Apdejt…nisu popravili
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eo EoN se apgrejduje.Nadam se da su popravili problem da kad vratiš unazad program video i zvuk nisu sunhronizovani
Apdejt…nisu popravili
Da li neko zna, NetTV plus kanali, da li su dostupni za gledanje u Njemačkoj? Ili zatamnjuju N1, SK kanale...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Kako na kom kanalu? Na svakom.Kada vratim unazad pa da je i 10sec zvuk i slika se za milisekundu zaustave i onda nisu sinhronizovani
Koji STB? Ili je app na TV?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nisam bas u toku sa operaterima, ponudama, opcijama itd., a htio sam da predjem sa T-Coma na nekog drugog operatera, u sustini nisam veliki korisnik ni neta ni televizije pa sam gledao nesto cjenovno najpovoljnije i ovo sto sam do sad vidjeo na brzinu to je ovaj Telemach Eon Light 30 eura mjesecno prvih pola godine 15 eura...
Moze li mi neko objasniti kako funkcionise premotavanje/pustanje starih emisija kod njih? Na sajtu pise TV 7 dana unazad ali u zagradi "sa Smart TV aplikacijom", a iznad toga "EON Smart TV aplikacija (promo)"...je li to nesto ograniceno vremenski ili sta?
Zanimalo me postoji li na trzistu nesto cjenovno jos povoljnije, neka kombinacija TV-a i interneta razlicitih operatera?
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Postoji u mtel, javi mi se u inbox
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
https://www.klix.ba/biznis/investici...niji/250110065
Rasprodala se UG
Yettel je kupio SBB
Prelose za Telemach, BH Telecom je uzasna kompanija.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Sada ce BH Telekom da kupi Mtel?
T-Com je trebao da preuzme Telemach, to bi bilo najbolje za sve. Ali posto su se odlucili za hitnu prodaju zbog Grka iz BC Partners prije svih, a uz protivljenje Solaka da proda SBB Yettelu i to je zavrseno. Yettel je kupio SBB. Ovo je prvi put da ne prodaju cijelu UG nekom fondu.
Rasparcali su sad cijelu United Grupu. Mislim njima Telemach CG svakako nista nije donosio ali ovo je telekomunikacioni zemljotres da Arapi preuzmu SBB u Srbiji. Tada je BH Telecomu obecano da ce dobiti Telemach BiH i CG, a u medjuvremenu su dogovorili i kupovinu makedonskog.
Last edited by Jakuza; 10-01-25 at 13:02.
Problem je što za Telemach CG i Total NMK nije bilo zadovoljavajućih ponuda.
Onda su u zadnjem času prebačeni u vlasništvo Telemacha BH. Vlasnik Telemacha CG je bio Telemach SLO preko Slovenia Broadband.
Za Telemach CG se interesovao One, ali nisu dali ponudu.
Dodatna info koju je imam je da MTS dogovara kupovinu A1 SRB. Ne znam koliko je ozbiljna priča.
Eto konačno rahmetli SK i Arene kod istog operatera
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
sad SK neće biti kod Telemacha il?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pitanje je oće li biti SK ili ce ga preuzeti Telekom odnosno pretvoriti u AS
Odakle toliki novac BH Telekomu?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks