A možeš li kako viđet to tako što se krećeš među ljude nije CG Rusija no je mala pa da vidiš i čuješ što ko misli?
Ti stvarno outline ka da ne živiš u CG.Tebi treba Twitter da znaš stanje nacije u ovako malu državu.Baš si mi izvini,nejasan.
Okle ja znam ko stoji iza nekog naloga na Twitter možda baš neki sa suprotne bande što ložinja?Kapiraš?
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Cisto da se ko ne razocara; kakva god bila odluka ministarke bice politicka odluka. Pravda nije na prvom mjestu. Kuva se
I Šime ima “begraund iz sfere” koju spominje premijer @MickeySpajic za šefa ANB-a.
Nažalost bilo bi smiješno da nije tužno.
U narednim danima ću obavijestiti javnost o koracima koje ću preduzeti povodom udara na našu nacionalnu bezbjednost.
https://x.com/JakovMilatovic/status/...v221xv8JA&s=19,
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
@mneonly
Pa on kao navodi da upravo zbog toga da bi se spriječilo krijumčarenje kokaina, cigara, ljudi itd. preko luka u Baru i Kotoru je poželjno da se ovakav čovjek postavi za Šefa bezbjedonosnog sektora, i navodi određene reforme i smjene u policiji. Moguće da se dosta tih ljudi koji se upravo bave tim nelegalnim radnjama sada prepalo da će ostati bez leba, a ovi policajci što se boje smjene su se moguće isto prepali, pa se možda zbog toga sada digla prašina oko toga, ko zna.
Mada jes malo kontradiktoran u narativu, kaže ne bi bilo dobro da se ja miješam i da utičem na rad sudstva i drugih institucija, jer protiv onoga za šta smo se borili, a ovamo uticao značajno da se postavi njegov čovjek kao šefa ANB, to jes malo smiješno jer protivreči samom sebi.
Čekamo kontra-obavještajnu pa da vidimo...
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ako je ovo čin udvaranja Hrvatima da nas ne blokiraju, onda je to po meni OK, ali ako je ovo što priča o borbi protiv šverca čista laž i manipulacija, a da će se u pozadini sa tim nelegalnim radnjama nastaviti, onda bi značilo da se radi o okupaciji (u cilju kontrole) najbitnije institucije koja bi inače imala mehanizme da to spriječi , onda to ne bi bilo OK. Ali ko može znati šta je istina.
I sto bi pustise simovica, a onoga tobos zadržavaju 2 dana bez trećeg. Eto sto ti je tužilaštvo i vijesti koje znaju za tunel prije svih. Samo jos jedna predstava u nizu. Dobro @nicky rece otpusna lista odma
A i pominje Spajić projekat "Evropa sad 3", mislim da ne bi loše bilo da batale dodavanje tih brojeva na kraju, jer bi izgledalo komično da se dođe npr. do evrope sad 15 a da još nismo ušli u evropu xD.
Ovaj Spajić baš fino priča i ponaša se, i prezentuje svoje ideje i planove itd. i stvarno to sve ovako na oko izgleda odlično. Ali koliko je on stvarno iskren i ubijeđen u to što priča, i koliko će sve to što on zamišlja, planira i radi da se obistini u budućnosti, to ostaje da se vidi. Ako se ispostavi da sve ovo za šta se on zalaže, i na čemu radi, se bude pozitivno manifestovalo na duge staze za nas, onda mu stvarno svaka čast. Ali ako u jednom momentu počnemo da se gušimo u dugove i počnu ti planovi i ideje da nas satiru, onda me strah da ne doživimo sudbinu doma revolucije u Nikšiću xD.
Kao da se tek pojavio i nije jos realizovana Evropa Sad 1, ni 2...
Prosjecna u Tivtu 1200.
Evo na aerodrom u Tivat traze sezonce 1000 eura placen smjestaj hrana...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ako je neko imao iluziju da će se smijenit direktorica Gimnazije, neka zaboravi na to. Ipak je to Jolova anuma.
Dobra stvar je što je sad o ćorome jasno da vladom upravlja Koljenica, a ne ovaj bezmudi klovn. (Slika 1)
Noballs Claun služi da bači neku krindž foru da nasmije svoga šefa koljenicu (Slika 2)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Pa sad kad je preko 80% profesora iz škole stalo uz svoju direktoricu ne vjerujem da će ovaj desant uspjeti ali ajde da vidimo.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Kakve veze ima to kada nije postupala u skladu sa zakonom
Last edited by Markys; 15-12-24 at 09:40.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
A ovo je tek tragikomedija, bukvalno se iz saopštenja da zaključiti da je ovaj doveden na čelo ANB-a jer zna kako funkcionišu klanovi (čitaj sarađivao ili bio pripadnik) pa će sad on isti da im i stane na put.
Nešto kao Frank Abagnale (Catch me if u can) koji je posle radio za policiju/državu pomagajući da se razotkriju razne prevare.
Show program.
Kljucno je dacemo sve od sebe , a ti Jole ako imas problema rijesi ih sa taticom
Ne branim Spajića, ali apsolutno nije izjavio u kontekstu da brani Vučurovićku od razrješenja nego od "medijskog linča"
Jedna protokolarna i kurtoazna izjava. Sinoć je dao podršku ministarki, ne kažem da se neće predomisliti - ne bi bilo prvi put.
https://rtcg.me/vijesti/drustvo/6408...zastitimo.html
ovo je ministar nečega. sad oće da progura novi urbanistički plan u PG dje bi tek došlo do gaženja grada. njega je postavio Spajić. dje ste veli Srbofobi. u svu priču naravno ubaca nacionalnu odrednicu (u ovom slučaju srpkinja).
btw - Slavenu je sva tazbina u dps. kako li se on nosi sa tim?
https://x.com/SlavenRadunovic/status...22510740709538
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks