sta ovi ljudi pogadjaju, a reklo bi se nema odbrane sa ovoliko poena.
Vise sam mislio na divljanu.
Oklahoma je vec star-mali ekipa.
Orlando isto.
Ali bas dobro djeluje. I pasovi mu brzi.
Kari mora poceti da redja 30+ utakmice.
Ovakva raspodjela resursa vodi GSW polako iz PO
sta ovi ljudi pogadjaju, a reklo bi se nema odbrane sa ovoliko poena.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
sunsi i utah juce izjednacili rekord lige po broju trojki (zbirno), ovi ih nocas prestizu lagano.
Kad sam vidio da igra Vigins znao sam da ce Doncic imat vece.
Vece bi mu Podz pravio probleme od pocetka, jer bi ga davio po cijelom terenu.
Huff drzi ruku prema Dejvisu i ovaj potrazi kontakt i 2+1.
Isto sam vidio jos nekoliko puta ovih dana, mislio sam da je tolika glupost vise izumrla.
Lejkersi jednog igraca daleko od kontendera.
Sad su trejdovi, znaci vrijeme Di Lo eksplodira i sve zajebe da ce u PO moc da se oslone na njega.
ako je caruso mogao u defanzivnu petorku pretprosle sezone, a pola utakmica usao sa klupe, mislim da bi mogao i NAW ove godine. ili makar u drugu, kao thybulle prije par sezona.
opet defanzivne klinike drži Minnesota. @
moon safari jel ovo Luka Garza dobio minute? tajno oružje sa klupeiduća protiv Knicska, možemo sad under da pišemo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 16-12-24 at 10:23.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Uzivo mi sve to djelovalo kao normalno.
To se desava kad sajlu igras 36min po mecu.
i meni svaki put kad promasi djeluje normalno, iznenadim se kad ne promasi ili uopste uhvati loptu.
bilo +20 na 3 do kraja, pa odradio garbage time. mogao bi da ga ubacuje pomalo i ranije, ne znam koliko moze biti gori od naz/randle komba na 4-5, sa bilo kim od njih dvojice, ako se potrefi neki pogodni matchup.
dobar je raspored bio, plus protivnici bili osakaceni povredama, ne bih previse toga ucitavao iz ove serije, koliko god zabavno izgledalo. cak i ovo protiv warriorsa je trebalo da ide ispod 100, da steph nije poceo da se baca u mcdanielsa i peca faulove, pa proradio i sut spolja.
a znamo kome pisemo over protiv knicksa. tugizza.
Gobert će ostaviti Townsa na manje od 17-18p. mark my wordsGarza je trebao da bude dosta toga nešto, i ima tu dobrog materijala. šteta što mu se kockice nisu poklopile.
brzo će ovaj put Kine da trpa 50p u CBAne igra mu se više košarka.
previse se druzio sa stephom.
The 76ers announced Monday that Embiid (sinus fracture) will be re-evaluated in one week.
Максимум максимума ће му бити пола одиграних утакмица у свакој будућој сезони. Каријера у сигурном паду, но нијесам ништа открио с овим.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Procitah nedje komentar da je liga krcata glupim likovima jer nekad su igrali po 2-3 sezone na koledzu i draftovala se i pamet, a sad se odmah draftuju na osnovu brojeva i fizike.
Hot take, ali kad gledam ovako neke meceve, nije to samo neodgovornost, stil igre i sl., nego stvarno dominira glupost.
To se prije svega u odbrani vidi, jer odbrana se igra prije svega intelektom.
A i ove kontre kad se trce, to malo puta bude najoametniji moguci potez. Iako se poentira to cesto bude losija, ili najlosija odluka.
Evo gledam Toronto i Cikago i dva minuta zaredom glupost glupost sustize.
Kad se gleda ocima da su jednostavno glupi, onda to bude sasvim neka nova dimenzija.
Kao ovo sto Olinik dosao na pola metra od kosa, tu neki midzeti oko njega, i on se okrece da baci povratni pas koji se presijeca.
Sad kad posmatram sve kroz prizmu da su glupi, taj potez skroz ima smisla.
mislim da ljudi previse ocekuju od nekoga ko je usao u ligu sa 2 i po propustene sezone zbog povreda koljena i nikad nije dobacio do 70 utakmica u sezoni. walton, sampson, sam bowie, melvin turpin, brad daugherty, greg oden... shaq posle 30-e ne znam je li do 70 utakmica u sezoni dobacio, mourning je i prije operacije bubrega imao probleme sa povredama, bas nije nista novo da centar biva cesto van terena. ne znam sto se dize tolika frka oko toga sto je neko cesto povredjen, posebno sto ima predispozicije za to.
https://www.espn.com/nba/story/_/id/...-san-francisco
kakve su ovo egzibicije. mjesto fino staro dobro east vs west i vozi.The NBA's All-Star Game is going to be an All-Star tournament this season, with the league announcing on Tuesday that it has finalized plans to use a different format for the upcoming midseason showcase in San Francisco.
And scoring is sure to be down -- way, way, way down.
This season's format is a four-team, three-game, one-night tournament with three teams of eight All-Stars apiece and the fourth team being the winner of the Rising Stars challenge for first- and second-year players. The winning team in all games will be the first to score 40 points.
mnogo je 48 minuta onoga.
Како бих ја на неколико година макао линију за три, и и у регуларној и у ПО и на АллСтар, да се мало вратимо ориђиналној концепцији.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ham backtoback nba cuputulili ih Bucksi odbranom plus užasan šut spolja Thundera 5/32 za 3p. konačno i Doc da uzme titulu neku posle niza svakakvih neuspjeha.
Nuggetsima valjda primarna tema LaVine, a put Chicaga krenuli Porter i Nnaji. pitanje je šta Denver dobija ovime. nije LaVine elitni igrač, nije uprade u odnosu na Portera. nedje sam čitao da mu je najduži niz pobjeda u karijeri u Tokyo '21 na OI kad su Ameri uzeli zlato.![]()
NBA Cup se mora maći iz Vegasa
dosta zanimljivo, uzevsi da LIGA UMIRE, THE GAME IS GONE:
https://www.sportico.com/leagues/bas...ad-1234820970/
Kada ode Steph/Bron ide vrijednost i Lakersa i Wariorrsa ostro ka dolje..
Liga u ozbiljnom problemu jer se ne nazire ko bi mogao biti "face of the league" u buducnosti, a to mora biti Amerikanac.. Ili su Steph/Bron digli toliko standard da je nedostižan za sad
od 5-6 najboljih igraca lige, nijedan nije rodjen u americi ili ne igra za americku reprezentaciju. u zadnjih 6 sezona, 11 amerikanaca je bilo medju top 5 u glasanju za MVP (brunson, tatum, booker, lebron, curry dvaput, leonard, george, CP3, harden dvaput). evo pristize cooper flagg, koji je jos i bijelac.
cak i pomenuti curry - ima 4 titule, a jednom je bio MVP finala.
mislim da su dva problema veca od toga:
1. liga ne radi bogznasta na promovisanju ekipa naspram pojedinaca, pri cemu svaki kreativni individualizam na terenu ugnjetava glupim pravilima
2. stari seratori po mainstream kanalima / emisijama samo kenjaju sa THE GAME IS GONE / DURING THE WAR... pricom. uzmi nasumicnu utakmicu iz regularnoj dijela sezone 85-e ili 95-e i nece biti mnogo kvalitetnija od danasnjih. mozda ce se nekome vise svidjati neki segment igre, ali to je i dalje to. nadjoh neki dan cavs - bulls iz mislim 90-e. eee, kako se jordan cuvao, te zategnute odbrane i udvajanja... kao da je josh giddey.
ono gdje 'casual fanovi' kaskaju se ne moze lako rijesiti. attention span je sve kraci i ljudima je muka da pogledaju 2 cetvrtine ili nedajboze cijelu utakmicu i skontaju ko je ko. NFL - lako. jedan isti lik ima loptu u rukama u svakom napadu. ovamo je sve fluidnije i moras se malo udubiti u igru da vidis ko je uopste dobar, a da ti neko ne dosapne.
Neka što nisu rođeni, nego niko ni ne pokazuje da želi da bude u konstantnom spotlightu, čak ni Lukita
Odavno je aktivna ta priča da se ne favorizuju mid market timovi, koji recimo ove sezone dominiraju
Generalno što mislim da doprinosi slabom attention spanu je i ova igra koja je danas, kombinovani šut za igru, napadi obije ekipe koji su isti, bez defanzive, nikome se ne gleda takva košarka, evo je Silver danas izjavio da su počeli to da analiziraju i da vide kako da riješe
College košarka pošla totalno u drugi plan i stoga nemamo nekih potencijalnih superzvijezda, na kraju krajeva Ameri vole domaći proizvod..
Msm da je pitanje vremena prije nego što se vrate stara defanzivna pravila
Wemby šutira 7 trojki po meču, to nije normalno
Last edited by miha; 19-12-24 at 22:04.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks