Iskoristiš fake adress generator odabereš Aljasku i kreiraš sa tim podacima nalog na Amazonu, regularno sa našom Visa karticom. Onda tu kupuješ US PSN gift kartice bez ikakve provizije, nema potrebe za cdkeys i sličnim sajtovima koji prodaju isto uz njihovu proviziju.
Last edited by BiTrAtE; 27-12-24 at 07:52.
U suštini razumijem te, ja se još nisam skroz pohvatao sa šerovanjem igara posle toliko vremena (recimo sa kumom i drugom šerujem naloge pa nam se desi da nam se igre zaključaju, pa refreshuj licence, uparuj se opet, čuda, još mi da kažem kristalno nije jasno kako to funkcioniše) ali u ovom tvom slučaju, sa aspekta kupovine, bukvalno gledaš hoćeš li gost nalog ili ćeš nosilac nalog, hoćeš li jeftinije ali da igraš sa tog nekog naloga što si kupio, ili ćeš malo skuplje, ali da igraš sa svog naloga, da su ti sve te igre što si kupio vidljive u tvom ličnom library-u. To je sva filozifija, nema mnogo mozganja.![]()
Hvala puno, bas mi znaci posebno u samom startu...
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja samo pratim, sve sto pitas ja bih pitao isto, pustio sam te jedan korak ispred pa ti muci Bitrate-a
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Možeš i na cdkeys pa pogledaj koliko koštaju svi kuponi, npr ako hoćeš 40$ onda ti nudi 2x20 za nekih 20 i kusur eur po kuponu pa te izađe skoro 50 eur za 40 $ dok, npr. kupon od 50 $ bude 40 eur. Kod većih kupona ti je, u principu, veća ušteda
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
ako hoces kod nas nalog da kupujes , preporuka za gamesbox (u centar PG se nalazi igraonica i moze direkt kod njih da se kupi nalog nosioc a imaju i instagram) . Uzeo sam par igara i sve 1/1 . Nije neki preveliki izbor , ali ima ono sto se najvise igra . Sad ima je FC25 17e , GT7 je isto nesto bio oko 20e ... moze se nesto i na akciju naci
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Fortnite , apex a mislim i war zone mogu da se igraju online i bez ps+ predplate
Ali ostale igre ne. U sustini nije lose uzeti ps+ extra jer uz njega dodje onaj clasic katalog a i ima bas dosta igara free u okviru predplate da se igra
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
@Ben Dover jesi li pretekao?![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Živ sam, thnx... Izbezumili su se, vele ali ovo niko od nas nije tražio... Za sada prolazi sve kako treba i imaju utisak da znam što radim. Apetit zadovoljava osnovna ponuda. Čak je dvojici srednjih (10 i 6 godina) zanimljiv Astro Playroom...
Sto se mene tice, totalno drugačiji osjećaj nego.igranje na PC, posebno shooter-i...
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Noob alert. Đe griješim? Oba džojstika zasebno rade normalno. Kako da omogucim u FC25 ili nekoj slicnoj igri da ih oba istovremeno koristimo?
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Vjerovatno profili, kad upalis drugi dzojstik trazi ti da se ulogujes sa profilom i ti izaberes taj jedan sto si prvi napravio, i samo zamjenis dzojstik koji se koristi. Ili idi na ono nesto play as guest ili napravi jos jedan profil.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zao mi je ako pitam nesto sto je mozda vec neko pitao, ali mi treba pomoc.
Uzeo sam ps5 i imam sa svog naloga sve igre koje imam i na ps4..ali, na mom ps4 imam i nalog od prijatelja, na kojem su mi sve njegove igre otkljucane...prvenstveno Gran Turismo 7.
Sad, na ps5 sam postavio svoj nalog, ubacio i njegov, ali nemogu da skinem bukvalno ni jednu igru, sem par nekih free sto ima, osale sve zakljucane.
On je na svojoj konzoli stavio na disable Console Sharing and Offline Play, ja kod mene stavio enable, ali i dalje ne mogu da uzmem ni GT7 ni bilo koju drugu igru, koje su mi i dalje na ps4 dostupne iz njegove liste. Ne mogu ni sa restore licence nista da uradim..
Sta moze biti u pitanju?
A da on stavi enable?
Druze,dijeljenje naloga ti moze ovako:
Ps4/ps5 primary- da igras sa svog naloga
Ps5/ ps4 guest- da igras sa naloga na koji je igra i moras biti povezan na internet da bi igrao.
E sada,ako ti je prijatelj nalog,on se mora prijaviti kao guest(ima tamo opciju) i on igra sa svog naloga.
A ti se prijavis normalno.
A prije toga svega, moras sa svoje ps4 konzole da se disable da bi igrao.
Nadam se da sam ti malo pomogao.
Srecno.
Ako se ne snadjes pisi na pm
Drugar, hvala na odgovoru, ali se ne snalazim najbolje bas u tome.
Njegov nalog na ps4 koristim samo da bih sa njega pokrenuo preuzimanje igara, igranje ide sa mog naloga uvijek.
Kako sad to da uradim, ako je izvodljivo, na ps5? Treba li na ps4 nesto mijenjati ili je dovoljno ono sto je on disable-ovao na svojoj konzoli?
Unaprijed hvala![]()
Mislim da moras na taj tvoj PS4 da odradis desable primary a da na PS5 ukljucis Consol sharing and offline play . Mislim da taj nalog ne mozes koristiti kao nosioc na obje konzole (mislim na tvoju ps4 i ps5)
Korak za PS4 deaktivacija
Korak za ps5 aktivacija
Probaj pa bas javi jesi li uspio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posle godinu dana, počeo je da baguje jedan analog na džojstiku. Ima li neko u Cg da to popravlja, a da ne košta kao nov džojstik?
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks