Prvo, zena nije kucala fizicki drugi broj na viber sto je i logicno s obzirom da mu pise na istoj konverzaciji koja je ranije kreirana. Drugo, viber je instaliran iskljucivo samo na njegovom telefonu. Trece, poslala mu je skrinshotove prethodnih konverzacija koje se vide isto na njegovom telefonu ali samo ta od slanja slika do momenta kad osoba kaze da je greska u telefonu, tih slika i tog odgovora nema na njegovom, takodje profilna slika osobe koja odgovara i njegove nije ista - BTW slika je nesto poput aliena sa tamnom pozadinom. Na kraju, kada sam usla u gmail da mu promijenim sifru za koju su vezane sve app na telefonu, pisalo je da mu je gmail logovan na nekoliko nepoznatih lokacija (jedan TV i jedan mobilni i to bas od 2. i 3. Januara, cak i na gmailu postoji mejl sa upozorenjem da je primijeceno logovanje na novom uredjaju - sve sam te lokacije odjavila kada sam promijenila sifru i nanovo kucala sifru na samom telefonu na kom je instaliran taj viber nalog.. E sad neka nam je bog u pomoc..

Reply With Quote
Bookmarks