Originally Posted by
Fidel Castro
Evo jedna kratka retrospektiva u ova 2-3 mjeseca sa moje strane.
Prva posiljka stigla u roku od 15-ak dana, kurir dostavio ispred zgrade.
Druga posiljka stigla poslije 20-ak dana, kurira sam morao da jurim na par kilometara od grada. (dostavljeno nekim starim Audi-jem, privatno vozilo)
Trecu posiljku sam cekao skoro mjesec dana a stigla mi je poruka da je kurir na nekom parkingu i da imam 2 sata da dodjem da je pokupim (postavih 'screenshot' 2 strane unazad). Dostavljeno nekim starim Polo-m, privatno vozilo.
Ova posljednja je bila oznacena da je stigla za tacno mjesec dana kako kuririma ne bi pucali penali a meni TEMU vracao 2 eura. Zapravo jos nije ni kod mene al' je danas stigla poruka da se posiljka nalazi u nekom kiosku na setalistu. Otisao sam tamo gdje je bilo par desetina ljudi koji su cekali u redu a ovi iz "kioska" (to je vise kao neka mala prodavnica) kopali pakete sa gomile gdje je bilo na stotine paketa. Poslije duzeg trazenja nisu mogli da nadju moju pa sam morao da ostavim broj pa ce mi oni javit' kad je nadju. Jos se nisu javili.
Sve u svemu... sve se duze ceka, sve vise co'ek mora da se cima da bi dosao do paketa.
Gdje se tacno nalazi taj "kiosk" na šetalištu? Da probam sutra tamo da potražim svoj paket jer je i meni stiglo neko obavjestenje ,ali bez naznake gdje ,šta i kako.
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Bookmarks