Што се тиче Меда, рекао бих да је доста очаја у народу да кад би Медо оживио пзп да би могао ка из топа приграбит 10-12%.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
E ako je photoshop, doktor photoshopa ga je radio odma da ti rečem.
Anb kuhinja, svasta se radi da se protivnik diskredituje.
da se nije mozda vanja calovic seksala sa kerovima?
Sudar Pljevljaka ili titana Medo vs Spajke
ali spajke Medo dijete DPS tj Agencije za prestrukturiranje i strana ulaganja tako ga vazda pojede jedan brabonjak kad spomene tj prozove druge pih...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vazda je Medo bio na izvoru informacija. Ovo sto je izbacio je jos i super sto sam ja cuo
Last edited by nicky; 28-12-24 at 20:27.
sto jes, jes. al isto je splacina
nothing comes from violence and nothing ever could
Je li htio Spajić da kaže nacuclani mačak ili nacuclana mečka?
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kako lako Mickej gubi kontrolu kad mu kazu nesto sto ga zaboli. Zamislite da vlada 30 godina sto bi cinio.
Njega jedan Medo izbaci iz kolosijeka pa se ponasa kako se ponasa. Premijer drzave jbm ti.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Dotični je neđe objašnjava fotku da je to među njegovim drugovima isto kao da se hetero slika kako vuče lajnu sa neke vrhunske dojke.
I nije se mnogo bunio zbog slike. On je valjda od onih autovanih, a ne ka oni što se žene zbog konzervativnih birača, pa im momak u beut.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 28-12-24 at 21:11.
Tko leti, vrijedi...
Spajić je debil, na Koljenicino veliko zadovoljstvo.
Nešto nam se neće sa ovim Pljevljacima, jer je Medo samo manji debil od njega. Ali slična budala. Izgleda da je do zagađenja vazduha uPljevlja. Pa da to ostavlja neke posljedice u glavu. Jednom sam pitao jednoga funkcionera PZP da li Medo možda uzima pare za onako kvalitetno pucanje u koljeno sebi i opoziciji u kojoj je bio. Složili smo se da se ne može biti onako kreativno blesav kao Medo za pare. Entuzijazam. Čisti.
Znam ga lično. Sa jedne strane bistar lik, sa druge teška budala. Mislim da su ga koristili, nafiluju ga informacijama tri tačne i četvrta teška budalaština. On sve istrtlja u javnost bez provjere, pa zbog četvrte koja se iz aviona vidi da je budalaština, javnost se preparira i da su preostale tri glupost.
Vječni korisni idiot. A imao je potencijal. Mada, probio se jer je uvijek bio spreman da novinarima da neku bombastičnu izjavu. Bilo takvo vreme, jbg...
Sad djeluje normalan u odnosu na premijer, predsjednika, Koljenicu...
Pa viđite đe smo.
Tko leti, vrijedi...
Ahahaha ovaj proda izraelcima deltu za 95 meleona a vi pričate o Medojeviću šta mu je reka pa pakao.
Mi zivotinjarmo a oni s enapunise para. Mi trcimo da glasamo, a oni se opet pune para...Ne zna bas ko je budala...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
kakvi. privodili ljude sa foruma svako malo. endeha.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks