Prevrce dusek...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Gadluk!
Ja ne znam u koje si ti hotele bio, u ove u kojima ja odsijedam mijenjaju vala svaki dan, osim ako ja kažem da ne treba.
Da se valjam poslije nekoga? Užas!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
U jednom stanu na dan se ubijaju od posla, redovno mijenjanje posteljine više puta dnevno pošto je to više stan na sat nego stan na dan.... A najviše posla prilikom održavanja imaju sa gay kres šemama
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
niko ne pominje, na jutjubu saznajem od alzazire da bemaksov master 8-8 ima problema.![]()
Kada odslusah ovo Bemax nema problem, nego Glavni grad, koji je naplatio 2.5 milki i nista za to nije uradio jer Glavni grad nije dio drzave Crne Gore.
Zvuci kao da neko pravi pometnje bemaksu.
pazi promjene imena:
https://www.companywall.me/firma/genexcg/MMxyxhC0
https://www.companywall.me/firma/gen...5rIgIzqcdlzIvA
po ko zna koji put.
Kad se kupuje stan, notar provjeri da li je sve u redu, da li ima hipoteka, sporova, izmedju grada i investitora, vlasnika zemljista i njega, itd. Sta je problem, sto Bemax ne dozvoljava da ti izaberes notara nego mozes samo kod njihovog, sto je meni apsurd, ali tako je. Ovo je meni uzas da se u 21 vijeku pravi problem sa prikljucke vodovnih i kanalizacionih cijevi, a problem je i taj sto je nekim investitorima muka da prokopaju par metara za iste te cijevi nego se ceka od glavnog grada, posto je naravno to njihova nadleznost da prikljuce zgradu
Послато са 2201116TG помоћу Тапатока
Znam dosta svijeta sto su radili po hotelima raznih velicina u CG, na zalost, ovako nesto kod nas da odrade rezultat bi bio slobodno isti.
Znam i svijetlih primjera iz hotela dje dobijes dvokrevetnu sobu za 1, a oni mijenjaju obje posteljine za svaki slucaj
Sto se stanova na sat tice bilo dje u svijetu - sve i ako promijene posteljinu svaki put, mislite li da ciste sav namjestaj?? A nije se niko znojio na trosjed, ne?? *da ne recem sto teze
Ne budite naivni
nije stvar je li investitoru muka ili nije - oni placaju pofine iznose gradu/drzavi da to grad i drzava urade... i ne slijecu zgrade od 9-10 spratova i 350 stanova helikopeterom na plac no se grade po 2 godine - znaci bilo je vise nego dovoljno vremena da grad odradis ono sto je do njih barem u dijelu prikljucaka - ok parkinge mogu/trebaju tek na kraju ako treba da ih rade, ali cijevi mogu vala u bilo kad dok se zgrada ne zavrsi - cim izadju iz temelja svi uslovi su vjerujem tu
Evo iz prve i druge ruke
Grijesite, ne biste vjerovali kako se izdaje stan na dan, ovo je prekop Airbnb. Drugarica izdaje, i ne moze ispod dvije noci baz zbog toga sto st egore pisali. Jedn aiam stan u centru a druga u Bloku 9, oba stana do danas, recimo oiktobar da je bilo 2 dana slobodno, do tada nista, niti dan. Dok nisam vidjel akod njih, msilila sam da nema sanse da stan na dan moze biti izdat 10 danamaksimum, jer ih ima masu. Obje ciste same, u pocetku je trebalo mnogo vise dok nijesu se malo ugodale. Internet, struja, i sve ostalo, mozda mjesecno bude oko 100 eur. Jednosoban stan Blok 9 izdaje se oko 550 n aduze, a stan na dan cisto ostane oko 850. Tako da su razlike vece.
Ja izdajem stan u centru, dvosoban 1000eur. Moglo je i vise ali nisam alava. Do sad smo imali dvoje podstanara, oba puta je izdat za dva sata otkad je okacen na estitor. Stan na dan bi se moglo uzeti mozda oko 2000 ali nemmao vremena da se tiem bavimo.
Eto neko poredjenje. Uglavnom stan a dan kod drugarica sve stranci. Nevjerovatno koliko ludi prodje ovuda, za nevjerovati.
Znaci drugarice odrzavaju stan za 300 eura mjesecno: ciste, placaju racune i popravke.
Racuni su vec placeni, kadam rekla 300 mislila sma bez racuna. Ali moras shvatiti da i ono 550 ide njima, ovo je smao razliak izmedju stan na dan. Ciscenje nije svaki dan, recimo obje imaju neki prosjek 4 dana, desi se i po dvadesetak. Takodje, i kad izdajes za stalno, mora sracunati amortizaciju i da se stan mnogo vise trosi nego stan na dan.
Mislim da je obrnuto, da se stan vise trosi na dan nego dugorocno jer se mnogo vise osoba izmijenja.
Kako su ljudi naivni - u vecini slucajeva ne mijenjaju posteljinu sem ako se vidi ili osjeca da je prljava. Da ne pricam o restoranima/kafanama - sto mislite, ko je glavni za ciscenje posudja i casa? (neki obrazovani i cisti radnici, cast izuzecima) Sto bi rekla moja komsinica - A, mak'se!
Opet ne citas, napisala sam gore da ti kazem sve iz prve i druge ruke. Stan na dan ljudi dodju da setaju, u stanu ne borave skoro nikoliko. E sad ovo golubarnici sto se izdaju na po sat, dva, to ti ne znam
Sta na duze, ljudi zive, kuvaju, koriste stan 24h.
Stanovi o kojima pricam su najvise izdati jer imaju najbolje ocjene iz cistoce i samo ga ti mozes ocistiti kako treba, cistacice, onako.
ja, licno, mnogo manje potrosim stan "na dan" nego ovaj svoj... jer kad smo nedje u stan na dan je nedje dje sam zbog putovanja ili posla na 2-3-5 dana i dje cu u taj stan uci da prespavam
kad sam kuci i kuvamo i peremo i izlezavamo se i trosimo tv/klimu/drva - kad nedje odemo stan se torsi za spavanje, kupanje i eventualno da celjade pojede neki dorucak i to je to
Ne sumnjam da ima i takvih ali kao neko ko je do sada prosao kroz vjerovatno blizu stotina razno-raznih Airbnb's/Booking-a (kako u regionu tako i daleko sire) uzeti cu sebi za slobodu da imam pravo da komentarisem i pitam...
Jel' ti ljudi znaju sta su reviews ili bookiraju samo onako na osnovu slika...?
Upravo to. No ovdje evo izgleda mnogi izdaju/uzimaju "stan na sex" a ne u neke druge svrhe. xD
Last edited by beatnological; 10-12-24 at 14:19.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks