Ljudi, sto rekosmo za Bar ?
Da promijenim Parapet malo.
Mislio sam kod Brčvaka, ali tu sam za sugestije.
Hvala !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Verige 65, preporuka ali baš u svakom smislu. Čorba riblja, pa lignje pa kolač, i ma kraju osoblje, usluga sve vrh!
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Nije više vlasnica Jelena Šćepanović Vrbanc? Aooo, top kakva vijest...
Mozda je po udaji izgubila prava
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zabranio joj Milo![]()
Sinoć sam u protokol prvi put u životu bio, kakvo otkrovenje. 4 čoeka večerala, nije preskupo obzirom na to da je 5 zvjezdica restoran iskreno. Vrhunsko mjesto, vrhunska usluga, vrhunska hrana.
Za sve postoji prvi put![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kafana Čikago na Kučka korita, čista desetka teletina & teleća supa sa rezancima, vrhunski i krtola spremljena. Pita ispod sača isto prva liga. Odlična i šljiva bješe, baš prijatno iznenađeni, poveli đecu da se sankaju i spuštaju sa pičiguzovimaIdila na 1300m a na po ure od PG.
![]()
![]()
Last edited by BiTrAtE; 05-01-25 at 16:06.
Nemam fotku da potvrdim, ali popeci u Akademiju bjehu savrseni, ne pamtim da sam bolje jeo.
mada im je sva hrana ok
Ako hoces da jedes kvalitetno sto se Bara tice nema preko hotela Kalamper(meso, divlja riba, morski plodovi..)
Stara carsija je solidna ali nista specijalno,
Konoba Kula u stari Bar je odlicna ali su na kolektivni odmor...
Picerija Prego najjaca pica
volim cista mjesta i uredna a dosta sam tezak na hranu...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Giros najbolji u Bar imas na kruzni tok prema Starom Baru kod Cakana, ako treba jos nesto tu sam pa mozes i na pm ako te zanima...
Jeste, na pocetku ulice...
U parapet je ok, ali opet onako, u La tavolu u UL sam pojeo jednu od boljih pica u zadnje vrijeme, i u BA studio kafic se zove, da se iznenadis..
Nista skuplje nego na druga mjesta, npr kula je za 30% skuplja a nije da kazes neki ambienat, ovo je ipak hotel visoke klase, ne mozes da ocekujes da je jeftino ali nije ni skupo na spram ostalih lokala po CG...
Bio sam u staru carsiju. Onako. Solidna hrana. Cijene malo jace. Usluga katastrofa. Ali katastrofa je blaga rijec.
Mislim da je jedini konobar od kad znam za sebe da nije dobio fening baksisa od mene.
Da pohvalim momke na rampu i covjeka starijeg koji im je tamo kao domar valjda. Pukla mi guma ispred restorana, skocili momci, imali onaj set za krpljenje guma, odradili mi sve za pola sata. Oni su me kupili za cijeli zivot sa tim. Da ne pominjem da je bio prvi i da sam se vec pomirio da cu se za Pg vracati ili slepom ili taksijem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bio sam par puta,hrana im je tu i tamo,da je bolja cijene ne bih komentarisao,ali su za taj kvalitet dosta visoke.
Sto se tiče usluge,zadnji put kad smo bili prije 2,3 mjeseca nije bas bila zadovoljavajuća,ali kad sam bio nedje prvi put bio je konobar sa možda i najboljom uslugom koju sam vidio u nekom restoranu,ne znam da li više radi tamo.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks