Page 250 of 345 FirstFirst ... 150200240246247248249250251252253254260300 ... LastLast
Results 6,226 to 6,250 of 8612

Thread: [TRŽIŠTE] Cijene | ponuda | potražnja

Thanks Thanks Given 
    6,107
    Thanks Thanks Received 
    5,761
    Thanked in
    3,325 Posts

Prevrce dusek...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

2. The Following 6 Users Say Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,711
    Thanks Thanks Received 
    1,644
    Thanked in
    1,091 Posts

Quote Originally Posted by aLaPaCha View Post
    Dobro je stizao da promijeni posteljinu.
    ahahahhaah i ti svasta pricas...
    ne mijenjaju posteljine ni u hotele svaki dan, a ne na takva mjesta - dok god nije ocigledno da se mora mijenjati
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    1,080
    Thanks Thanks Received 
    3,196
    Thanked in
    2,427 Posts

Gadluk!
    Ja ne znam u koje si ti hotele bio, u ove u kojima ja odsijedam mijenjaju vala svaki dan, osim ako ja kažem da ne treba.
    Da se valjam poslije nekoga? Užas!
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Thanks Thanks Given 
    1,094
    Thanks Thanks Received 
    647
    Thanked in
    363 Posts

U jednom stanu na dan se ubijaju od posla, redovno mijenjanje posteljine više puta dnevno pošto je to više stan na sat nego stan na dan.... A najviše posla prilikom održavanja imaju sa gay kres šemama

Sent from my RMX3311 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

niko ne pominje, na jutjubu saznajem od alzazire da bemaksov master 8-8 ima problema.

Thanks Thanks Given 
    1,173
    Thanks Thanks Received 
    1,932
    Thanked in
    1,051 Posts

Default [TRŽIŠTE] Cijene | ponuda | potražnja

Kada odslusah ovo Bemax nema problem, nego Glavni grad, koji je naplatio 2.5 milki i nista za to nije uradio jer Glavni grad nije dio drzave Crne Gore.

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

Zvuci kao da neko pravi pometnje bemaksu.

pazi promjene imena:

https://www.companywall.me/firma/genexcg/MMxyxhC0

https://www.companywall.me/firma/gen...5rIgIzqcdlzIvA

po ko zna koji put.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    9 Posts

Kad se kupuje stan, notar provjeri da li je sve u redu, da li ima hipoteka, sporova, izmedju grada i investitora, vlasnika zemljista i njega, itd. Sta je problem, sto Bemax ne dozvoljava da ti izaberes notara nego mozes samo kod njihovog, sto je meni apsurd, ali tako je. Ovo je meni uzas da se u 21 vijeku pravi problem sa prikljucke vodovnih i kanalizacionih cijevi, a problem je i taj sto je nekim investitorima muka da prokopaju par metara za iste te cijevi nego se ceka od glavnog grada, posto je naravno to njihova nadleznost da prikljuce zgradu

Послато са 2201116TG помоћу Тапатока

Thanks Thanks Given 
    8,513
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

Quote Originally Posted by institucija View Post
    U jednom stanu na dan se ubijaju od posla, redovno mijenjanje posteljine više puta dnevno pošto je to više stan na sat nego stan na dan.... A najviše posla prilikom održavanja imaju sa gay kres šemama

Sent from my RMX3311 using Tapatalk
    Vjerovatno fekalije i po zidovima...?
    ...

Thanks Thanks Given 
    1,711
    Thanks Thanks Received 
    1,644
    Thanked in
    1,091 Posts

Quote Originally Posted by aLaPaCha View Post
    Gadluk!
    Ja ne znam u koje si ti hotele bio, u ove u kojima ja odsijedam mijenjaju vala svaki dan, osim ako ja kažem da ne treba.
    Da se valjam poslije nekoga? Užas!

Znam dosta svijeta sto su radili po hotelima raznih velicina u CG, na zalost, ovako nesto kod nas da odrade rezultat bi bio slobodno isti.
    Znam i svijetlih primjera iz hotela dje dobijes dvokrevetnu sobu za 1, a oni mijenjaju obje posteljine za svaki slucaj

Sto se stanova na sat tice bilo dje u svijetu - sve i ako promijene posteljinu svaki put, mislite li da ciste sav namjestaj?? A nije se niko znojio na trosjed, ne?? *da ne recem sto teze
    Ne budite naivni

Quote Originally Posted by master97 View Post
    Kad se kupuje stan, notar provjeri da li je sve u redu, da li ima hipoteka, sporova, izmedju grada i investitora, vlasnika zemljista i njega, itd. Sta je problem, sto Bemax ne dozvoljava da ti izaberes notara nego mozes samo kod njihovog, sto je meni apsurd, ali tako je. Ovo je meni uzas da se u 21 vijeku pravi problem sa prikljucke vodovnih i kanalizacionih cijevi, a problem je i taj sto je nekim investitorima muka da prokopaju par metara za iste te cijevi nego se ceka od glavnog grada, posto je naravno to njihova nadleznost da prikljuce zgradu

Послато са 2201116TG помоћу Тапатока
    nije stvar je li investitoru muka ili nije - oni placaju pofine iznose gradu/drzavi da to grad i drzava urade... i ne slijecu zgrade od 9-10 spratova i 350 stanova helikopeterom na plac no se grade po 2 godine - znaci bilo je vise nego dovoljno vremena da grad odradis ono sto je do njih barem u dijelu prikljucaka - ok parkinge mogu/trebaju tek na kraju ako treba da ih rade, ali cijevi mogu vala u bilo kad dok se zgrada ne zavrsi - cim izadju iz temelja svi uslovi su vjerujem tu

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    380
    Thanked in
    202 Posts

Quote Originally Posted by Zhuangzi View Post
    Zvuci kao da neko pravi pometnje bemaksu.

pazi promjene imena:

https://www.companywall.me/firma/genexcg/MMxyxhC0

https://www.companywall.me/firma/gen...5rIgIzqcdlzIvA

po ko zna koji put.
    ovo nije bemax (PIB 02643448) no 2 druge firme. nije promjena imena no firma genex.cg (PIB 03297055) i genex pg (PIB 03499782)

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

Quote Originally Posted by EgZeKuToR View Post
    ovo nije bemax (PIB 02643448) no 2 druge firme. nije promjena imena no firma genex.cg (PIB 03297055) i genex pg (PIB 03499782)
    Ovakvu izjavu ne bi ni Milivoje Katnic dao u vrhuncu svoje moci nego bi srocio makar nesto sa dozom humora.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    380
    Thanked in
    202 Posts

Ovakvu izjavu ne bi ni Milivoje Katnic dao u vrhuncu svoje moci nego bi srocio makar nesto sa dozom humora.
    dečko, neozbiljan si. ili neznaven.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Gledah sad cijene dnevnog najma u Central point. Negdje 40-50 EUR. Odbij proviziju Bookinga 30-40 EUR. Odbij nekih makar 10-15 EUR za čišćenje (podijeliš na prosječno dva dana ostanka), dođe se da ostane 20-25 za zakup.
    Ako se izda 20 dana mjesečno, što nije baš sigurno, dođe se na nekih 400-500 mjesečno.
    A u opermanje stanova baš uloženo.
    Samo pokušavam stavit na papir, ne razumijem se u taj posa.
    Ako vlasnik sam čisti, neka na papir stavi koliko bi uzeo da to obavlja kod nekoga.
    Kad se sve zbroji, ostaje da se isplati uložiti ako se očekuje dalji rast cijena. Znači špekulativno.
    Quote Originally Posted by EgZeKuToR View Post
    i ja sam nešto to računao i ne vidim isplativost u tome u odnosu na dugoročni najam. može se uzet 100-150 eura više mjesečno ako se ide sa varijantom stan na dan, uz veliko cimanje i veći rizik da se nešto ošteti (jer ne vjerujem da se sa jednako vodi računa o stvarima kad se boravi na dan ili godina dana u stanu). pritom, mora se biti pripravan za svaku priliku, čišćenje, dočekivanje gosta (ukoliko ne zna đe je smještaj) itd
    Evo iz prve i druge ruke
    Grijesite, ne biste vjerovali kako se izdaje stan na dan, ovo je prekop Airbnb. Drugarica izdaje, i ne moze ispod dvije noci baz zbog toga sto st egore pisali. Jedn aiam stan u centru a druga u Bloku 9, oba stana do danas, recimo oiktobar da je bilo 2 dana slobodno, do tada nista, niti dan. Dok nisam vidjel akod njih, msilila sam da nema sanse da stan na dan moze biti izdat 10 danamaksimum, jer ih ima masu. Obje ciste same, u pocetku je trebalo mnogo vise dok nijesu se malo ugodale. Internet, struja, i sve ostalo, mozda mjesecno bude oko 100 eur. Jednosoban stan Blok 9 izdaje se oko 550 n aduze, a stan na dan cisto ostane oko 850. Tako da su razlike vece.
    Ja izdajem stan u centru, dvosoban 1000eur. Moglo je i vise ali nisam alava. Do sad smo imali dvoje podstanara, oba puta je izdat za dva sata otkad je okacen na estitor. Stan na dan bi se moglo uzeti mozda oko 2000 ali nemmao vremena da se tiem bavimo.
    Eto neko poredjenje. Uglavnom stan a dan kod drugarica sve stranci. Nevjerovatno koliko ludi prodje ovuda, za nevjerovati.

16. The Following User Says Thank You to montenegrina For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

Znaci drugarice odrzavaju stan za 300 eura mjesecno: ciste, placaju racune i popravke.

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,289
    Thanked in
    873 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Ja izdajem stan u centru, dvosoban 1000eur.
    Ovo je kljucno u cijeloj prici te kada se ovakve stvari stave crno no bijelo onda, barem se nadam, ljudima treba da bude malo jasnije zasto su cijene svega kakve jesu.

O padanju pricamo evo 7-8 godina a cijene samo rastu, toliko o tome.

19. The Following 2 Users Say Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Znaci drugarice odrzavaju stan za 300 eura mjesecno: ciste, placaju racune i popravke.
    Mislim da nisi pazljivo procitao

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Mislim da nisi pazljivo procitao
    Mislim da jesam.

izdaju stan na dan, svaki dan ciste i rade oko njega, placaju racune i na kraju im ostaje 850 a mogu da ga izdaju za 550 i ne rade nista oko toga.

znaci da je njihov rad i trud = 300 eura.

10 eura dnevno.

22. The Following User Says Thank You to Zhuangzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Racuni su vec placeni, kadam rekla 300 mislila sma bez racuna. Ali moras shvatiti da i ono 550 ide njima, ovo je smao razliak izmedju stan na dan. Ciscenje nije svaki dan, recimo obje imaju neki prosjek 4 dana, desi se i po dvadesetak. Takodje, i kad izdajes za stalno, mora sracunati amortizaciju i da se stan mnogo vise trosi nego stan na dan.

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

Mislim da je obrnuto, da se stan vise trosi na dan nego dugorocno jer se mnogo vise osoba izmijenja.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    78
    Thanked in
    41 Posts

Kako su ljudi naivni - u vecini slucajeva ne mijenjaju posteljinu sem ako se vidi ili osjeca da je prljava. Da ne pricam o restoranima/kafanama - sto mislite, ko je glavni za ciscenje posudja i casa? (neki obrazovani i cisti radnici, cast izuzecima) Sto bi rekla moja komsinica - A, mak'se!

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Mislim da je obrnuto, da se stan vise trosi na dan nego dugorocno jer se mnogo vise osoba izmijenja.
    Opet ne citas, napisala sam gore da ti kazem sve iz prve i druge ruke. Stan na dan ljudi dodju da setaju, u stanu ne borave skoro nikoliko. E sad ovo golubarnici sto se izdaju na po sat, dva, to ti ne znam
    Sta na duze, ljudi zive, kuvaju, koriste stan 24h.

Quote Originally Posted by forum View Post
    Kako su ljudi naivni - u vecini slucajeva ne mijenjaju posteljinu sem ako se vidi ili osjeca da je prljava. Da ne pricam o restoranima/kafanama - sto mislite, ko je glavni za ciscenje posudja i casa? (neki obrazovani i cisti radnici, cast izuzecima) Sto bi rekla moja komsinica - A, mak'se!
    Stanovi o kojima pricam su najvise izdati jer imaju najbolje ocjene iz cistoce i samo ga ti mozes ocistiti kako treba, cistacice, onako.

27. The Following 2 Users Say Thank You to montenegrina For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    236
    Thanks Thanks Received 
    125
    Thanked in
    72 Posts

zaslepljujući efekat dodatnih evrića. . . vidimo što dobijamo, a ne vidimo šta gubimo.
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    1,711
    Thanks Thanks Received 
    1,644
    Thanked in
    1,091 Posts

ja, licno, mnogo manje potrosim stan "na dan" nego ovaj svoj... jer kad smo nedje u stan na dan je nedje dje sam zbog putovanja ili posla na 2-3-5 dana i dje cu u taj stan uci da prespavam
    kad sam kuci i kuvamo i peremo i izlezavamo se i trosimo tv/klimu/drva - kad nedje odemo stan se torsi za spavanje, kupanje i eventualno da celjade pojede neki dorucak i to je to

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,289
    Thanked in
    873 Posts

Quote Originally Posted by forum View Post
    Ne sumnjam da ima i takvih ali kao neko ko je do sada prosao kroz vjerovatno blizu stotina razno-raznih Airbnb's/Booking-a (kako u regionu tako i daleko sire) uzeti cu sebi za slobodu da imam pravo da komentarisem i pitam...

Jel' ti ljudi znaju sta su reviews ili bookiraju samo onako na osnovu slika...?

Quote Originally Posted by LuTheDuck View Post
    ja, licno, mnogo manje potrosim stan "na dan" nego ovaj svoj... jer kad smo nedje u stan na dan je nedje dje sam zbog putovanja ili posla na 2-3-5 dana i dje cu u taj stan uci da prespavam
    Quote Originally Posted by LuTheDuck View Post
    kad sam kuci i kuvamo i peremo i izlezavamo se i trosimo tv/klimu/drva - kad nedje odemo stan se torsi za spavanje, kupanje i eventualno da celjade pojede neki dorucak i to je to

Upravo to. No ovdje evo izgleda mnogi izdaju/uzimaju "stan na sex" a ne u neke druge svrhe. xD
    Last edited by beatnological; 10-12-24 at 14:19.

31. The Following User Says Thank You to beatnological For This Useful Post:

Page 250 of 345 FirstFirst ... 150200240246247248249250251252253254260300 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)