Page 18 of 548 FirstFirst ... 81415161718192021222868118518 ... LastLast
Results 426 to 450 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    884
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Odgledah razgovor sa njegovim komsijom koji jedva priča trese se od jada i on veli apsolutno nikakve znake nije davao da bi bilo kakav zlocin mogao napraviti.
    Autolakirer majstor miran.
    Kako se to u glavu prespoji da odjednom ubijas djecu,sestru rodjenu sa kojim si toga dana docekao novu godinu i gostio se kod nje doma- ko moze to da odgonetne?

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    84 Posts

“Iz raznih medija”:

-U tugi i bolu
    -Medicinski fenomen
    -Hotline linija sa nagradama
    -Bolnica Danilo jedan…

Koji je ovo krug pakla??…

3. The Following 2 Users Say Thank You to Emix For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    486
    Thanks Thanks Received 
    1,313
    Thanked in
    838 Posts

Ovo ti je pocasni krug pakla

Thanks Thanks Given 
    6,115
    Thanks Thanks Received 
    5,768
    Thanked in
    3,330 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Pa i jesu krivi, nezaposlene dvije generacije policajaca i zatvorskih cuvara, ciscenje neposlusnog kadra procrnogorskog i sad ce ti biti ko 90 kad su dragu segacu davali garanciju od frizidera umjesto papira za auto iz berkovica...
    Mora im se priznati jedino da je ovo prvi put da ministar i direktor policije izadju na lice mjesta!
    Sve ostalo da se desi u HN ili PV a taj bi medicinski fenomen ubio 50 gradjana dok bi culi i dosli...

Premijer Crne Gore Milojko Spajić kazao je, na konferenciji za medije, da će u najskorijem periodu biti primljeno oko 200 policajaca, svršenih polaznika Policijske akademije iz tri generacije.
    Ps plus ubrzani kurs za zainteresovane

A nista za zatvorske cuvare....

Ps izvinjavam se 3 generacije su nezaposlene

Thanks Thanks Given 
    3,616
    Thanks Thanks Received 
    6,721
    Thanked in
    4,027 Posts

Quote Originally Posted by Emix View Post
    “Iz raznih medija”:

-U tugi i bolu
    -Medicinski fenomen
    -Bolnica Danilo jedan…

Ima li link sa toga pressa jer ne mogu da vjerujem?
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

politicki skup i opet ce bit 30 komita i 5-6 gradjabskih aktivista. Provaljeni ste. Samo pokusavate tragediju da iskoristite. Pih

8. The Following User Says Thank You to tonisoprano For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    5,834
    Thanked in
    2,797 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    @NSX Znači nije gradonačelnik. Druga stvar, koliko se ja razumijem, MUP ne može mijenjati zakone. Što se tiče samog Šaranovića, ja sam siguran da on ne treba da bude na mjestu na kojem je i mimo ovoga, ali nisam siguran koliko je mogao uticati na konkretan događaj. Niti sama policija pa sve da ih je i bilo više tog dana na Cetinju. Neki zvanični podaci koliko ih je bilo?

@mexiko vlagu nisam

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Poslije bitke je lako biti vojskovodja.

Ali evo da probam
    Pa umjesto sto ce kocoperio po instagramu i podnosio tuzbe i prijave protiv Vlade zbog imenovanja Radovica na mjesto vd direktora policije iz stolice u koju je zasio mogao je da uradi mnogo toga.

- da zaposli akademce iz DG
    - oduzimanje oruzja i izmjrmene zakona iz svoje nadleznosti
    - da planira u budzet trosak zarada veceg broja policajaca
    - da sredi raspad od sistema koji je zatekao i koji su sami napravili

A sto je uradio? Lice koje nakon masakra u avgustu 2022 na to isto Cetinje ima ogromne kolicine oruzja njima nije interesantno da ga provjeravaju svako malo?

Nije imao kad znam to svi. Dok se sredi frizura, naocare, ispozira za instagram.

Nije ono pitanje koliko policajaca radi na obezbjedjenje Vlade bilo bezveze. Gadjala je dio problema novinarka.

Isti taj Saranovic na moje oci sa 3 auta i pratnjom rotacijama obezbjedjenjem i sve ostalo je dosao u diskont pica da kupi paket piva na Zabjelo. Onamo pud tazbine ti znas odlicno kako izgleda saobracaj a kako je tek sa 3 auta pod rotacijom.

Da ne pominjemo krizni PR dje se iz presa njegovog i direktora policije nista nije noglo saznat ni povezat osim da su gradjani zakazali u tome da ga savladaju i da se vratimo normalnim zivotima.

Nije ni premijer briljirao sinoc, ali jes bolji bio od ovoga instagram ministra iz krindz partije.
    Last edited by hercules; 04-01-25 at 09:07.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

10. The Following 2 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ne samo to nego je još utvrđeno i antisocijalno i devijantno ponašanje, do te mjere da je kontaktiran zdravstveni resor, dakle postojale su vrlo jasne indicije da bi to lice moglo da ponovi vršenje KD odnosno opet nabavi oružje, a ponovni pretres nije izvršen
    Ako postoje jasne indicije i opasnost da će lice ponoviti KD, onda nadležni sud na zahtjev tužilaštva odredjuje pritvor licu, pa onda tamo imaju vremena svi da ga ispitaju i posmatraju.
    Ali to očigledno nije uradjeno, nego je lice zbog "antisocijalnog ponašanja" završilo u Domu Zdravlja, gdje mu je prepisana neka terapija, vjerovatno bensedin za smirenje.

A i pitanje je kakvo je to antisocijalno ponašanje koje "konstatuje" policija. To može biti galama i negodovanje zbog privodjenja tipa "znam ko me špijao, ne možete vi tako sa mnom, ne može tako, znate li vi ko sam ja...i slično", a to i nije nešto neoubičajeno, iako jeste antisocijalno. Tako se se svaki drugi ponaša kad ga policija privodi.

U svakom slučaju, tu je napravljena greška prije svega...što mu nije odredjen pritvor. Ako je sve to tačno u vezi "jasnih indicija da će lice ponoviti KD".

I ja ne znam što se Spajić prosipa sa tim "medicinskim fenomenom", kao da je on doktor medicine koji je izučio zdravstveni karton ubice.
    Generalno se vlast vrlo nevješto pere za nešto što objektivno nikako ne može biti njihova funkcionalna odgovornost.
    Ta odgovornost i propusti mogu biti samo na nižem nivou vlasti... policijske, sudske, tužilačke..koju nisu ni Spajić ni Šaranović kadrirali, pa da s te strane mogu snositi neku odgovornost.
    U pitanju je lokalac, poznat samo lokalnim organima...Nije Neno Kaludjerović.

12. The Following User Says Thank You to Massaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,300
    Thanks Thanks Received 
    441
    Thanked in
    200 Posts

Ima po netu neki stariji snimak ,kažu da je to ovaj monstrum Martinović.
    Na tom snimku i laik moze primjetiti da premda pijan, nije ni u glavu dobar. A ni društvo sa snimka.
    Pjevaju ono sto i priliči poremećenim umovima.

Drugo, gdje i od koga je takvo lice moglo nabaviti 150,160 metaka? 80 našli a sigurno toliko je i ispucao.

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    5,834
    Thanked in
    2,797 Posts

Quote Originally Posted by tonisoprano View Post
    politicki skup i opet ce bit 30 komita i 5-6 gradjabskih aktivista. Provaljeni ste. Samo pokusavate tragediju da iskoristite. Pih

Obećanje koje sam sinoć dao sam ispunio.
    Valjda nema još junaka koji žele da se oprobaju.
    Last edited by hercules; 04-01-25 at 09:15.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by MLS View Post
    Na tom snimku i laik moze primjetiti da premda pijan, nije ni u glavu dobar. A ni društvo sa snimka.

Drugo, gdje i od koga je takvo lice moglo nabaviti 150,160 metaka? 80 našli a sigurno toliko je i ispucao.
    Vjerovatno se zezaš?
    Pa nisu ATACMS rakete u pitanju, neko obični meci za pištolj
    Toga ima toliko,da neki ljudi poklanjaju

16. The Following 2 Users Say Thank You to Massaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2025]

Quote Originally Posted by Emix View Post
    “Iz raznih medija”:

-U tugi i bolu
    -Medicinski fenomen
    -Bolnica Danilo jedan…

Nagrada Delimano set šerpi ko ošpija komšiju.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Gagarin; 04-01-25 at 10:04.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Premijer države nije prisutan na komemoraciji koja se održava danas na Cetinju zbog masovnog ubistva koje se desilo 1. januara. dje mi živimo.

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    Premijer države nije prisutan na komemoraciji koja se održava danas na Cetinju zbog masovnog ubistva koje se desilo 1. januara. dje mi živimo.

Premijer ima temperaturu i bolestan je...da je dosao dolje rekao bi vidji dosao je da zarazi one ljude na komemoraciji...

Thanks Thanks Given 
    2,000
    Thanks Thanks Received 
    6,204
    Thanked in
    2,889 Posts

Quote Originally Posted by MLS View Post

Ispalio je 37 metaka, kod njega nađen šaržer sa još 15 metaka i još 63 metka (svi 9 mm), ako sam dobro. Od prvog do poslednjeg ubistva je prošlo manje od 40 minuta.
    U kafani je počelo (geolokacija https://maps.app.goo.gl/4P78949hXa6H4F4j8 )
    potom je se za 5-6 minuta kolima odvezao na sledeću lokaciju (geolokacija https://maps.app.goo.gl/bfdrhZ6QW9MoXF6M8 ) gdje je ubio još četvoro
    potom ubija djecu sa sledećoj lokaciji (geolokacija https://maps.app.goo.gl/g5gzP1REtU198hjp8 )
    zadnja dva ubistva su se desila 36 minuta poslije onih u kafani, za ova zadnja dva ubistva policija nije doprimila prijavu građana već su policajci naišli na mjesto zločina (geolokacija https://maps.app.goo.gl/TFT1UWk6oZLP5CnBA )
    Potom je usljedilo lociranje ubice, opkoljavanje i samoubistvo. Gdje se to desilo nisam shvatio.
    Ovu rekonstrukciju sam napravio na osnovu zvaničnih informacija (direktor policije na jučerašnjem presu), a lokacije najverovatnije nisu bas precizne, ali mojim poznavanjem grada i opisima lokacija mislim da sam približno uspio da približim kretanje u tih 40 minuta i kako je ubica bio ,,na sve strane".

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Premijer ima temperaturu i bolestan je...da je dosao dolje rekao bi vidji dosao je da zarazi one ljude na komemoraciji...
    ko bi to reka? Premijer je morao da bude dolje. jer u državi koju vodi (valjda) mu se desila tragedija. al dobro ga branite, no to nije tema.

dje je direktor UP? ministar unutrašnjih poslova? ol i za njih izgovore da nadješ?

Thanks Thanks Given 
    6,944
    Thanks Thanks Received 
    680
    Thanked in
    397 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...nog-oduzimanja

AKo za svaki komad ima uredno izdat oruzni list a pritom nije napravio ni najmanji prekrsaj...mogu mu punut u prkno. Tuzice ih i doboti sve nazad. Zakon ne poznaje opertivnu evidenciju.
    Naprotiv, zakon je poznaje i to je jedan od razloga za oduzimanje uredno registrovanog oruzja.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Quote Originally Posted by nicky View Post
    Ne mogu da se otmem utisku od presa sinoc. Na stranu Milojkovi kvaliteti u struci, onaj nivo nepismenosti, nepoznavanja nadleznosti, blama, amaterizma. Strasno. Bez zezanja, covjek nije dorastao funkciji. I dobro bi bilo da je samo on bio u pitanju.. novinari sa pitanjima, gledaju u telefone ne mogu zapamtiti pitanje, izgovoriti dvije recenice smislene. Greote kakvi smo, ako od ovoga nema bolje
    Ne gledah press ali čujem da novinari su zastidje bili sa pitanjima. Vjerovatno i oni su primani na rad sa konca i konopca bez ikakve sposobnosti za kritičko razmišljanje. Ako ćemo pravo nivo svijesti je u CG na nivou jednog 11ogodišnjaka i Lažojkova priča i najave psihijatrijskih pregleda piju vodu. Taj nivo svijesti je dominantno kreirala vladajuća elita prethodnih DPS godina i tako je kako je. Lažojko i DF su samo jedna od metastaza i smrtno bolesnoj državi.

Tolika žalost, prenemaganje, patetika zbog ubistava idu lijepo sa prethodno rečenim. Lakše i često jedino moguće je predati osjećanjima nego sagledati stvarni problem. Ovdje su odredjene kategorije drustva tako zlostavljane od “jačih” da smrt prečesto djeluje kao humana opcija. Oni živi su za žaljenje zapravo.
    Last edited by Caesar; 04-01-25 at 10:43.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    3,180
    Thanks Thanks Received 
    3,219
    Thanked in
    1,558 Posts

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Vjerovatno se zezaš?
    Pa nisu ATACMS rakete u pitanju, neko obični meci za pištolj
    Toga ima toliko,da neki ljudi poklanjaju
    pa nije baš da se 100 metaka može sakupiti tako lako a da niko ne primijeti, jedan razlog zbog koga se ove stvari nisu ranije dešavale je i što je u dpsovo vrijeme bilo mnogo više špijuna nego danas i ta "špijunska mreža" se vremenom raspala (između ostalog i zbog ovog zadnjeg otpuštanja hiljadu policajaca), ti špijuni su uglavnom bili sitni šišnjari i sjecikese koji su za opraštanje nekih sitnih krađa i prekršaja špijali za policiju, ali su s druge strane uvijek prijavljivali ovakve stvari i ko je kome prodao pištolj, municiju i slično pa je policija sve to imala u evidenciji
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    25,807
    Thanks Thanks Received 
    8,307
    Thanked in
    4,073 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Poslije bitke je lako biti vojskovodja.

Ali evo da probam
    Pa umjesto sto ce kocoperio po instagramu i podnosio tuzbe i prijave protiv Vlade zbog imenovanja Radovica na mjesto vd direktora policije iz stolice u koju je zasio mogao je da uradi mnogo toga.

- da zaposli akademce iz DG
    - oduzimanje oruzja i izmjrmene zakona iz svoje nadleznosti
    - da planira u budzet trosak zarada veceg broja policajaca
    - da sredi raspad od sistema koji je zatekao i koji su sami napravili

A sto je uradio? Lice koje nakon masakra u avgustu 2022 na to isto Cetinje ima ogromne kolicine oruzja njima nije interesantno da ga provjeravaju svako malo?

Nije imao kad znam to svi. Dok se sredi frizura, naocare, ispozira za instagram.

Nije ono pitanje koliko policajaca radi na obezbjedjenje Vlade bilo bezveze. Gadjala je dio problema novinarka.

Isti taj Saranovic na moje oci sa 3 auta i pratnjom rotacijama obezbjedjenjem i sve ostalo je dosao u diskont pica da kupi paket piva na Zabjelo. Onamo pud tazbine ti znas odlicno kako izgleda saobracaj a kako je tek sa 3 auta pod rotacijom.

Da ne pominjemo krizni PR dje se iz presa njegovog i direktora policije nista nije noglo saznat ni povezat osim da su gradjani zakazali u tome da ga savladaju i da se vratimo normalnim zivotima.

Nije ni premijer briljirao sinoc, ali jes bolji bio od ovoga instagram ministra iz krindz partije.
    Kao što i rekoh, mislim da on i mimo ovoga ne bi trebao biti na ovoj poziciji. Samo mislim da je njegova odgovornost u konkretnom slučaju vrlo mala. Za to provjeravanje i pretrese lica koja su interesantna nema šanse da ima ljudstva. Isto tako jer misliš da do Šaranovića dolazi svaka informacija o svim "imtetesantnim" licima? Samo treba biti realan.
    Ovo je sad već mnogo veći problem u koji cijelo društvo treba da se uključi. Neće ga riješiti jedan ministar. Već sistem. Ako uopšte postoji mogućnost da se riješi. Ali eto možda postoji mogućnost da se bar smanji šansa za ovako nešto.

Thanks Thanks Given 
    3,180
    Thanks Thanks Received 
    3,219
    Thanked in
    1,558 Posts

ako nema ljudstva da vrši pretrese očigledno problematičnih osoba onda je to isto njegova odgovornost, imao je godinu i nešto da zaposli nove ako je već stare poslao u penziju

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    21 Posts

Ne znam da li je već neko objavio, ako jeste - brišite. "Hrišćanski" pogled na tragediju na Cetinju.

https://www.antenam.net/drustvo/reli...iji-na-cetinju
    Moja duša je ostrvo.
    Moj auto je ford.

28. The Following User Says Thank You to Atejista Vljernik For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

ako nema ljudstva da vrši pretrese očigledno problematičnih osoba onda je to isto njegova odgovornost, imao je godinu i nešto da zaposli nove ako je već stare poslao u penziju
    da budemo precizni do kraja, nije ih Šaranović spremio u penziju. tamo su ih poslali uigrana ekipa df plus uraši. koji nisu znali kako da maknu Katnića pa onda mijenjali zakone kako bi ga poslali u penziju i otvorili put da i policajci idu ranije i pod povoljnim uslovima uz vrlo dobar iznos penzije. na odlazak policajaca u penziju nije reagovao ni Adžić. javni poziv je svakako bio planiran za kraj prošle godine ali sistematizacija je kasnila.

Thanks Thanks Given 
    25,807
    Thanks Thanks Received 
    8,307
    Thanked in
    4,073 Posts

Ja ne znam u kojim to filmovima vi živite i mislite da se sva lica koja su policiji interesantna pretresaju?

Thanks Thanks Given 
    3,180
    Thanks Thanks Received 
    3,219
    Thanked in
    1,558 Posts

pa ne sva, ali ona za koje se može pretpostaviti da imaju u posjedu nelegalno oružje da, to što često oružje i ne bude pronađeno i što ta lica to smatraju "maltretiranjem" (a bilo je takvih slučajeva) to je druga priča, ne bili se bavit kriminalom

Page 18 of 548 FirstFirst ... 81415161718192021222868118518 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)