Results 1 to 25 of 3351

Thread: O motociklu...

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    1,098
    Thanks Thanks Received 
    355
    Thanked in
    142 Posts

Quote Originally Posted by dub_c View Post
    Pazi ovako, NC je motor koji hoce da bude praktican kao skuter. Nemoj ga porediti sa drugim motorima jer...mislim ti mozes no, ima Honda motora za svaki merak. Ima prijatelj ovamo u amerike NC i svakodnevno ga vozi, jer u LA bude 5 kisnih dana godisnje, ima sigurno preko 100.000km sad, znam da oprao nikad nije, lanac podmazao nikad nije, kad sam mu otkrio da mora gume da naduva povremeno bio je iznenadjen i odusevljen kako se vozi motor...sad cu slagati, mislim da trosi 3 litra, ta mi je cifra u glavi. Nemas saltericu, nemas kvacilo, relativno uzak, moze da prodje svuda, relativno udoban.
    Ne vidim kako mu 1 disk moze biti mana mozda je do meneee (razmisljam da skinem 1 sa 990
    Prije nego skines jedan disk, obicno to neko radi jer mu je prejaka prednja kocnica za off. Ja recimo to nijesam osjetio na mom 990 i ne bih to radio, ali ako se odlucis provjeri sta ces dobiti a sta izgubiti. Vrlo moguce da ce ti pritisak na jedan kocioni aparat biti veci nego ovako na dva, pitanje da li ces dobiti zeljeni efekat.
    Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!

2. The Following User Says Thank You to VooDooPrle For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Bookmarks