Zanimljiva mu je i kilaža od 235 kg. Cucka od motora koja dođe sa 48KS snage. Odnos snage i težine nije sajajan. Mislim da je ovo kao kod Benellija 502 trk. Gledao sam na YT kad su ga rastavljali. Kutara da se dođe do filtera vazduha, nekakvih plastika nepotrebnih ramova... Ima moj prijatelj Benelija i lijepo izgleda baš al kao što rekoh težak. Ovaj QJ mi ima i čudan izgled nešto ne bih znao šta je u pitanju
Last edited by Caesar; 11-12-24 at 13:38.
γνῶθι σαὐτόν
Masu je to tesko za 50ks.
Ali...valjda mora tako kad nakrcaju sve ove dzidze.
Kove je odradio dobar posao sa 450 i 800 jer su ubjedljivo najlaksi u svojim kategorijama.
@stevann i @voodoo
e ako sam sta ulozio u 990, to su pare. samo mi nije motor za neku duzu voznju, asfaltnu, u dvoje...mnogo bih se ljepse osjecao na stromu 1000, prije svega zbog pouzdanosti, ali i gume-kocnice-sistemi-zastita od vjetra-potrosnja itd...posebno posle dugo vremena voznje GS/GSA i Multi, malo sam se i ja razmazio. a i nacin moje voznje je takav da 990 hoce da me ubije namrtvo!
da sam ga vozio ljetos cijelo vrijeme dok sam bio tamo, ne bih sad kucao. spasio sam se prelaskom na GSA.
opet, za off je cudo od motora.
e da, ne podnosim te jednocilindrase, nikad me to privlacilo nije, a i ima me i previse za bilo sta manje.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Mora biti tolika težina jer sve te kompanije izbjegavaju tzv. laku gradnju (čitaj skupo), a fabrički imaju dosta opreme, moja Aprilia Pegaso Strada sa 180 kg je najlakši motocikl u klasi, Kawasaki KLE 500 je imao 205 kg, Suzuki V-Storm 650 prve generacije je imao 200 kg, a Kawasaki Versys 650 prve generacije nešto malo više od 190 kg (podaci iz saobraćajnih dozvola koje sam imao u rukama), a ništa od opreme. Opet, teži V-Storm se puno lakše vozi od Versys-a, tako da ima i do rasporeda težine i do ciklistike.
Sent from my moto e20 using Tapatalk
https://www.instagram.com/reel/DCKag...tqeGU4ZDVyeWE0
Ja cu sacekat ovo cudo da vidim, pa cu skoknut' do Jaza. Brutalno izgleda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Morbideli V8 je svojevremeno ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao najskuplji motociklnešto više od 800 kubika raspoređeno u 8 cilindara. Sumnjam da će sada cijene biti nedostižne, ali pretpostavljam da će ga cjenovno pozicionirati iznad Benelli motocikala.
Sent from my moto e20 using Tapatalk
Mada sam najblizi kupovini AK-550. Za grad, za medjugradsku. Sve. A ide - izuva.
Samo moram jos jednom da ga probam na duzu medjugradsku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
moja Dominatorka 118 kg suve mase
She is only here to annoy herself!
ni sad ih nema...dobar da valja napolju nema ispod 3000
E ljudi moji, baksuza covjeka
Nisam palio Kimka jedno 20 dana, sipao novo ulje, novi disk i plocice i pravac garaza. Prije neki dan da ga upalim samo se culo neko mljevenje u masinu, rekoh auu sta je sad *****tii. Nece da vergla samo tik tik, skinem anlanser ispravan, automat za paljenje ispravan, e reko sig masina zaribala. Pitam Dada majstora kaze moguce da ti je do bendixa. Dogovarali se da mu ga prebacim za PG ali nemam registrovanu prikolicu pa rekoh aj sam da probam.
Nista, vadim ulje, antifriz, skidam deklo kad sta da vidim, saraf se odvidao od magneta i ostetio mi stator. Sad sam u potrazi za sratorom
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
E svastaa..Od vibracija..I ako ne bi smjelo..
Ima sad da uzmes onaj lijepak za sarafe da se vise nikas ne osarafi sam
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Ima onaj locktite plavi i crveni, sva sreca u nesreci sto se to sad desilo umjesto u Jun/Jul kad se najvise vozim
Rijesicu ga svakako jer ne planiram da ga prodajem.
Svidja mi se Kawasaki versys 650, kakvi su? Vidim da su dosta povoljni novi.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Koga interesuje imaju danas u salonu dva mt 450 cf moto. Ja bio da provjerim visinu sjedista dal da narucujem visočije.
![]()
Last edited by Caesar; 12-12-24 at 10:14.
γνῶθι σαὐτόν
Last edited by VooDooPrle; 12-12-24 at 10:26.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Bojao sam se zbog moje visine 184 da mi koljena ne udaraju u prednje plastike jer su se neki zalili na tu 183/4visinu. Treba sjesti i probati. Rekao bih da ko nije gradjen ko manekenka sa kukovima do vrata da je visina fabricka ok bar do moje visine. obje noge prave su mi cvrsto na zemlji sto mi se dopada
Last edited by Caesar; 12-12-24 at 10:24.
γνῶθι σαὐτόν
Prokom je vazda slab bio za sve. Pojma nemaju. Samo zbog toga sam se mislio dal kod njih ista da uzimam. Ne znaju oznake tih modela sa visokim blatobranom no poruče pa sta stigne. Ne znaju ni da su cf moto fabricki izburgijali rupu za odvod vode iz rama. Ja sam im danas pokazao a inace vele da su to na prethodnim oni busili kao. Znaci ni provjerili nisu jel to ispravljeno fabricki no su htjeli ljudima tako da ih daju iako su dobili upute od cf moto da to moraju da odrade i tako. Al da istekne garancija pa cu ih odmah pozdraviti i sve sam raditi.
γνῶθι σαὐτόν
a znaš li zašto je to tako? Službenici MUP-a upisuju podatke sa prevoda koje im dostavi tumač, a Ministarstvo pravde je u zadnjih par godina za tumače postavljalo mentalno zaostale osobe koje bukvalno ne razlikuju lijevo od desno a ne naftu od benzina. Kad jednog dana dođe neko normalan na vlast i sve ovo pukne otkriće se jedno 50.000 vozila u CG sa falš dokumentacijom i sve će morati nanovo da se radi, a i da se plaća.
prvobitno su mi rekli da ne mogu registrovat motor jer 'homologacija, novi zakon, trt vrt', na sta im ja skrecem paznju da je motor uvezen i carinjen 2023g, onda kao aha da da ok.
pa su mi iz tehnickog upisali pogresan broj sasije, pa sam jurcao jedno dva tri puta gore dolje da to rijesim jer jelte nisam mogao da dobijem sabracajnu, kad se napokon zavrsilo sve i dobih saobracajnu sa ovo NAFTA nisam imao vise zivaca no neka je tako pa kako ko tumacio
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
been there, done that !!!
https://vrelegume.rs/kako-je-propao-...-za-gubitnike/
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks