Samo što ih Inzagi .ebe
Inter
Juventus
Milan
Napoli
Roma
Lazio
Atalanta
Zato Inter doktorski posluje, nema ko od najjacih glava u fudbalu (evo primjeri Gvardiola i Arteta) ga ne svrstava u top 5 klubova. I to sve zbog doktorskog rada Marote i Inzagija. Da nema Gvardiole, to bi bile dvije najjace glave u fudbalu. Idu ka tome da od Intera naprave najjaci tim na svijetu.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Samo što ih Inzagi .ebe
Navijači Intera su generalno zadovoljni inzagijem,upravom i ekipom,jedini žal sto se mene tiče je sto nije osvojio titulu umjesto milana prije 2 godine,osim toga mu se ne može puno toga zamjeriti,finale lige šampiona,dva kupa italije,tri superkupa,taj skudeto prošle godine koji je osvojen sa više bodova nego konte one godine mislim i naravno 6 uzastopnih pobjeda protiv milana koje mu nikad nece zaboravit navijači (ni intera ni milana)
Ima možda nade u Sergia![]()
Inter se dvoumio oko njega i inzagija onog ljeta kad je doveden inzagi... Vjerujem da je ok izbor
Sjecam ga se kao igraca ali o njemu kao treneru ne znam mnogo jer portugalce ni u ls najcesce ne pogledam, o portugalskoj ligi da ne govorim...
Ponavljam, sjecam ga se dobro kao igraca i kao individue... Nije neki koji ce da cuti i klima glavom Ibri ako ga ovaj bude gazio... Ali ako on i Ibra kliknu, ko zna...
Konseisao je sasvim pristojan izbor.
Neshvatljivo je da je cijela polusezona izgubljena jer su se ljetos zbog pola miliona odlučili za mnogo lošijeg Fonseku i onda kad je vrag odnio šalu davaj ipak Konseisaa.
Neozbiljno i amaterski.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja mislim da Fonseka nije los. Nisu mu se poklopile kockice i nije mu dato vrijeme.. Ni prvom ni zadnjem treneru da se to desilo
Fonseka nije loš trener , Fonseka je užasan trener.
Truba obična.
Što se i pokazalo.
Meni se isto vise cini da je trenutno stanje u vrhu hijerarhije Milana trombon te da je dosta tesko i trenirati i igrati tamo...
I to je tačno.
LautaroooKakav sam osjecaj imao da će ga dati,iako je u krizi u zadnje vrijeme. Bez turama nocas nije lako,zatvoriše di marka,ali može se
ajmo još jedan clean sheet
![]()
Aaaaaa
RAFA!!!!
Opaaaaasve moze
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Kakvo gasenje
Bravo Leao
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Inzaghi stara prevara. bio i ostao. ko njega uzdiže u nekakve dobre trenere. ugasi ga lik koji odradio par treninga sa ekipom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Igrao je Milan dobro nocas,realan bio nerijesen ishod,ali sudija koji ne svira faul za Inter kod prvog gola milana odlučuje dalji tok utakmice. Šta je tu je,vidimo se za mjesec dana opet
Milanovo iskupljenje.. Bolji, gladniji, ali opet Sergioova magija i uvođenje rovitog Rafe
Milan se pretplatio na prelaze![]()
Ubi ih Milan. Bas ih pregazio, inter je poveo srecno iz niceg ali dzaba.
Izgleda je Inzagi dobio lekciju od buduceg najboljeg trenera Italije.
Konseisao je fajter i ratnik , takav mu je i Porto bio.
Fonseka je mrtvo more , letargija , ravna linija.
Sa Fonsekom nikad ne bi okrenuli ni Juventus ni Inter.
I ne , to ne znači da će sad odjednom sve biti giga , mega , sega , ne neće , lopta je okrugla i biće i uspona i padova i neugodnih poraza i velikih pobjeda , ali za promjenu na klupi je trener koji ima neku ideju i zna šta hoće i kako hoće.
Bespotrebno izgubljena polusezona , da opet ponovim , zbog pola miliona eura.
Ja ne mogu onoga Aslanija, razboljecu se zbog njega. Momak je antitalenat teski, nije ni za Seriju B, ko ga gura? Hitno mora da se dovede neki zadnji vezni da mijenja Calhu.
Ovo je Milanu sve, nemaju cemu da se nadaju u prvenstvu. Da vidimo sad Inzagija kad je pod pritiskom
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Možemo se sresti opet još u polufinalu kupa,sasvim realno,ako izbacimo Rimljane i jedni i drugi
Koga boli dupe za kup i super kup? Milanu cestitke, trgnula ih je ova promjena na klupi i ostaje da vidimo kako ce to da izgleda dalje...
Neko pomenu Aslanija gore da je kesa? Da je kesa makar bih mu zapamtio izgled. Toliko je nebitan da ni to ne uspijevam. Neko isto pomenu Inzagija da je prevara? Ok, ostavite nam ga jos sezona i eto![]()
Neće ga niko slobodno (Inzagija).
Bio sam nezadovoljan izborom trenera onomad kad je doveden. Nakon par nedelja sam ukapirao da je totalno osvjezenje. Covjek je izmislio novi "podpravac' fudbala sa kretnjama igraca, tj non stop rotacijama pozicija na terenu... Svako igra po minimum 3 pozicije u ekipi osim lautaro jednu i thuram dvije. Zabarska tika taka. Me gusta
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks