Mozda ima nafte oko prevlake...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pisano o ovome još u aprilu 2024.
Kakve ovce su ovi na vlasti
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Nisu oni ovce, no njihovi glasači.
Ajde mani se avetluka.
Što ti znaš o EU?Đe si ti na forum išta pisa' o EU pravilnicima i to da im sad odjednom se okrenu?Đe si ti daj link pisa' o EU.
Jesam nešto propustila?Inače,držimo se teme jesi ti uopšte odslušao plan EU za narednih pet godina za Zapadni Balkan?Ono dok ga je Ursula iznosila?
P.S. nisam ti ja ka neki forumaši da mi veliš onaj tvoj i to tamo šnjima s kojima si navika da se prepucavaš na partijske fore i fazone.Mene zaobiđi sa tim gadlucima.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 13-12-24 at 21:53.
Crni Zuti...da ne budes Crni modri...no pripazi![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zadnje poglavlje će biti 23 i 24.
A ovo će biti pri kraju.
Evo po malo se i to pisalo, samo nema ko da čita.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Jel to Bugarska ispunila u ono doba?
A ne sprdaj se Bugi kad su rekli članovima OEBS-a da pakuju kufere 2028. toeto samo što nas čeka pod njihovu kapicu viđećemo uostalom baš ništa se pod kapu nebesku ne pitamo.
Skraćuju se krila i tom režimu:
https://n1info.rs/biznis/vucic-sad-u...og-vlasnistva/
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...stup-pjevacice
Đe je sad ljudska gromada od Pipuna da reaguje na ovaj tekst,samo da ne pominje Boga i svetog Vasilija ostroškog…
Ne znam ko je od vas sa foruma osim mene čuo njegovu izjavu da opstinu Zetu ovaj njen koncert neće koštati ni centa,već je rekao da će to Mtel da pokrije. Ajde da vidimo bas oce li se reagovati posto je to ljudina jedna koja nikad nije slagala narod,osim možda ono kad se kleo u svetog vasilija da neće s bosnjacima u vladu i tako to.
A inače,ima li glasa od Zdenke Popovic vezano za ono silno gorivo,šta bi na kraju?Nju inače smatram korektnom osobom,pa da vidimo
Evo ko nije gledao od 1:19:15 ko nije gledao,ili ko je zaboravio mozda
A što ođe treba da se vidi?On priča o zapadnoj agenturi a redovno naruči Coca Colu.![]()
Па неће ти Хрватска влада отворено рећи нећу да ти затворим поглавље јер си нас ударио ђе смо пред свијетом историјски најтањи, него да ево вам списак ђе сте ви танки били, плус још неке ствари.
Али опет у оквиру само једног у пракси лако затворљивог поглавља, које ће нас на крају мало коштати, и зависиће од тога хоће ли Пленки бити премијер кад будемо улазили у ЕУ или не (питање Јадрана је његова лична фиксација), плус ће зависити од тога хоћемо чи имати антихрватске снаге у власт или не.Али ипак процес није блокиран и ово није македонски сценарио, ђе је процес заустављен.
Да су били према нама, онакви какви смо ми били према њима, не би ни почели преговоре, а и најбољем би чекали са Србијом неку 2040.
Ево поновићу да су се они попишали и посрали по Котору, као што смо се ми попишали и посрали по Дубровнику, а да ми њих примамо у ЕУ, тешко да ме ко могао убиједити да их пуштимо назад у цивилизацију.
Црна Гора
Црногорце је одржало црногорско срце.
Daj Bar spusti loptu! Kako ti to emotivno shvatas
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dzabe ti spinovi Crni. Ne ide to. Pojasnjeno je vec nekoliko puta - nije cilj da ga osude zbog uznemiravanja nego traze da se makne iz skole. Da se izbaci van obrazovnog sistema. Da se bolesnik ne primice djeci.
A ti nastavi da spinujes i guras nebitnu pricu. Sigurno je lijepo biti u drustvo vojvode, prasca cetnika iz NK i ostalih vedeta DFa koji stadose u odbranu direktorice.
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks