https://www.dan.co.me/vijesti/politi...budzet-5276823
E sad da vidimo je li do Mandica ili do koga...jer na isti poziv Mugoše nije reagovao.
Njega treba slušati između redova on je zajeba' Orvela.
Znači,to je bila jedna od udarnih vijesti za Srbiju na aldž.Tačno da čovjek ne povjeruje da je u stanju toliko drsko da laže.Mislim klasika ali treba se iznova iščuđavati.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 27-12-24 at 18:35.
https://www.dan.co.me/vijesti/politi...budzet-5276823
E sad da vidimo je li do Mandica ili do koga...jer na isti poziv Mugoše nije reagovao.
...
Ako je prva tacka dnevnog reda bila predlog zakona o budzetu, zasto opozicija nije sacekala da se izglasa pa onda da izvedu performans
Koprivica: Htjeli su da dio partijskih sudija otključava iz zatvorskih ćelija one koje je stigla pravda
Umoran sam od svega sto znam
Yebe medo,ne vadi a pljuvasmo ga odje,iako sam se pribojavao da je i tad imao pravo… 83 hiljade parazita ima veli u CG,voditelj mu veli nemojte molim vas tako da ih nazivate ha ha. Šou
Uhapšeni Jokić i policajci Backović i Vučurović
Ko su ovi policajci? Funkcioneri? Nacelnici ?it kadar?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ponashash se kao da si s krushke pao...
Eto ga poziva njegov koalicioni partner da hitno sazove sjednicu,e **** me ako znam shto ti sad nije jasno?
Ne sazove li a moze i treceg Januara..do koga je onda?
Evo se opozicija udruzeno oglasila da usvajanje budzeta nece prekidat,ometat,kako ti je lakshe,no samo odgovori ako je ne sazove,do koga je onda?
...
Još jedna plata "kapne" od naknada: Sekretari "šiju" ministra unutrašnjih poslova platom
Časno!
Kako bi onaj Ljaljov slogan
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-interesovanje
3 ipo milijarde koje ne da nemamo,nego ne možemo vratit ni ovaj dug sadašnji još ko zna koliko,oce silu na sramotu da usele 40 hiljada ljudi u već pretrpanu Podgoricu i to po cijeni kvadrata koja je daleko veća nego sto su rekli sto je odmah svaki covjek sa imalo mozga sracunao. A ako su mislili da zaposle ljude da rade,pa mi nemamo radnika ni za ove poslove koji se rade zadnjih godina,svako koga sam pitao iz gradjevinarstva mi je rekao da fali radnika.
Ovo ako im prodje mi smo ga ugasili,potpuno bespotrebno u vremenu kad treba da se oporavimo od višedecenijskog pustošenja ove države,sad još jedan projekat koji itekako mirise na novu (vjerovatno i rekordnu) ugradnju novih vlastodržaca. Ako mene pitate samo protesti dok smo na vrijeme
sa tri godine fakulteta ima da postaju direktori direktorata. ima posla ko oće da radiko ebe ove sa 4 ili 5 godina faksa kad nisu za df ili evropu sad ili bs.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Brat prodaje stanove
Ovaj narod tačno ovo i zaslužuje. Trpaj Miki
u ovu državu je sve prošlo, pa će i ovo. 4 godine nakon promjene vlasti, novi dotiču razna dna. što je dokaz da njima nije smetal df no prosta činjenica da im nije moglo biti.
Dje su sad ovi sto se pozivaju na volju naroda od čuvenog 30og avgusta?
Ja sam ih i sam glasao,ali tad nije bilo ni pomena od veljeg brda,nego su obećavali investicije,a nidje ništa osim sto su se zadužili milijarde i povećali ove mizerije od plata i penzija i uposlili još nekoliko hiljada uhljeba.
Da su tad pominjali velje brdo i projekat od 3 ipo milijarde,čisto sumnjam da bi ih glasao.
Mi nismo ni dovršili onaj autoput sa silnim milijardama,a kamoli isplatili,a treba da započinjemo jedan ogroman projekat koji nam bas uopšte ne treba za razliku od autoputa. Da je sreće sagradilo bi se nekoliko zgrada za ljude kojima je to zaista potrebno,pa da im se da po povoljnim uslovima makar i na duži period da se može otplatiti,a ne da lazu narod sa nekih hiljadu eura po kvadratu,dok će stvarna cijena biti mnogo veća.
Kurčevi eksperti,prevaranti,sarlatani i lazovi
Drago prije i posle ponudjene fotelje.
Dosta čestit i principijelan gospodin.
Ado ne primaj se. Ovo su gowna, a ne ljudi.
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Propalo se kad se ovaj nesto pita.
Interesantan je ovaj dio oko usvajanja budzeta....
Djeluje mi kao da se opozicija navukla i na kraju uvalit ce im da su krivci sto nije doslo do povecanja penzija i plata....
A mozes misliti prosjecnog penzionera kojih ima ko zna koliko, koji ocekuju ovo povecanje...
https://www.vijesti.me/kolumne/738811/pjevaci
Djeluju tako srećni, ispunjeni. Mora da im ta pjevanija donosi neku vrstu ostvarenja. Životnog i profesionalnog, što se ono kaže. Dok ovo pjevaju, najbliže su svojoj suštini: smiješni ambasadori sramne prošlosti. Nema ih nigdje drugo, nisu postigli ništa ozbiljno u životu, nisu stvorili svoju pjesmu, ali ovu kvislinšku im niko ne može uzeti. “Spremte se, spremte...” Da glave lete, spremaju se izgleda ozbiljno.
Nije li to, ako ništa drugo, olako zaboravljanje.
Raspjevani političari-kvislinzi u Pljevljima pjevaju stihove uz koje su skidane glave najboljih kćeri i sinova srpskoga i ostalih naroda ne prije deset vjekova već prije osamdesetak godina... U najmanju ruku neumjesno. Ili i nešto više od toga?
A možda nije riječ o zaboravljanju, ni olakom ni kakvom drugom, već naprosto o deklarisanju. Jasnom i glasnom.
Pop Maca i njegovi. Opet na okupu, izgleda. I spremaju se. Ne bih rekao za Evropu, ovo liči na neke druge geografije i istorije.
Ovo se zove odnos prema poslu. Zakljucio je ocjene, to je najvaznije. Jos sad kad bude mjesec u zatvor a raspust nece ga moc maknut sa posla zbog neopravdanog dolaska.
https://www.vijesti.me/v/738813
Raičević zaključio ocjene, pa prevozio drogu
Nastavnik hemije je u četvrtak bio u Gimnaziji, a popodne uhapšen jer je prevozio 20 kilograma marihuane
Direktor beranske Gimnazije “Panto Mališić” Dragan Bubanja tvrdi da čeka zvanične informacije od Sektora granične policije Rožaje kako bi mogao da preduzme zakonske mehanizme protiv nastavnika hemije Radoša Raičevića, koji je preksinoć uhapšen sa 20 kilograma marihuane.
Bubanja je potvrdio “Vijestima” da je Raičević u četvrtak - pretposljednjeg dana prvog polugodišta bio u školi i “izvršavao radne obaveze”. Direktor je kazao i da je o hapšenju nastavnika hemije nezvanično obaviješten.
Uprava policije i Uprava carine informisale su preksinoć javnost da je Raičević uhapšen na graničnom prelazu Dračenovac, nakon što je policija kontrolom njegovog kombija pronašla više pakovanja marihuane.
“Nezvaničnu informaciju o tome da je Radoš Raičević, nastavnik hemije u JU Gimnaziji ‘Panto Mališić’ u Beranama, lišen slobode na graničnom prelazu Dračenovac, dobio sam juče u večernjim časovima i istog trenutka o tome obavijestio Ministarstvo prosvjete nauke i inovacija (dopis upućen preko službenog e-maila u 19:17h)”, rekao je Bubanja.
Navodi da je po pitanju njegovog radnog statusa Gimnazija postupila shodno odredbama Zakonom o radu.
“Gimnazija je 27. 12. 2024. godine uputila dopis Sektoru granične policije Rožaje, za dostavljanje zvanične informacije vezano za lišavanje slobode nastavnika Radoša Raičevića, te će shodno tome biti preduzete dalje mjere”, rekao je Bubanja, ne precizirajući šta će tačno preduzeti.
Prema propisima, nastavnik bi, nakon što policija potvrdi njegovo hapšenje, mogao biti suspendovan, do okončanja disciplinskog postupka. Ukoliko se dokaže teža povreda radne obaveze, Raičević bi mogao dobiti i otkaz.
“Službenici Uprave carina su pregledom vozila uočili pakovanja nalik na opojnu drogu marihuana i o tome obavijestili službenike Sektora granične policije koji su zajedno sa carinskim službenicima izvršili kontrolu vozila marke “VW Crafter” beranskih registarskih oznaka, kojim je upravljao R.R. (40) iz Berana. Prilikom pregleda tovarnog dijela vozila, ispod drva, kao i ispod prednjih sjedišta vozila pronađeno je oko 20 kilograma biljne materije, tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana”, navodi se u zajedničkom saopštenju uprava policije i carine.
Raičević je nekadašnji odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u tom gradu, koji je partiju napustio krajem juna 2020. godine. Kasnije je pristupio Narodnom pokretu koji je osnovao Miodrag Daka Davidović.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kako ovo naši hapse naše?
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ijesti_android
Kao da nemamo dovoljno problema sa Hrvatima
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks