“Iz raznih medija”:
-U tugi i bolu
-Medicinski fenomen
-Hotline linija sa nagradama
-Bolnica Danilo jedan…
Koji je ovo krug pakla??…
Odgledah razgovor sa njegovim komsijom koji jedva priča trese se od jada i on veli apsolutno nikakve znake nije davao da bi bilo kakav zlocin mogao napraviti.
Autolakirer majstor miran.
Kako se to u glavu prespoji da odjednom ubijas djecu,sestru rodjenu sa kojim si toga dana docekao novu godinu i gostio se kod nje doma- ko moze to da odgonetne?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
“Iz raznih medija”:
-U tugi i bolu
-Medicinski fenomen
-Hotline linija sa nagradama
-Bolnica Danilo jedan…
Koji je ovo krug pakla??…
Ovo ti je pocasni krug pakla
Premijer Crne Gore Milojko Spajić kazao je, na konferenciji za medije, da će u najskorijem periodu biti primljeno oko 200 policajaca, svršenih polaznika Policijske akademije iz tri generacije.
Ps plus ubrzani kurs za zainteresovane
A nista za zatvorske cuvare....
Ps izvinjavam se 3 generacije su nezaposlene
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Poslije bitke je lako biti vojskovodja.
Ali evo da probam
Pa umjesto sto ce kocoperio po instagramu i podnosio tuzbe i prijave protiv Vlade zbog imenovanja Radovica na mjesto vd direktora policije iz stolice u koju je zasio mogao je da uradi mnogo toga.
- da zaposli akademce iz DG
- oduzimanje oruzja i izmjrmene zakona iz svoje nadleznosti
- da planira u budzet trosak zarada veceg broja policajaca
- da sredi raspad od sistema koji je zatekao i koji su sami napravili
A sto je uradio? Lice koje nakon masakra u avgustu 2022 na to isto Cetinje ima ogromne kolicine oruzja njima nije interesantno da ga provjeravaju svako malo?
Nije imao kad znam to svi. Dok se sredi frizura, naocare, ispozira za instagram.
Nije ono pitanje koliko policajaca radi na obezbjedjenje Vlade bilo bezveze. Gadjala je dio problema novinarka.
Isti taj Saranovic na moje oci sa 3 auta i pratnjom rotacijama obezbjedjenjem i sve ostalo je dosao u diskont pica da kupi paket piva na Zabjelo. Onamo pud tazbine ti znas odlicno kako izgleda saobracaj a kako je tek sa 3 auta pod rotacijom.
Da ne pominjemo krizni PR dje se iz presa njegovog i direktora policije nista nije noglo saznat ni povezat osim da su gradjani zakazali u tome da ga savladaju i da se vratimo normalnim zivotima.
Nije ni premijer briljirao sinoc, ali jes bolji bio od ovoga instagram ministra iz krindz partije.
Last edited by hercules; 04-01-25 at 09:07.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ako postoje jasne indicije i opasnost da će lice ponoviti KD, onda nadležni sud na zahtjev tužilaštva odredjuje pritvor licu, pa onda tamo imaju vremena svi da ga ispitaju i posmatraju.
Ali to očigledno nije uradjeno, nego je lice zbog "antisocijalnog ponašanja" završilo u Domu Zdravlja, gdje mu je prepisana neka terapija, vjerovatno bensedin za smirenje.
A i pitanje je kakvo je to antisocijalno ponašanje koje "konstatuje" policija. To može biti galama i negodovanje zbog privodjenja tipa "znam ko me špijao, ne možete vi tako sa mnom, ne može tako, znate li vi ko sam ja...i slično", a to i nije nešto neoubičajeno, iako jeste antisocijalno. Tako se se svaki drugi ponaša kad ga policija privodi.
U svakom slučaju, tu je napravljena greška prije svega...što mu nije odredjen pritvor. Ako je sve to tačno u vezi "jasnih indicija da će lice ponoviti KD".
I ja ne znam što se Spajić prosipa sa tim "medicinskim fenomenom", kao da je on doktor medicine koji je izučio zdravstveni karton ubice.
Generalno se vlast vrlo nevješto pere za nešto što objektivno nikako ne može biti njihova funkcionalna odgovornost.
Ta odgovornost i propusti mogu biti samo na nižem nivou vlasti... policijske, sudske, tužilačke..koju nisu ni Spajić ni Šaranović kadrirali, pa da s te strane mogu snositi neku odgovornost.
U pitanju je lokalac, poznat samo lokalnim organima...Nije Neno Kaludjerović.
Ima po netu neki stariji snimak ,kažu da je to ovaj monstrum Martinović.
Na tom snimku i laik moze primjetiti da premda pijan, nije ni u glavu dobar. A ni društvo sa snimka.
Pjevaju ono sto i priliči poremećenim umovima.
Drugo, gdje i od koga je takvo lice moglo nabaviti 150,160 metaka? 80 našli a sigurno toliko je i ispucao.
Premijer države nije prisutan na komemoraciji koja se održava danas na Cetinju zbog masovnog ubistva koje se desilo 1. januara. dje mi živimo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ispalio je 37 metaka, kod njega nađen šaržer sa još 15 metaka i još 63 metka (svi 9 mm), ako sam dobro. Od prvog do poslednjeg ubistva je prošlo manje od 40 minuta.
U kafani je počelo (geolokacija https://maps.app.goo.gl/4P78949hXa6H4F4j8 )
potom je se za 5-6 minuta kolima odvezao na sledeću lokaciju (geolokacija https://maps.app.goo.gl/bfdrhZ6QW9MoXF6M8 ) gdje je ubio još četvoro
potom ubija djecu sa sledećoj lokaciji (geolokacija https://maps.app.goo.gl/g5gzP1REtU198hjp8 )
zadnja dva ubistva su se desila 36 minuta poslije onih u kafani, za ova zadnja dva ubistva policija nije doprimila prijavu građana već su policajci naišli na mjesto zločina (geolokacija https://maps.app.goo.gl/TFT1UWk6oZLP5CnBA )
Potom je usljedilo lociranje ubice, opkoljavanje i samoubistvo. Gdje se to desilo nisam shvatio.
Ovu rekonstrukciju sam napravio na osnovu zvaničnih informacija (direktor policije na jučerašnjem presu), a lokacije najverovatnije nisu bas precizne, ali mojim poznavanjem grada i opisima lokacija mislim da sam približno uspio da približim kretanje u tih 40 minuta i kako je ubica bio ,,na sve strane".
Sent from my Motorola 8400
Ne gledah press ali čujem da novinari su zastidje bili sa pitanjima. Vjerovatno i oni su primani na rad sa konca i konopca bez ikakve sposobnosti za kritičko razmišljanje. Ako ćemo pravo nivo svijesti je u CG na nivou jednog 11ogodišnjaka i Lažojkova priča i najave psihijatrijskih pregleda piju vodu. Taj nivo svijesti je dominantno kreirala vladajuća elita prethodnih DPS godina i tako je kako je. Lažojko i DF su samo jedna od metastaza i smrtno bolesnoj državi.
Tolika žalost, prenemaganje, patetika zbog ubistava idu lijepo sa prethodno rečenim. Lakše i često jedino moguće je predati osjećanjima nego sagledati stvarni problem. Ovdje su odredjene kategorije drustva tako zlostavljane od “jačih” da smrt prečesto djeluje kao humana opcija. Oni živi su za žaljenje zapravo.
Last edited by Caesar; 04-01-25 at 10:43.
γνῶθι σαὐτόν
pa nije baš da se 100 metaka može sakupiti tako lako a da niko ne primijeti, jedan razlog zbog koga se ove stvari nisu ranije dešavale je i što je u dpsovo vrijeme bilo mnogo više špijuna nego danas i ta "špijunska mreža" se vremenom raspala (između ostalog i zbog ovog zadnjeg otpuštanja hiljadu policajaca), ti špijuni su uglavnom bili sitni šišnjari i sjecikese koji su za opraštanje nekih sitnih krađa i prekršaja špijali za policiju, ali su s druge strane uvijek prijavljivali ovakve stvari i ko je kome prodao pištolj, municiju i slično pa je policija sve to imala u evidenciji
She is only here to annoy herself!
Kao što i rekoh, mislim da on i mimo ovoga ne bi trebao biti na ovoj poziciji. Samo mislim da je njegova odgovornost u konkretnom slučaju vrlo mala. Za to provjeravanje i pretrese lica koja su interesantna nema šanse da ima ljudstva. Isto tako jer misliš da do Šaranovića dolazi svaka informacija o svim "imtetesantnim" licima? Samo treba biti realan.
Ovo je sad već mnogo veći problem u koji cijelo društvo treba da se uključi. Neće ga riješiti jedan ministar. Već sistem. Ako uopšte postoji mogućnost da se riješi. Ali eto možda postoji mogućnost da se bar smanji šansa za ovako nešto.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
ako nema ljudstva da vrši pretrese očigledno problematičnih osoba onda je to isto njegova odgovornost, imao je godinu i nešto da zaposli nove ako je već stare poslao u penziju
Ne znam da li je već neko objavio, ako jeste - brišite. "Hrišćanski" pogled na tragediju na Cetinju.
https://www.antenam.net/drustvo/reli...iji-na-cetinju
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
da budemo precizni do kraja, nije ih Šaranović spremio u penziju. tamo su ih poslali uigrana ekipa df plus uraši. koji nisu znali kako da maknu Katnića pa onda mijenjali zakone kako bi ga poslali u penziju i otvorili put da i policajci idu ranije i pod povoljnim uslovima uz vrlo dobar iznos penzije. na odlazak policajaca u penziju nije reagovao ni Adžić. javni poziv je svakako bio planiran za kraj prošle godine ali sistematizacija je kasnila.
Sent from my iPhone using Tapatalk
pa ne sva, ali ona za koje se može pretpostaviti da imaju u posjedu nelegalno oružje da, to što često oružje i ne bude pronađeno i što ta lica to smatraju "maltretiranjem" (a bilo je takvih slučajeva) to je druga priča, ne bili se bavit kriminalom
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks