Aj sad ozbiljan fakt ček koliko je ljudi ođe razdužilo oružje nakon rata devedesetih što je bilo pod zakon.A da ne pričamo o tome okle im dinamiti iz Tare kad love ribu po Skadarskom.
Ne sprdajte se.
Slazem se...nama nedostaje da neko u tim institucijama radi svoj posao. Neka se partijski zaposljava, ali daj brate, zaposli nekoga ko zna i oce da radi. Pa neka mu je alal. Danas nista lakse nego doci do zakonom zabranjenih stvari. A to je necij inerad u pitanju. Ajde d ane idemo u sitna crevca, pa da pominjemo eksploziv sto koriste OKG, da s eubijaju medju sobom, koliko ga je samo kod ovih sto su lovili ribu po moru....odakle brale toliko dinamita nelegalno??? I to nije od juce no evo od kad znam za sebe. Sad najavljuju poostravenje u zakonu za izdavanje dozvola za nabavku orucja. Zasto sad normalni gradjani koji postuju zako opet placaju cijenu? zbog nerada, naravno. Taj koji legalno trazi oruzje, nece da ga nosi za pas i da ubija okolo. Ajde da vidimo odakle sve ilegalno dolazi? ako ne znaju kako, neka bar pogledaju neki film, mozda im pane nesto na pamet...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ziran-brutalan
Osumnjičeni za višestruko ubistvo na Cetinju Aco Martinović na četiri lokacije je usmrtio najmanje deset osoba.
To je večeras saopštio direktor Uprave policije Lazar Šćepanović.
ovo je izjavio direktor UP.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
To ni jedna policija na ovome svijetu ne moze da rijesi.
Covjek je odlucio da sve sto nadje na putu pobije i sad se drobi ovdje dje je policija u gradu manjem od Tolosa recimo.
Treba li 50 naouruzanih policajaca da bude uvjek na duznosti tamo?
Ovakvi se slucajevi desavaju svuda .
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
dvaput u dvije godine se ovo dešava na CT. dakle treba.
svakakvih bolesnika ima. na kakva dna padaju ljudi radi sitne političke koristi. pravi primjer splačine posrane.
https://x.com/CenzurisanoL/status/1874517854483357733
Kad je selo, koliko im treba da dođu iz stanice?
Ili kao 2022 kad su čuvali manastir od crnogorskih ekstremista dok je ubica na 200 metara od njih orgija.
Politički je, po svoj prilici, da oni sačekaju da ubice poubijaju to što su naumili, pa onda dolaze. Ada neće svoju goozicu da rizikuju.
Tko leti, vrijedi...
Naravno da treba bar toliko policajaca. Ne znam znas li da je Cetinjska opstina, uz niksicku i pljevaljsku najveca u CG. Ali policajaca koji znaju i oce da rade policijski posao. A ne da se vozaju autom kroz pjacu. Od kad je ukinuta pozornicka sluzba, sve je krenulo niz brdo. Mladji ne pamte, nekad je bio policajac pozornik, ima svoj reon i setnja...pa malo stane sa ovim, sa onim, pa sa djecom...pa je znao sto se kuva za rucak u svaki dom.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne znam o cemu pricate, obicni policajac nije sposoban da rukuje oruzjem sto ima u fotroli i njima se u ovakvim situacijama naredjuje da ne rade nista dok ne dodju momci iz PG sa fantomkama, a oni su dobri samo spotove da snimaju
Nije problem zakonom zabraniti oružje, problem ga je oduzeti.
Ko ga je mogao naci ovome Martinovicu ili nekom drigom???
Mozda bi bolje bilo da ga svak ima. Pa ovaj ne bi mozda ubio 10 nego bi ga neki Neno ili ja upucao na vrijeme. Na 2,3. Ne deset +.
Ne shvatite me pogrešno, al sto ja ili vi biste cinjeli bez oružja protiv naoružanog ovakvog ?
Ja bih volio neko oružje imati.
Ja sam se vaskoliki najezio kad vidjeh kako su ovi politicari osjetljivi i kako ih je ovo pogodilao...
https://www.cdm.me/hronika/telegrami...je-na-cetinju/
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks