- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Od svoje gospodje bi Guzichko mogao da nauchi mnogo toga,e sad....kako dotichna i dalje živi sa njim,jasno mi nije,neko ce reci djeca...hm...
https://www.dan.co.me/vijesti/drustv...ro-dva-5272546
...
Дајко кринџ...брате.
https://www.facebook.com/share/v/1DJSXHE4Vs/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Jel ovo čuveni forumaši koji se zalažu za demokratiju i evropska prava ne osuđuju kad im se građani hapse zbog natpisa na tablice? Pa kako sad ovo?? Gdje su te evropske vrijednosti za koje se tako žustro zalažete? C c c. Neka nego oktiviše Mandića i zato što im policija takozvane države hapsi građane i to još pripadnike vojske. Ko bi rekao da je na djelu ono zadnje licemjerstvo i dupli aršini
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Nego influenseru Jodziru zapalili auto, u komentarima narod pise da je to zato jer su ljubomorni svi na njegazemljo otvori se
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Moguće, ali to ne znamo već se komentariše vijest koja je objavljena a to je da je zbog natpisa na tablicama ili sam nešto propustio?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Posle ovoga nikome nece pasti na pamet da provocira na Kosovo. Ozbiljna drzava, za razliku od nase dje svako radi sta oce
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Na stranu Dajko, ali mos mislit kad postavi pitanje "Ima li buducnosti u Beranama" kako je tek Gusinju, Plavu, Rozajama i ostalim grad... naseljima koje se zovu opstine a za koje Berane skoro pa i jeste Njujork.
Inace, jel ovo druga godina ili ulazi u drugu godinu da se vrse radovi od kruznog Biejlo Polje - Berane? Prekjuce sam isao tuda, makdamom se bolje ide.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
prije neki dan kod dzamba srbijanske table, a na okviru mu pise zandarmerija, pakao
nothing comes from violence and nothing ever could
Ako je tako to mijenja puno toga a da je prećerano zbog tablica da leže mjesec dana u tvorza jeste.
E sad extra zipa,
kad nekome se ovo dešava obraća se ne Mandiću predsjedniku skupštine,niti Mandić ima tu što da preko medija apeluje.Ono ako mu je stalo što se promoviše no učini nešto nego preko medija?Evo što radija glasača a ne radija ta tri momka.
LM.
Zašto ambasada na Kosovu nema ljude,zna li se,ili ima pa ćute to treba da se vidi a ne što Janko,Marko i Dajko zbore preko tabloida.
Ok, i o tome se puno pisalo na forum i većinski osudjivali, a evo i dan-danas se sporadično spomene, dok ovima iz AF samoprozvana forumska a i sveukupno CG graDŽanština ni da pisne, nitise obazire puno pažnja na to, jer eto nisu DF, pa mogu da prijete i raspituju tenzije do mile volje
Forever young, i want to be forever young
znaš li kolko je ljudi iz Crne Gore bilo tamo? kako niko od njih nije uhapšen?
ja znam grupu momaka koja je bila. reka' mi jedan od njih da nemaju pojma za ove šta su uradili, al da oni jedan jedini problem nisu imali. pošli svojim kolima i vrnuli se. ponašali se normalno, jer su okej momci. sve prošlo da valja. idu često i nikad frke nije bilo. znači da će biti da su nešto ovi mandini nevino utamničeni nešto uradili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 03-12-24 at 13:13.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa volio bih da vidim u Njemackoj kako bi se proveo neko kome pise "Njemacka je ******" ili slicno. Nije sigurno za toliki pritvor, ali kolega rece da nije samo do tablica, bilo je dodatnih provokacija. Dobro u svemu ovome je sto nece smjeti vise niko nece smjeti da ih provocira jer je medijski ispraceno kako su prosli sugradjani koji srbiju na Kosovo. Nema zajebancije sa Albancima ��
Evo i ja sam bio na Kosovo skoro, policajci su pricali srpski sa mnom bez ikakvog kompleksa, ali ja sam se normalno ponasao, nisam provocirao s 3 prsta, govorio da je njihova drzava srce Srbije i slicno
Last edited by Tripleta; 03-12-24 at 13:16.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Al zato se ne slazes kad isto to u Srbiji rade![]()
Kad pomenuste Koljenicu, predsjednika skupštine svih građana Crne Gore, on je, redom, tražio oslobađanje tri Srbina iz Nikšića, pripadnike vojske i na zadnjem mjestu naše državljane. Građane nije pominjao.
Ako je samo zbog tablica, trebalo je prekršajnu kaznu ili makar po kratkom postupku neko deportovanje, kad već reaguju oštro. Nešto mi nema logike da se 30 dana određuje pritvor zbog natpisa na tablicama. Mada, ako su djelo okarakterisali kao širenje mržnje, to je druga stvar, nezavisno od toga da li je opravdana.
Što se tiče poređenja sa time kako se u Crnoj Gori niko ne hapsi i ne kažnjava zbog zastava tuđih država, a ne kažnjava se ni zbog širenja mržnje, to ne znači da smo mi u pravu.
Nije ok i ne može biti ok što je predsjednik skupštine takva ratnohuškačka bitanga. Siguran sam da i ti kapiraš koji je profil ljudi namjerio da ide u Tuzi da protestuje protiv kosovskog pritvaranja tri Srbina iz Nikšića. I zašto baš u Tuzi i sa kojim ciljem. Ni ti nisi naivan, a nisu ni ostali. Sa druge strane, da imamo institucije, kao što ih nemamo, ne bi ni Koljenica, ni Šubara ni bilo ko drugi mirisao cvijeće na slobodi poslije otvorenih izliva mržnje.
Last edited by NHM; 03-12-24 at 13:26.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Odakle ti znaš da su Mandini? Navijači Mandini, ovi Mandini, forumaši Mandini što ti je?!
E ne, ne znam ja koliko je ljudi bilo nego mi ti reci. A što je ovo. I ne može biti npr. da se nekom panduru sa Kosova digao Q i da je riješio da im pokaže da to ne može tako. Jer to evo podržavaju i ljudi koji žive u ovoj državi. Ajde molim te jedan naziv za takve pošto voliš tako da zalijepiš neku etiketu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nikom nije na pamet palo da sve ovo možda nije slučajno no planirano lijepo i da plan teče baš onako kako su i zamislili nalogodavci?
A ko su nalogodavci po tebi?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks