Prepoznala sam logo nego reko bolje da pitam.Znaš ti izabrati još je nedavno izašlo odlično mu je ispalo.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Prenijecu zeni pohvale od vrsne poznavateljke![]()
Last edited by St.Dzonny; 07-12-24 at 16:38.
Zna on da mi je jedan od favorita ozbiljna priča.
No prošle godine je imao više alkohola ovo 4.5 nekome ne paše meni više paše.Uživaj!
Niko na rakija fest ccc ;p Drastično više izlagača nego prošle godine ali opet nema Stare Pesme. Bojkovčanka 10 mi je bila favorit prošle godine, ove ni blizu, to nije ista rakija, šta se to desilo sa njima i Starom Pesmom...
![]()
Last edited by BiTrAtE; 07-12-24 at 17:22.
da li je neko od forumskih poznavalaca rakije pio Stara pesma sljiva 7Y , da bi mi rekao kakva je ?
Dobra.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Bila dobra, sad generalno ne znam kakva je, na uzoru od dvije boce što imam doma ni primać sedmici od prošlih godina.
Arambaša, Branko, Pevac 10 godina bješe mi super iako Pevac nikako ne volim (valjda zbog dunje njihove od prije neđe, ne znam). Odličnu i cijenu ima Pevac 10, oko 30e.
Bješe na sajmu još par interesantnih baš no sam prvi put čuo za njih pa im se imena ne mogu sjetitiE da, i Sokolova 10 je bila odlična
Zarić pojma nemam jer mi je tako nadmen bio ovaj njihov prezenter da mi se nije ni ostajalo ni probalo. Nasuprot njemu, momak "iz Pevca" čista desetka, bukalno smo morali da kupimo po bocu kako nas je dočekao i kako je lijepo pričao i prezentovao. Sramota bi nas bilo da ne uzesmo ništa![]()
Vala me to čudi od Zarića mora mu se pisati za tog promotera šteta da zbog nadobudnog promotera takva destilerija ispašta.
Mislim da oni nisu ni zvanično bili no nešto sa Jeličkim, ako znam, priča mu je bila ni da je iz Kuča, a možda i jes taman...![]()
E bezveze.Ozbiljno profi destilerija kako takve gluposti znaju da koštaju.
Manastir Kovilj i tOcka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gledah da uzmem neku bocu sljive da imam na stan, u Voli, kad ono akcija sa 32 na 31.50 cini mi se stara pesma.
smuci mi se kad vidjeh kolika je ‘akcija’ a i sta ce mi sljiva, nista.
Oporavit' se ne mogu cijeli dan od sinoć. Jao!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kajsija...
Domaća...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Aj da pitam ovdje, kapiram da posjetioci ovog topica najviše izlaze, ima li gdje muzika kroz PG za vrijeme ručka, da se može poći, popiti koja uz ručak uz muziku, da se okupi kolektiv? Nebitan je dan samo da ima neko dešavanje, da nije mrtvo...![]()
Mislim da nema.
I meni treba u utorak za rođendan, pa će da mi dovedu pjevača, a i ja ću pjevatito je neminovno.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks