Joniii, đe su ti skije?
Evo linka oglasa, prodaju se 2 mnogo dobra para skija:
https://forum.cdm.me/showthread.php?...odlicnih-skija
Joniii, đe su ti skije?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Na ortopediju imam potpisano da neću nikad stat na skije,igrat fudbal i košarku.Dobro,nije potpisano,ali sam Juškoviću dao riječ.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Dođavola
Bar saosjećam sa neplivačima koji vole da idu na more i da gledaju kako im đeca plivaju.
Za mene preostalo:Hodanje,bicikl,pravolinijsko trčanje...
Pa dobro. I to je nešto.![]()
Eno Cedis krpi pokidane strujne kablove za skijaliste.
Radili su sinoc po mraku, ja vjerujem da ce gornje skijaliste dobiti struju brzo.
Da napada jos jedno 20-30 cm smijega pa da se ide gore...
Otvorise li oni skijalista sta se ceka, da prestane da pada?
Nista otvoreno nije cekaju jos 2 metra snijega da krenu tabati tamo do februara mozda otvore sezonu
Sent from my SM-S908U using Tapatalk
K7 izgleda nece raditi i kad otvore skijalista, onaj stub sto je potkopan je sporan.
A za paljenje masina za tabanje je potrebno, ja mislim, minimum 30-40cm snijega. Trenutno ne znam imali 10cm.
Na 1450 su vec tabali tako da snijega sigurno ima samo sto oni izgleda da ne planiraju otvarati prije nove godine
Preprosle god kad su otvorili je bilo taman ovolko snijega, ako ne i manje
Mozes vidjeti na story ljudi iz gorske sluzbe kako skijaju na staze bez ikakvih problema
https://www.theguardian.com/travel/2...-single-skiers
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ako je podnio krivičnu prijavu protiv ovih koji su ga potkopali,moguće da je uradio sve što je u njegovoj nadležnosti.Kolko znamo to nije uradio.Ko je malo više u građ.struci,znaće koliko traje ta procedura da se utvrdi oštećenost,da se napiše nalaz građ.vještaka,ko zna koliko inspekcija...svi znamo što se desilo sa nadstrešnicom u SRB.Svi se boje svoga lada.
Lift u zgradi(inače bio u funkciji) nije radio 2 mjeseca jer je jedan od stanara tražio da se urade atesti,da mišljenje nekakvih stručnjaka i onda pristupi servisiranju/zamjeni djelova...Predsjednik SEV se ukakio u gaće i sve išlo legalno...2 mjeseca,a njime se ukupno vozilo 20-tak stanara,od toga nikad više od 3 odjednom.
Možda,da je imao petlju,novaca na računu i povjerenje u sudstvo da će presuditi prvi put protiv Ćoća,pa da o trošku drž.skijališta,hitno ljetos sanira/izgradi novi stub pa da čeka naplatu preko suda koju bi isplatio Ćoćo
Last edited by joni; 16-12-24 at 08:36.
A sto bi sve to radio kad moze samo da sjedi u kancelariju i igra bingo po citav dan kao svi u drzavnom aparatu?
Aj vjeruj struki da je stub dobar
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Struka je rekla da NIJE dobar.
On prije svega da je radio svoj posao (i on i ostali koji su tamo zaposleni) bi momentalno alarmirao inspekcije na sam pocetak dolaska bagera tamo i kopanja blizu te zice....al.ocigledno je bol u preponama prevagnuo za sve ove govn*re sto su na drzavnu sisu.
Napravili su 3 vile na manje od 15m od zice dok su oni reagovali.... to je nevjerovatno....
Al im je neko odobrio da ih tu naprave. Ko nasa posla, vila na 10 metara od zicare
Sent from my PGT-N19 using Tapatalk
Zna li ko kako je funkcionisao parking na 1600?Interesuje me,uđeš-platiš,nakon pola sata-sat izađeš i dođeš opet oko 14-15h ili pred zatvaranje staze.Da li se opet plaća?
Mislim da ako sacuvas karticu neces imat problema.... ali je problem nac parking poslije ako izadjes, nazalost izgleda da onaj novi veliki parking na 1450 nece biti u funkciji....
PS Planira li ko ici na otvaranje u subotu? Kazu iz skijalista 1600 da je kompletna infrastruktura u pogonu... pominjuci i obije zice K7 i K8, kao i 2 nova lifta....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks