Win update.
Win 10 problem:
ranije ovog mjeseca sam primjetio da se WinRar vratio na trial iako imam crackovanu verziju. Danas, vidim da su se 2 programa automatski azurirala (WinMerge i Notepad++) a znam da sam jos davno iskljucio azuriranja na Notepad++ (jer neki macro ne radi u novijoj verziji) a WinMerge nisam odavno otvarao.
Kako je moguce da su se ti programi sami azurirali? Na Avast je isljuceno software update isto kao i u Microsoft Store.
Win update.
Win 2024-10 update.... Pa kako se to moze sprijecit?
Preko cega si skinuo Notepad++ itd? Ako si bilo sta skinuo preko Store-a Windows ce forsirati update na sve aplikacije ako su outdated za novi build
@JigSaw
Notepad++ sam skinuo sa sajta, a ne sa Store-a. Isto kao i WinMerge, WinRar, a vidim da se i K-Lite Codec sam azurirao, a prije sam to radio sam.
@Apolo
Ovo se odnosi na Win Update, koje bi svejedno instalirao. Ali da mi Win sam azurira programe...![]()
Ccleaner zna ponekad da povuče update.
Da nemaš i njega?
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Iskreno prvi put cujem za takav slucaj![]()
Nemam i mislio sam da je IObit Uninstaller poceo sam da azurira programe, ali nije. Sve je pocelo nakon 2024-10 Win Update i/ili Avast update.
https://www.reddit.com/r/antivirus/c...ut_my_consent/
Last edited by dadic; 01-11-24 at 03:41.
Ima li neki besplatan program za snimanje ekrana i zvuka na racunaru?
Hvala.
Komplikovan mi je za koriscenje.
Meni ne treba zvuk i koristim ShareX, ima i portable verzija bez instalacije.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Evo je youtube blokirao ublock origin na chrome-u makar... Ima li neka podjednako izuzetna zamjena za isti?
Ja instalirah ublok Origin Lite
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Probao odma i odma vidio da drzi crni ekran nekih 10tak sek na yt pri ucitavanju klipa... Tako da ustvari ne gledas ad jer je crno ali je cekas...
Cak sumnjam da ovo prevazilazi okvire internet zakona o slobodi koriscenja app i sajtova.. Citao sam nekad zbog posla, niko nije smio da ti uskrati pravo da koristis ekstenziju koju oces... Nego su modifikovali do sad 100%
Firefox.
niko nije našao bloker koji radi na hromu?
Meni i dalje ovaj AdGuard radi kako treba. Nema reklama
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks