ima li neko iskustva sa Sheinom?
Meni su ove dvije zaista brzo stigle do CG ali sad izgleda na carini u nedogled.
A mozete samo zamislit' koliko ce trebat' nasim 'strucnjacima' nakon 1. januara.
Mozda se tu krije i odgovor do kada ce bit' besplatna dostava jer kad budu poceli da vracaju 2e svima, za svaku posiljku... brzo ce vidjet' da nema vajde od naseg tragicnog trzista.
--------------------------
Do Not Disturb.
ima li neko iskustva sa Sheinom?
Ja cjeli zivot sanjam kako odlazim niz rijeku
Starim parobrodom koji vozi skitnice na zapad
Da nosim jednu davnu, nikad prežaljenu ljubav
Tanku dugačku cigaru i par mamuza od zlata
Čuh da su neki dostavljaci ostavili notifikaciju u aplikaciju, uzeli pakete za sebe i ćao. Pokrali to što su imali u kola. Muka neka tamo vele
Evo jedna kratka retrospektiva u ova 2-3 mjeseca sa moje strane.
Prva posiljka stigla u roku od 15-ak dana, kurir dostavio ispred zgrade.
Druga posiljka stigla poslije 20-ak dana, kurira sam morao da jurim na par kilometara od grada. (dostavljeno nekim starim Audi-jem, privatno vozilo)
Trecu posiljku sam cekao skoro mjesec dana a stigla mi je poruka da je kurir na nekom parkingu i da imam 2 sata da dodjem da je pokupim (postavih 'screenshot' 2 strane unazad). Dostavljeno nekim starim Polo-m, privatno vozilo.
Ova posljednja je bila oznacena da je stigla za tacno mjesec dana kako kuririma ne bi pucali penali a meni TEMU vracao 2 eura. Zapravo jos nije ni kod mene al' je danas stigla poruka da se posiljka nalazi u nekom kiosku na setalistu. Otisao sam tamo gdje je bilo par desetina ljudi koji su cekali u redu a ovi iz "kioska" (to je vise kao neka mala prodavnica) kopali pakete sa gomile gdje je bilo na stotine paketa. Poslije duzeg trazenja nisu mogli da nadju moju pa sam morao da ostavim broj pa ce mi oni javit' kad je nadju. Jos se nisu javili.
Sve u svemu... sve se duze ceka, sve vise co'ek mora da se cima da bi dosao do paketa.
Do Not Disturb.
Onamo pored Pasarele, vidjeces veliku guzvu kad god odes![]()
M-one. https://maps.app.goo.gl/jhJCj8Th13W1ysEz6
Ovo ako je Bar u pitanju, ako je PG onda ne znam stvarno![]()
Last edited by Fidel Castro; 11-12-24 at 18:18.
Do Not Disturb.
Ja sam bio danas da preuzmem paket i poslije 15-20 minuta samo se okrenuh i kuci. Vidjeh da cu izgubit sat vremena minimum.
Evo 7 dana stoji na carinu...prosli put je samo 3 dana bilo na carinu.
Stize mi obavještenje da mi je pošiljka u "paket šopu". Šta se desava? Jel se čeka još na dostavu jer rok sutra ističe pa im je ovo fora da ne bi Temu vraćao ona 2 e za kašnjenje ili šta već jer mi je prva pošiljka sa Temua
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by djuka_pv; 12-12-24 at 12:51.
Isto i meni. Zato danas podjoh u onaj "KIOSK" prodavnicu, što @Fidel Castro juče napisa, ( Bar je u pitanju) i naravno nema nista. Kaze radnica, trebalo vam je stici na viber poruka. A danas mi ističe rok. Još u aplikaciji piše da pošiljku podignem što prije ASOP. Sad vise ne znam ni gdje se nalazi.
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
A naša posla i mućke
Mene su zvali danas da su je napokon nasli u toj gomili na ovoj lokaciji koju sam dao.
Otisao sam poslije posla i preuzeo je.
Prethodno mi je (juce) stigla poruka da je tu.
![]()
Do Not Disturb.
Zna li ko dje je ta lokacija za preuzimanje u PG?
Evo danas taman izašao na pauzu kad stize Viber poruka da je stigla pošiljka u M-one. Odma iza nje i druga poruka za drugu pošiljku.
Kako sam bio blizu dodjoh i preuzeh prvi obije pošiljke a iza mene već počeli da pristižu svi u sve većem broju.
Inače u pitanju su dvije pošiljke koje sam pominjao, jedna naručena 26. novembra, druga 28. novembra. Obije došle na našu carinu 5. decembra a tek juče puštene sa carine i preuzete od strane kurirske službe.
Sent from my HD1900 using Tapatalk
Do Not Disturb.
Dobices ko i ja obavjestenje da ti je pošiljka u BG oxu koji ne postoji samo da ne bi imao pravo povrata novca zbog kašnjenja
Meni sjutra ističe 30 dana za jedan paket, znam da ima opcija da tražite povrat novca nakon 30 dana, od datuma od kad je bio shipment.
Nikakve poruke nisam dobijao, i koliko znam znam ovo idem preko Milšpeda, a neke pakete sam već dobio od njih.
Na pozove ne odgovaraju niti se može znati dje je to uopšte ostavljeno, a pošiljka je trebala da stigne u Nikšiću.
Ladno mi stiže tri minuta nakon što postovah
Rekli su kuriru da ih mora dostavit danas, upravo zbog roka od 30 dana.
Kaže da je NTC odustao, tako da će još veći haos biti.
Đe im je taj prostor u Vasa Raičkovića 2a? Ubih se tražeći i ne mogu da nađem, pitah sve okolo, niko ne zna a kažu da ih po 20 ljudi dnevno pita. Telefoni im isto ne primaju niti poruke niti pozive.
EDIT: pronađoh
Last edited by ctrl+alt+delete; 13-12-24 at 13:57.
Vasa raickovica 2a ti je preko masinske
https://maps.app.goo.gl/UDqN4qSAD8YAmqnRA
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo meni novi paket poslat sa LKxxxxxxxxSK. Jesu li ovo odustali od ovih, pa šalju regularnom poštom?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks