Hahahahahaha
Prekako! Da častim tim povodom.
https://www.facebook.com/share/p/19kEuFRkAf/?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/amp/724612/mu...m-i-abazovicem
https://www.cdm.me/politika/mujovic-...a-milatovicem/Saša Mujović, ministar energetike i kandidat koalicije "Evropa sad-Demokrate-Još jače-prof. dr Saša Mujović" za gradonačelnika Podgorice, kazao je da će biti protiv bilo kakvog predloga da se, nakon lokalnih izbora 29. septembra, ide u koaliciju sa predsjednikom države Jakovom Milatovićem i liderom Građanskog pokreta URA Dritanom Abazovićem.
sve što treba da se zna o evropi sad.Nosilac liste Evropa sad- Demokrate na proteklim izborima u Podgorici, Saša Mujović, u izjavi za Gradsku TV saopštio je da će u narednim danima pozvati na razgovore o formiranju vlasti u Glavnom gradu listu iza koje je stao predsjednik države Jakov Milatović.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
dfov ti je okej. jbg, idelogija ti takva. ništa strašno. mora neko i takve nazadne podržavati. kao npr lepoglavi, mladić, karadžić i ostala bratija.
Kako bi je ti branio da je napadne Turska?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A evo braniš Turke po cijeli dan pa...
A ovo nisam ni pogledao, ne znam o čemu se radi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jedva prelazna na sastav, ali zato iz vjeronauke "naročito se ističu"
ko god da je unazad kolko oćeš ojadio ovu državu obavezno je pisao - da je vječna Crna Gora. dpsovci pa posle tu mantru preuzeo recimo Rade Milošević. tako i ovi utamničeni - slagali da ne bi radili i onda se pozivaju na vjeru. standardna priča ove države.
To je bilo u prošlom vijeku i to uglavnom zbog pretenzija našeg nekadašnjeg kralja Nikole.
Srbija će ući u NATO.Kad za to Njemačka odredi pravi trenutak.
Ništa gore od demokratije.
Pade mi nešto na pamet sad, ne znam otkud, đe je i što radi Karla del Ponte?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Uuu Alapi promijenila dres otkako su dosli novi poslodavci
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nikad.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Prije ce biti zbog njihovih pretenzija na CG. Uglavnom, vojnik mora da brani interese CG pa makar oni bili i pogresni (primjer ruski vojnici u Ukrajini). Ovi momci to ne mogu da rade. Mogu jedino ako zaratimo sa Albanijom ili Hrvatskom
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
ovo su opasni presedani na koje bi se sada mogli pozvati mnogi. pa i ovi naše avetinje odje. osim toga, dokazano više puta da političari jedno pričaju u kampanji a drugo rade. tako i ovaj fura jednu priču a ne bi mogao on sam puno toga promijeniti po pitanju alijanse il eu. kolko se grajalo kako Italija postaje Rusija u sred NATOa a Giorgia ne radi ništa kontra zvanične politike kako vojnog saveza tako i same eu.
Last edited by outline; 06-12-24 at 16:21.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks