Chamal Hill je potpuno prska nakon sto ga je Poatan prosuo, i izgleda mu je malo bilo. Bolje bi mu bilo da se fokusira na Jiria
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Najveca faca u ufc trenutno
Ovaj komentar je komunistički 🤣
![]()
Ao![]()
I ovaj merabov punch mi je jak bio
https://youtube.com/shorts/UY00d7mYY...GMKbfw-heeRg4q
Ali isto poštovanje ovog Geriju kad je prihvatio borbu protiv Shavkata, kojeg svi izbjegavaju u tu diviziju.
Kakav ubica je Milos Cvjeticanin, bice ozbiljan problem za sve u glory
https://youtube.com/shorts/_IclcckJ0...KpYS-5HbIjlLw4
Vise mi je naginjalo da se Volkovu da pobjeda. Ni Gane nije vjerovao da ce mu dati. Garry je bolji iz meca u mec, svaka mu cast.
Svaka čas ovom Garry-u, ispostavilo se da je lo matchup za Shavkata. Mislim će Belal i ostali borci te divizije naučiti neto iz ove borbe u smislu kako da se pripremaju u borbi protiv Shavkata.
to se tiče borbe Volkov Gane, čini mi se da je Volkov sigurni pobjednik, ali dadoe pobjedu Gane-u.
Highlight veceri je obezbjedjenje koje ne zna ko je Belal Muhamad
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Nije loša bila ni borba Evloev vs Sterling, baš su se u parteru nadmetali bili konstantno.
Aha, ovaj Topuria je mu*onja.
Ovaj Colby je totalno izgubio reflekse i eksplozivnost, Buckley se posprda sa njim.
Poirier jos 1 mec i penzija. Volio bih protiv Topurije da se bori
Evo uncle Dana rekao "100% ce se sastati Aspinall vs Jones"
uka se da Bones dobija između 30-50m
Znaš što je tu interesantno, što ako on dobija 30 ili 40 miliona, on može na samo sa Aspinalom da se dogovori, da mu reče alo brate evo daću ti ja 5 miliona, samo kao fora padni u prvu rundu da te ugušim i svi ćemo bit zadovoljni, ja idem u penziju, ti imaš masu para, posle ćeš odma imati immediate title shot i eventualno ćeš biti šampion, plus bićeš pun para.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks