Ko je mogao da pretpostavi??? Iole zainteresovani profesionalac koji radi svoj posao. Postoji nesto sto se zove operatvno preventivni rad. Imas lice koje je konflikta licnost, hapsen zbog prijetnji, vec jednom pronadjeno nelegalno oruzje i eksploziv...pametnome dosta. Policija nije tu da se bavi samo posledicama, nego i preventivom. Covjek uradio sto je uradio, dosla policija, on pobjegao, pa se vratio kuci i ubio se...uspjesna akcija policije...Sto rece jedan nas bivsi premijer...bravao...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Na podgoricki vremeplov na jedan od postova o tragediji najlakovaniji komentar je u smislu da se vrati kapela na Lovcen inace ce se i dalje ovo desavat. Bolesnicima pada na pamet kapela i srpstvo nakon svega sto se desilo. Sad ce neko rec "ne trujte se dr mrezama i pracenjem toksicnih ljudi/stranica", a ja kazem da to moramo da bi vidjeli sa kim zivimo i da se NIKAD ne smijemo opustit sa ovoliko mrzitelja
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Tvoj premijer? E onaj je bio posten.
Sve bi drugacije bilo da je neko prijavio fizicki obracun.
Reakcija je bila adekvatna, a sto se preventive tice uslovi za to su slabi. Evo kada treba da se raspise javni poziv, opozicija opstruira sa tvrdnjama da je u pitanju politicko zaposljavanje, pa se ceka savjet eu da bi zaposlio sluzbenika. Trebali su davno da popune pa neka ovi laju do sjutra.
Umoran sam od svega sto znam
I moj i tovj ujedno, ka on ka ovaj sad, a to sto ti volis vise ovoga od onoga, a ja ih jednako volim obojicu jer su me jednako zaduzili, to je drugo. Ali "bravo kreteni" mu je na mjestu bila. OVi donijeli zakon d apolicija ide u penziju pod boljim uslovima, a nijesu nasli nacin kako da popune mjesta kasnije...sjajno! A vidim da si upucen u rad i kapacitete policije, pa eto ti preporuka dako te ubace po dubini nedje.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
zvaničnu smo već čuli i već znamo da je laž jer je više očevidaca potvrdilo da policije nije bilo nigdje sat i po vremena
She is only here to annoy herself!
Užas ako je istina.
https://rtnk.me/crna-hronika/martino...sli-80-metaka/
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
U Crnoj Gori se zna naročito u gradu od 15.000 stanovnika.
I ne samo da treba ohrabriti ljude da to prijave no da policija na prijave prijetnji reaguje ozbiljnije.
Last edited by Bluemoon; 02-01-25 at 14:12.
ima ih policija u evidenciji svakog, isto kao i ovog što su imali
She is only here to annoy herself!
Ajde ne karikiraj da te zamolim kome da se da, tebi?Poenta je da se dešavalo,dešava se da prijetnja se ne uzima za ozbiljno.Kod nas MUP to samo onako aha okey.Ovaj nije sletio s neke planete no je tu bio znali su mu profil i u kafani đe evo zna je dobro da se nalije alkoholom i da zvjecka oružjem.
Jel treba da se čeka ovako nešto?Ne no druže pod nadzor ako može kako obezbjeđenje političara (koji Q će njima obezbjeđenje) no na ove sumnjive likove da se rasporede što su problematični.Cetinje slično Nikšiću odlično se zna koja je sve "faca" problematična.No treba odvojiti MUP od partija za početak e to je najbitnije.A ne da budu obezbjeđenje političarima ili kockarnicama.
Ima tu jos jedan problem a to je da ako vidis nekoga da zvecka oruzjem, prijeti, itd., neces ga prijaviti samo iz razloga sto ce raja pricati da si spijun.
Last edited by TAKUMI; 02-01-25 at 14:49.
Prema tome, šta da ti kažem?
Tačnije nećeš prijaviti jer taj možda ima svoje ljude u muriji pa onda ti najebeš a što ćemo s tim?
da se opušti bilo ko ako zna da gradjani ove zemlje po društvenih mreža psuju narod sa CT, žele im da povade oči i svašta još nešto. pročitaj malo, neće ti biti ništa. da vidiš šta i kako misle. ili je to je pomirenje koje se zagovara?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks