Pazi smece dize dva prsta dok ga privode, pih
Podgorica Podgoricanima!
pć, patriota
nothing comes from violence and nothing ever could
pozivanje na patriotizam i vjeru. poslednje utočište kriminalaca kod nas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ko ti drma kavez nevjesta? Ti se bas iznervira? Sto se mene tice, da nece doc ni do djurdjeva dana, ne dam ti pet para. Sami pali sami se ubili. A i sjutra da se vrate, isto mi je. Ali, oce momci da izigravaju mangupe..to skupo kosta tamo. Sad se mora platit..pa neka placaju. Tako da...dogodine u Prizren..ali on line![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Prosto čoek da zaplače kad pomisli da se CG nacionalni identitet poslije referenduma mogao graditi na sportistima, naučnicima, umjetnicima i sl, a ne na Branu, Dušku, Nenu i kompaniji.
Trebaće dosta vremena da se ovaj narod resetuje i krene iz početka.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Tako tako, ne moze se sa bagrom nego ostro. Konacno normalna odluka tuzioca. Svaka cast!!!
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...u-u-kamenarima
Zato što neki opravdavaju da se neko zatvori pola godine u tvorza zbog stikera i to smatraju savršeno uređenom državom.A kritikujete Putina koji je zbog majice zatvara po gulaga.Eto i ta Amerika koju stalno kritikujem kao njenu spoljnu politiku možeš komotno da nosiš majicu **** USA
Zamisli.I to preko najveće korporacijske kuće Amazona u vlasništvu Jeff Bezosa.
Ali,vi se divite tako uređenoj državi Kosovo.Evo i tebi emoticona da ne bude da sam se iznervirala.
https://www.amazon.com/BASTU-America.../dp/B0D1DSBYYT
Pa kad sljedeći put budete zborili o nekim ultra represivnim režimima aj vozdra.![]()
Last edited by Bluemoon; 24-12-24 at 15:36.
Dodje dan i da se sa Bluemoon slozim konacno
I Koljenica veli da je stiker, ja stvarno nijesam vidio, ali ako on veli, a ti potvrdjujes, onda je sigurno tako. I ne znam ko to tvrdi da je Kosovo savrseno uredjena drzava, ja takvoga ne poznajem...A Putim ne zatvara zbog majice, isto kao ni ovi na Kosovo zbog stikere, nego zbog onoga sto pise na njima. Znas da kazna sluzi da te odvrati od ponavljanja krivicnog/pekrsajnog djela. Takoda...nadam se da ce ih ova odvratit. A i jeftinije ce proc za novu godinu no da su doma.. panenojel?
Samo da dodam
U članu 173. Krivičnog zakonika navodi se da:
"Ko javno izloži poruzi Srbiju, njenu zastavu, grb ili himnu, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri meseca"
Vidis, slicni zakoni
A ovi nasi su u pritvor, nijesu u zatvor.
Last edited by mexiko; 24-12-24 at 15:44.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Bitno je da im je pritvor odredjen kako bi se ta olos koliko toliko dovela u red jer haos po putevima prave.
Tcno tako, jedina informacija, koja je dosla od onih koji da golom goozicom sjdnu na oganj, ne bi im vjerovao da je vruce. Isto tako vjerujem i ovome Koprivici da su mu namjestili ( ovo je ka ono u skolu kad ti zakrkaju jedinice "mrze me profesori") Ali svkako fino porodicno okupljanje u oci praznika.
A MVP...neka... ne vuci me za jezik...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Čisto tehnički, nije naljepnica (stiker kako se moderno kaže) već okvir tablice u sve 3D formatu sa natpisom ,,Kosovo je (nacrtano srce) Srbije". Taj mali detalj govori o pouzdanosti informacije/informacija. Kada se desilo to što se desilo objasnio sam korake koji su naši (Crna Gora) morali (izgleda da ipak ne mora) moraju da urade, od toga urađeno je 0 (nula) koraka... Ti (ne mislim lično na tebe, da se razumijemo) si kao građanin ove države prepušten samom sebi, bio kriv ili bio vrhunski sportista, i to je, izgleda, jedina jasna poruka (ne samo ovog) slučaja.
Sent from my moto e20 using Tapatalk
Pretpostavljam da je ovo https://www.srpskasolidarnost.com/ra...e-srce-srbije/
Ne znam da li se praviš neznaven ili ipak imaš problema sa 2+2. Zvanični organi Kosova. Pametnom bi bilo dosta.
Nego da se nadovežem, kako to da se grupa Albanaca kazni zatvorom do mjesec dana za napad na radnike trajekta, (tebi je očigledno to dovoljna kazna), a ovamo ti je sasvim ok da se ljudi zbog okvira tablica pritvaraju na dva mjeseca. I koliko god možda bilo nebitno za Kosovo za nas bi ipak trebalo biti bitno da su to vojnici ove nesrećne države. Nesrećne i iz razloga jer ista ta država ne radi ništa kako bi im pomogla. Svojim vojnicima. Plus se dobar dio naroda sladi tome kako su zatvoreni. Tasi tebe ne moraju ni do juna i ta priča. A najviše se sladi onaj dio naroda koji sebe naziva patriotama. Ma...jadni smo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sto lijepo odma ne spuste da se moze i sa srednjom skolom.
Šefovaće i sa tri godine fakulteta: Za direktore, eksperte i šefove dosta je i bečelor
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...a-je-i-becelor
Nije ti losa ideja. Taman da se ne bakcu kupovinom diploma. I troskovi su to. Zamisli Ervina koliko kosta da mu neko njegov ode u Tutin plati diplomu i vrne se. Pa tek legalizacija diplome. Bespotrebno opterecuju to malo drzavnih sluzbenika sto imamo.
Ovo je sjajno. Prava mjera za stado. I treba tako. Inace prvi zakon koji je Vlada oslobodjenja usvohila je bio ovaj. Prije crkve bgm.
Svanulo je sa nebesa, Dajko i slicni su na zasluzena rukovodeca mjesta.
Last edited by hercules; 24-12-24 at 17:19.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ocemo jos kadra ka Joke tinjalica koje je zivot edukova a ne skola.Nije vazda fakultet reper znanja, eto mladi buzdovan Carapic je olicenje fakultetske neznalice koja je spletom okolnosti umislila da je Valtazar Bogisic jedino sto ce postaviti rekord u odbijenim predlozima zakona
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
barometar 26. sa 3 godine faksa postaješ direktor. ko je protiv ovoga zakona taj nije za evropski put CG!
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ni par sat jakov se prepao frke po drustvenim mrezama i portalima pa otkaza sastanak sa opozicijom i sazva sa ovima sto ruse ustav po njegovoj prici
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks