kako će da ratuje? s kim? okolo zemlje alijanse sve. to su gluposti. ne može da bude niko gori od njega niti veći nacionalista. sns je ubio 15 svojih ljudi u NS, proglasio pilote koji su stradali alkosima, sava mala, snimak sa naplatne rampe. možemo do ujutru ovajo. svako će slušat Ameriku ko bude na čelu Srbije. za CG bi najbolje bilo da ode, jer kao što rekoh uništava ovu državu. ka Slobo ili Koštunica
bukvalno bilo ko. svi su bolji od njega.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Outline, BiH i Kosovo nisu u Alijansi. Boli me uvo, iskreno, sto se radi tamo, nit imam kakvu emociju, nit iz dzepa ni u dzep, samo da je mir. Neka ga skinu radi mene.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nase litije su bile ljepse
Umoran sam od svega sto znam
Veliš svi su bolji od njega pa ti boktemazo ne poznaješ "opoziciju" Srbije.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ajde zapamti ovo veče pa se prijesjeti jednog dana što sam ti rekla.
Ne,apsolutno nisu ništa bolji.Ako će evropski putmoraju po trasi Vučića.
Ono,da Kušner sagradi kule u Beograd i da Berlin kopa litijum.TakotiEto.
Last edited by Bluemoon; 22-12-24 at 20:47.
Aooo
https://x.com/JelenaDjurovic/status/...Rg_NHuzUg&s=19
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
pa svako je veci nacionalista od vucica jer vucic to nije, inace malo mi je presmijesna ova "sreca" nekih forumasa koji su onako na max mrze sve srpsko kao i raznih tviterasa aktivista novinara itd iz regiona koji skacu od srece i prodaju ovu pricu da se "srbija preporadja", i da vucko pane nocas (sto nije nemoguce) Srbiju ceka isti period kao i nas, tj. borba za sledeceg Vucka narednih 10ak god
Tripsteru u interesu ti je da padne pic#ousni da bi lakse dolazio do novosadjanki.
čoek je napisao da rezultat tih litija jeste manda na čelu svega plus ostatak kamarile koja jaše ovu državu taman kao njihov gazda gore. jer ovi odje drugog idola u političkom smisli nemaju do Vučića. to što tebi nije drago da se gore dešavaju protesti je neka druga priča, koja baš nema veze sa ovom temom.
a znamo kako je Amfilohije poslao ovu ekipu što sad gazi po CG u zadnje redove jer je znao kakvi su i zabranio Vučiću da dodje u CG tokom svega toga.
i postoji razlika izmedju litija i ovih protesta. odje su ljudi stali iz MCPa kao nekoga kome dosta naroda vjeruje. gore su ovi studenti sami pokrenuli ovo bez ičije pomoći, a bore se protiv sjeverne koreje u srcu Evrope. na sve to, nemaju pomoć recimo Crkve, čak i onaj tvit manastira Dečani je valjda obrisan. sns ih gazi kolima, šalje batinaše, prijeti im na svakakve načine. i opet ih ima preko 100 iljada juče.
odje ljudi neće da izadju na protest protiv bolesnika koji je seksualno uznemirava učenicu. i to je sva razlika izmedju Srba koji se bore protiv ovoga i ovih splačina odje.
Last edited by outline; 23-12-24 at 09:55.
Kad smo kod litija zanimljiv podatak da studenti sklanjaju neke što idu sa ikonama, ima nade.![]()
Mislim baš je ružno koristiti religiju u političke svrhe JBG i igrati se sa osjećanjem koje treba da je intima pa kome smeta nek mu smeta.Smeta i ovim mladim ljudima izgleda da im se protesti pretvore u religijski miting.I da se gusla o Kosovu.A što se religije tiče već par stranica unazad dobar primjer kako su prošli studenti bogoslovije a da su to zaslužili,nisu.
Ahahaa
Litije,veli.
počela prelijetanja.
nisam znao da Crnogorci ne smiju biti uz naše komšije. al eto svašta sazna čoek.
U suštini u ove slučajeve ne bi trebalo da se miješa kao što ni Srbija ne bi trebalo da se miješa u unutrašnje stvari Crne Gore..ohh vejt.
srbofobi, bre. ne vole Vučića pa su protiv Srbije. tako razmišljaju ovakvi. jer pipunoglavi, manda, abazović i klika koja vodi ovu državu ne znaju kako je lijepo bit slobodan čoek kao oni od sinoć. oni su obični plaćenici koji rade za sns, njima je neobično da neko ima svoj stav.
Ne shvati me pogrešno ali ljudi u Srbiji stvarno ne bi podržali neki kao ovaj građanski/studentski protest u Crnoj Gori.Mislim Crna Gora vazda nekoga i nešto podržava a svima naokolo se živo 8ebe za istu.Ono razmisli zašto je Srbija podržala litije.Meni je iskreno drago što SPC ne podržava ove proteste i ne treba sa druge su strane.
Ali litije u Crnoj Gori su podržali sduške.Tako da.
Last edited by Bluemoon; 23-12-24 at 13:37.
Nidje veze, islo se sa crkvenim zastavama i ikonama uveliko, cak sta vise izbili su kao magarca onog indijanca sto svaki put oce da se provuce sa EU zastavom. Dje si vidjela to sklanjanje ikona? Omladina u Srbiji ima jako nacionalno uvjerenje za razliku im od roditelja. Sto se tice SPC, ovo je za ocekivati jer vrh SPC je nista vise nego ogranak SNS-a.
to pitaj dfovce, uraše i kliku. kako su bili protiv dpsa a podržavaju Vučića, Putina i ekipu sličnija. graju ljudi protiv dpsa a onda dodju i podržavaju ulijetanje kolima u ljude ili ubijanje djece po UKR od strane bolesnika. sjeti se da je u PG održan skup PODRŠKE ubijanju Ukrajinaca i biće ti sve jasno. ne možeš očekivati od mentalnog sklopa koji podržava tako nešto, mnogo toga. zato ja ka avetan pišem da su odje mnogi lažni vjernici i velike splake.
Last edited by outline; 23-12-24 at 13:47.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks