Dje se veli taj izgubi
Послато са 23043RP34G помоћу Тапатока
Dje se veli taj izgubi
Послато са 23043RP34G помоћу Тапатока
Čekaj, veli, da vidimo što će bit.
Svaki dan je dobar za upiranje.
to do lista - posjetiti ovo mjesto
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Izdala me je zubarka, pa sam morao kod zubara da idem.![]()
Veli Holivud prodao one crvene cipelice za wow 32miliona iz Čuvenog čarobnjaka iz Oza.
Onda se sjetih Šindlerove liste i crvenog kaputića đe on bio čisti kontrast u jednoj sceni.Ne znam ni što se sjetih toga.I što znači uopšte taj potez prodavati dio nekog parčeta iz kinematografije na aukciji.Jel u Holivud sve jebeno na prodaju.I što glumci poslije reklamiraju neke proizvode zar nije dovoljno to što su glumci a ne da ih se gleda n ža reklame za satove,šampone,šta već sve.I ajde što obrću milione na razne blokbastere i filmove đe cifra profita je takva da odlični evropski filmovi nemaju ni promile profita jer su umjetnost koja se ne čerupa kasnije kroz neke predmete iz filma jer gledaoci takvih filmova stvarno ne znam jel i imaju potrebu da posjeduju bilo šta dobili su tu umjetnost zar to nije dovoljno.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 09-12-24 at 21:16.
Sve je trgovina.
Razmišljam kako su neki glumci u Srbiji na kraju završili na reklamama za ovo ili ono i meni je to bilo jako nekako tužno,ali što je manje tužno ako glumci holivuda reklamiraju neke proizvode.Iako je razlika u finansijskoj moći i jednih i drugih ogromna.Jer ovi prvi su neđe prinuđeni zbog finansijskog momenta,zbog kojeg momenta su ovi prinzuđeni?Dobijanja jebene uloge u nekom filmu izgleda.
A što se evropskih filmova tiče,umjetničkih,sa festivala manje poznatih ti stvarno vidiš ih jednom u tom filmu možda opet neđe ali potpuno je u cijelom tom filmu najmanje fokus na glumca nego na sam film.Nego,evropska kinematografija izgleda upravo zbog toga polako umire kreće se neđe po uskim krugovima entuzijasta dok se skroz ne ugasi jer ne podržava pakleni globalizam i potrošačko društvo nego je umjetnost sama po sebi.
Tužnije je kad na zalasku života završe u rijaltiju na ružičastoj deponiji:
Veoma sam iznenađena pozivom Milice i Željka Mitrovića, budući da se nikad nisam nigde gurala! Četrdeset godina sam prvakinja, završila sam stenografiju, glumačku školu... Igrala sam samo velike i glavne uloge! Imam samo 30.000 dinara, nemam nacionalnu penziju! A samo glavne uloge sam igrala! Glumim od osme godine, imam preko 120 odigranih uloga! Ne pijem, ne pušim i nisam zla... Pobožna sam, nisam u klanovima i eto, nemam nacionalnu penziju - požalila se buduća učesnica "Zadruge".
Preksinoć sam gledao dodjelu 'evropskog Oskara'. I ne, evropski film nije (još) mrtav.
The more things change, the more they stay the same.
Znači, block?
Pa lijepo...
Last edited by aLaPaCha; 10-12-24 at 09:00.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
sta je ovo, krv ti jbm
nothing comes from violence and nothing ever could
Osnovno pravilo u saobraćaju : (pro)pusti budalu.
I u životu.
Može i život je saobraćaj na neki način može metafora da se izvuče masu.
Recimo prođi sa mnom kroz crveno.Eeeee mi mislimo ona misli na semafor.
Isto ti razmišljam ka' onapuna sam metafora.
Veži oči i ne koči, mislim kakva simbolika...
Baš sam razočarana, eto...to je prava riječ.
Ne zajebavaj se u kružni.
Hahahaha tako je. Moraš izać iz njega, ako ne misliš doživotno da se vrtiš.
TakoE ako te pušte da izađeš.Zato se ne treba držati unutrašnjih krugova teže se isključiti if yu know wat aj miin.
Odgledah trejler za 28 years later znači dva minuta dovoljno da se vidi kakva treščina plaćena 75 meleOna.Ali dobro kad mogu prodati debilima cipelice iz čarobnjaka iz Oza za cca 1/2 te sume što ne bi mogli i za ovu tešku treščinu.
Jos 2-3 mjeseca i imacu vise godina nego zuba.![]()
sombor shufflinvrhunska stvar
https://x.com/DJMaculate/status/1866162699727753644
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
@starwalker zbog pitanja na drugoj temi obrati pažnju na enterijer.Inače,kad god mi je dosta smorne okoline obožavam ove vide-o zapise stranaca koji dođu u Crnu Goru.
Ono ka đeca koja prvi put nešto vide.I ne opterećuju te lokalizmima i smor pričama.
Koji su vam, veli, dometi.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks