Ne no ti mijenjaš teze.Nije se onome ovaj učinio ka neopjevani narkos i narko diler no je ima dobar taj i poduži fajl pa je opet bio na slobodi.Nije on završio ka pripadnik MUP-a u tvorza jer ga je ubio kad se ovaj i njegovi šakali okružili oko njega jer ne zna ko je ispred njega no što zna.
U Crnoj Gori se sve zna.Mala je ovo zemllja da se ne zna ne glumite ođe nekakve europejce i to ođe se odlično zna sve.I nemojte suze roniti nad krimosima i narkokartelašima pa da su vi i rođena braća.
Blu, u formi si noćas
Sent from my 23043RP34G using Tapatalk
Stay salty.
Mislis da je humano veseliti se i provoditi, igrati i opijati se a ubijeno je od tebe na 50 km petoro odraslih i dvoje male djece?
U Starome gradu u Kotoru ugostitelji su se sami od sebe i prije nego sto se znalo kada ce biti proglasen dan zalosti dogovorili da nema muzike.
Sent from my iPhone using Tapatalk
jel zakonom zabranjeno poći na more? ako se tragedija desila danas, kad da stave dane žalosti? od 10. januara da bi vlasnici lokala bili zadovoljni?
ista pljačka, i to veća. lično nemam problema da platim espresso 4e u Kotor ili Novi iako smatram da je to previše. al tolko da košta u rupu zvanu Kolašin je presmiješno. Kotor i Novi su svjetski gradovi i da je sreće, znanja i pameti bili bi na nivou Dubrovnika, ako ne i bolji. Kolašin je blatnjava rupčaga jedna obična.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Na kurir piše najmanje 11 mrtvih? Znam da je kurir ali…
edit: evo saranovic reče najmanje 10…
Last edited by AdO_pG; 01-01-25 at 21:02.
Naravno da skola sa porodicom je zadužena za vaspitanje. Bila nekada doduše. I crkva! Tri stuba koja su otisla po Q. Zapravo dva. Crkva kad bi se malo utegla sa ovim “identitetima” bila bi ko bombon.
Znam kako ovo zvuči. Srednji vijek. Sprega obrazovanje , crkva i porodica. Ali mi nismo ni odmakli dalje od tog vijeka. Mislimo da smo civilizovaniji, pametniji, mudriji… Nismo. Mislim na čovječanstvo.
Kao nekada dakle, reset da probamo. Uča, prota i otac. Staram izgleda![]()
Last edited by Caesar; 01-01-25 at 21:01.
γνῶθι σαὐτόν
Ne mogu da shvatim da neko moze da ubija djecu...
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Najmanje 10 mrtvih, užas, biće i da je na trećoj lokaciji bilo žrtava![]()
A baš su ti trn u oku ta trojica Nikšićana pripadnika VCG greote ka da su ubili nekoga.
To što su ispali budale ispali su budale što ih uvlačih u paralelu sa ubicama i dilerima droge?Osim ako nešto znaš što ne zna javnost Crne Gore ili će tek da sazna.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Premijer Milojko Spajiće rekao je da "misli" da je lociran Aco Martinović osumnjičeni za višestruko ubistvo na Cetinju.
"Policija je u vrlo bliskoj koordinaciji sa ANB-om. Mislim da ćemo uskoro locirati, odnosno mislim da je već lociran. Traži se aktivno", rekao je Spajić za TV Vijesti.
kakve veze sad ima ANB sa ovim?
She is only here to annoy herself!
Last edited by AL no1; 01-01-25 at 21:14.
...
Nemojmo biti naivni molio bih pa prosipati tu USA pricu.
Definitivno ne rjesava problem u potpunosti ali otklanja dobar dio problema jer neka se na ovako maloj teritoriji sprijeci barem jedan umobolnik da pocini ovakvo zlodjelo sa time sto nece imati oruzje "na izvolte" dobro je.
A ovo neka ostane. I nek mi neko ne uleti sa pricom o CH ovdje molio bih.
![]()
Realno je lupio, jedino da se klasifikuje kao teroristički napad, onda je u nadležnosti ANB
Inace i ovdje mnogo puta opservirana prica iz vremena DPS da smo policijska drzava, obzirjmna broj policajaca, a koju su aktivno trosili i cinioci nove vlasti i njihovi botovi na mrezama dosli smo do ovoga
“Imamo hronični nedostatak policajaca u svom opštinama. Raspisaćemo konkurs za brzi prijem policajaca bez čekanja odluke Savjeta Evrope, pa ćemo naknadno objasniti”
Nesto slicno ovim magovima psiholosko politickih opservacija. Odakle vam ljudi volja da pricate o stvarima o kojima pojma nemate?
Sent from my SM-A356B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks