Nije to motel nego hotel sa 4* koji ima jake cijene ali sveukupno nema bolje u NK.![]()
Motel Trebjesa je jedino mjesto u gradu đe možeš poći na poslovni ručak, a da ne razmišljaš, i usluga i hrana na odličnom nivou. Ne znam šta si to jeo da je loše.
Exclusive ima dobru hranu (na ulazu u Nk).
#fakenews
Nije to motel nego hotel sa 4* koji ima jake cijene ali sveukupno nema bolje u NK.![]()
da krenemo od toga da im smrdi unutra na mokri čvor (sad je doduše mnogo bolje nego što je bilo do prije koju godinu) pa nadalje...hrana nije nikakav spektakl,doručci su bili da kažemo okej mada su se i oni pokvarili žestoko u poslednje vrijeme.
ambijent sam pohvalio i naveo kao jedini razlog što bi se iko peo tamo.što se tiče dal je to hotel ili motel,za nas 40+ će uvijek biti motel,kao što će manastir biti uvijek manastir (iako je tehnički saborna crkva) ne hram kako ga povampireni svetosavci zovu.
sto se tiče poslovnog ručka grahovac.vrijedi svakog potrošenog dinara i vremena više.hajde što je klopa svjetlosnim godinama bolja,ambijent,nego jedina čak odlična usluga prije cavtata.
Trgovasmo nesto onamo u jumbo, pa ajde da popijemo kafu u onaj volijev kafic, pa ajde nesto i da pojedemo, hranu smo čekali 45min, porcije velike, ali ništa specijalno. Konobara nikako da dozovemo da donese makar so i kečap, sve u svemu cijene ne opravdavaju ni kvalitet hrane, ni usluga, ni ambijent ( sendviči su po 7-8 eur ).
A prije par dana se pozitivno iznenadih Sicilijom ( city kvart ). Nisam jela sto godina tamo. Bas fin potaž od paradajza i piadina sa tunjevinom.
Nerealno su digli cijene u onaj Volijev restorana. A ni kvalitet ni usluga ih ne prati. Ali puno kad god sam bio. Mada nisam vala nešto često tamo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zona 9 u blok 9njihov sendvic sa tri vrste mesa preporuka bas mi lijepo pade.
6.5 eura dobar, burger mu isto dobar bas kvalitetno sreca sto je gazda tezina od coeka al bas otvarac glave pa drzi kvalitet
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Prije neki dan, motel Trebjesa, standarno vrhunska hrana.
Teleća šnicla (ovo je onaj ogromni tanjir) sa pekarskim krompirom i povrćem, sestra rižoto sa spanaćem, isto odličan.
Last edited by MeDo_JE; 24-12-24 at 10:31.
#fakenews
Moram i ja reći da za mjesto koje se želi predstaviti kao dobar restoran (Motel) hrana je vrlo nezadovoljavajuća. Baš ta šnicla mi je bila neslana, razvodnjena i puna pavlake. Grilovano povrće mi je gotovo uvijek bilo 'kuvano' a ne grilovano. Sve u svemu, jela su kao da spremaš nešto da pojedeš na brzaka.
Ja sam pitao konobara da mu nisam sto duzan. Jednom posao i nikad vise.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sumnjiv si mu pasha
Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk
Lanterna, fantastičan kačamak, ne mogu vjerovati da se nije provlačio ovdje na topicu. Tuna stek, takođe, prva liga.
![]()
Da, đe je bio Dvor pa onaj libijski restoran.
U Staru Varoš,iza zgrade Šofranca,stara kuća Čubranovića.
Zaboravih i ja da im pofalim kačamak.Ljetos otišli tamo na pice(odlične inače)ali aj reko da probamo kačamak,te naručismo dva kačamaka ka predjelo za pice.Sramota me bilo pričat,ali odličan kačamak i vrhunske pice
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
I dobro izgleda
Kakve su im cijene?
You'll Never Smoke Alone..
Restoran Princ - Stara Mljekara, odlična hrana i usluga.
Bili u Dubrovnik za vikend, aj rekosmo preko Grahova, stali na doručak u restoran Grahovac - i hrana ( priganice, pita sa sirom ) i ambijent i usluga su bili baš super, bez zamjerke, svratila bih rado opet na neki ručak
Što se Dubrovnika tiče - ogromna preporuka, ako neko bude išao, za azijski restoran Trinity na Lapadu. Odavno nisam bolje jela, cijene su skroz ok, 3 predjela, dva glavna jela, 2 pića i jedan kolač - 55eur. Advent im je malo bzv, malo kućica, hrana prosječna, porcije male, cijene jake.
Last edited by samoilma; 27-12-24 at 09:23.
Radgost na Starom Aerodromu kakva brutala. Samo toliko ću reć za sad.
E i u Mayku, nema sta juce nijesmo pojeli, od posnog programa, zapeceno povrce, teletina, pileci stapici do komplet lepinje i priganica, rakija neka dunja veze nemam koja je, top vala sve.
Tu es mon héro!
Ja bio u Staru Majku (na Drač đe je bila prije Mayka), odlično sve bilo, prasetina, jagnjetina, roštilj, pjevačica...Popi se i masu njihovog domaćeg crnog vina, vele bilo skroz ok, ja sam naravno udario po točenom Hajnikenu.
![]()
Last edited by BiTrAtE; 27-12-24 at 12:57.
Pjevačica 🤣🤣🤣
nothing comes from violence and nothing ever could
Može
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks