Kaze se vrapcima.
@Solid znači dok te hranim budi dobra i krotka el ti jasno?
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Zamisli neko dođe da te časti neke pare, i ti umjesto da mu se zahvališ ljusneš mu jednu šamarčinu i rečeš mu, drugi put nemoj da kasniš, taj neki trip Mačka kamataš.
Stilska figura personifikacije je uzela da prožima ovu stranicu ovog topika, jer vidiš malo po malo životinje počinju da poprimaju ljudske karakteristike, mačka me reketira jbt.
obožavam te.
Očito nemaš iskustva sa približavanjem divljim životinjama.Ta je mala divljakuša ali ako njeno povjerenje pridobiješ to ti je bolje no ijedna pitoma mačkica.
Hahahah dobar video nešto što čovjeku današnjice uljuljanom u savremeni svijet nedostaje suspišn.
4 tenka su " reciklirana " na vrela ribnicka
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
kad danas vidim sasu kovacevica ne mogu prezalit sto mu dadoh strepsils onomad
nothing comes from violence and nothing ever could
Džoni, želim ti svako dobro, nemoj misliti da ja imam nešto protiv tebe.
A jes dobro sto je subota
Послато са 23043RP34G помоћу Тапатока
Ovaj forum me sve više podsjeća na:
To je baš lijepo s tvoje strane malo je ljudi kojima je stalo do tuđih emocija.![]()
Što se muškarci toliko plaše gejeva mislim žene baš nemaju tu paniku ka muški.Kad veliš homofobija vazda je u muški rod.
O čem se radi.![]()
Svašta.
Presmiješni ste ja da vi rečem.Toliko žena je silovano od strane strejt muškaraca na planeti a vi frku pravite od gejeva koji se dobrovoljno jebu među sebe.
Mada ima i ono što je Solid postavlja o Diddiju i to je baš ono horor.Jebeni pedofil i gej siledžija ono baš gadluk od čovjeka samo zato što ima keš je napravio cijelu strukturu silovanja dječaka da bi ušli u svijet repa.
Hoću reći ako dvije osobe bilo kog pola ulaze svojevoljno u neku vezu sve okey sve ostalo je baš ono dno ljudskog dna.
Mi se bojimo da nas gejevi ne siluju. Evo vidiš Al se boji dzonija
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Imam 3 druga geja, 1 je u Bg, 1 u Pg jedan u Br, poznajem ih jos mislim 4. Ovu dvojicu nagovaram godinama da izadjemo na prajd, da cu biti uz njih, ali i da oni moraju da se bore za svoja prava. Ni jedan nije izasa, donekle ih kapiram..
Duso, samo nemoj biti ledjima ka zidu i dobar si mi![]()
E pa jbg kad ljudi ne razlikuju pojam siledžije koji na silu bi ostvario seksualni odnos sa nekim drugim od geja koji voli svog partnera i on njega.
Mislim ima dosta strejt muškaraca koji siluju žene.Ima pedofila koji se isto odnose prema đeci ali gej muškarci koji poštuju da nisu u šemi sa drugim muškarcem su ka problem.Ne zajebavajte se s tim osjetljivim temama.
Last edited by Bluemoon; 14-12-24 at 22:49.
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks