ali kakve vajde.
Sad će neko reci da se može uzeti ceger ili slično,ali ako su te kese zabranjene zašto se one uopšte više koriste?A za ovo sramotno naplaćivanje da ne pričam. Nadam se da će se neko pozabavit s ovim
Last edited by AdO_pG; 13-01-25 at 13:47.
Evo ti odgovor na ono sto si pitao Rakočević: Opozicija neće dozvoliti održavanje sjednice Skupštine 21. januara
Toliko o tome ko je kriv
Umoran sam od svega sto znam
Jos samo da blokiraju bulevar i postave satore
f6
kad ovi prijatelji žutoga upadaju u BD to je odbrana nAAAAAArodne voljea kad dps blokira onda je to napad na državu.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
...
Baš me to čudi od Roanikija... pa naravno da vas nije zvao zato što demoNkratskom sistemu tako odgovara...
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
zaboraviće se rts iz doba snsa spram bokijevog rtcga pod šapom mandinom
https://x.com/KonteZanovic/status/1878814788249358720
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Najjači ali najjači komentar ispod onog teksta te je postavio.
Ma da vas bude sram sve koliko vas je, i vas ljevicara i desnicara i centrista, i NVO organizacija i glavara svake vjerske zajednice - svi ste krvomutnici sto bi radi vlasti bez razmisljanja do gradjanskoga rata doveli, da se narod kolje, a vi iz zasticenih domova da vatru palite i huskate. Jedva nas je pola miliona, a poceli smo zestoko jedni druge da mrzimo, i gledamo do jucerasnje prijatelje i rodjake i kumove kroz to - KO ZA KOGA GLASA. Vrane su nam mozak popile, a vrane ste VI POLITICARI!
Puni ili ne oni ne koce cg na evropskom putu, ne uskracuju penzionere za povecanja, ne blokiraju investicije itd.
Svakako nisu puni kao ovi sto su 20-30 god bili na polozajima a uz to su i krali kao sto smo vidjeli, rasprodali svu zemlju i usput napravili 3 milijarde duga. Za ove nove se to ne moze reci.
Uvijek se sjetim jednog poslanika koji nije vjerovao da u cg ima ljudi koji zive bijednim zivotom, a uz to i rade. Jednostavno nisu imali dodira sa stvarnoscu vecina njih jer su bili toliko dugo na vlasti.
Umoran sam od svega sto znam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks