Ova se cenogorska vojska baš uozbiljila od kad su ljaljaši i Krapo preuzeli kormilo.
Ozbiljna je ka ona Krapovićeva podmornica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
sjećam se kako si prvi bio da staneš protiv mande kad prijeti Crnogorcima ili masni vepar da će sa Crnogorcima kao sa Turcima. najglasniji si praktično bio.
neka se svadjaju koalicioni partneri, svi oni su birali mandu i upoznati bili ko je on. takodje vrlo dobro su svi znali ko su i šta su glasači andrije mandića. i svi oni su mu dali legitimitet, kao i glasačima mu da šire četništvo i mržnju po cg. i prvi se Nik ne buni kada krenu udari na Crnogorce, kao ni Spajić niti bilo ko.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
a ovo su kadrovi koji su nedostajali Crnoj Gori.
https://x.com/KonteZanovic/status/1863669113882542145
Veli Albanski forum da će da budu spremni ako Mandićevi divljaci navale na njih, a kolega nekako to shvatio kao da prijete Crnoj Gori i Crnogorcima. Biće da ima veze sa ovim najavljenim protestom Mandićeve nejači u Tuzima.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
taj najavljeni skup dfa u Tuzima vjerovatno spada u onaj baromater 26 Vlade
Last edited by outline; 02-12-24 at 20:32.
Oće li do toga tuškoga performansa da se ona nejač sa Kosova&bolovanja vrati.
Da pomognu braći u Hristu. Sad još iskusniji.
Tko leti, vrijedi...
nevino utamničena nejač.
Ne znam jesam li jedina na cdm forumu koja nikad ne otvara članke cdm portala.
Organizovao bi se ĐeljošA da mu ga može bit,eno po tuzima albanskih zastava i natpisa na albanskom jeziku(ne smeta mi ni zastava ni jezik,ali ne bez drzavne zastave i našeg jezika,jer u tuzima ne žive samo albanci).
Ne bih dalje pisao šta mislim o tome ovo od kako su tuzi dobile opstinu,pa nekom drugom prilikom.
Ono sto bih da istaknem je velikoalbanski nacionalizam koji u posljednje vrijeme raste,vidjesmo u makedoniju šta rade,a htjedoh prokomentarisat inače prije neki dan ono sto su radili sa srpskom zastavom.
Kakvi su ono divljaci,šta je ono? Ko ono vaspitava,sve mladi momci,e dje se ne nadje neko da baci jedno 10 suzavaca da se rascera ta banda bolesna.
Sto se ovog slučaja na Kosovo tiče greska je od ovih momaka,još vojnika ove drzave sto su na tako sitno pali da ih zatvaraju mjesec dana,ništa im nije to trebalo.
Znajući da oni na Kosovo i za takve sitnice hapse,a pitanje je je li tu bilo još nesto. Mislim da ih ne bi dirali da su pošli normalno da posjete manastire i crkve,ali Kosovo se ne brani i neće se vratiti na taj način i samo su sebi stvorili probleme bez neke potrebe.
Sto se mandića i djelošaja tiče ipak sasvim moguće da su to neke njihove igrice,ipak su partneri u vladi,a bliže se i izbori j berane sto bi mandicu moglo da pogoduje kod tamošnjih birača.
bio je priličan broj ljudi iz Crne Gore koji su bili na Kosovu u posjeti manastirima pa se svi vratiše bez ikakvih problema. dakle, do ovih nevino utamničenih je.
Nevini su kao majka devet Jugovica
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A zamisli da je ovo Mandic izjavio.... kako bi se ovdje dezurni komitsko-dps/sd/sdp/lp itd. kukači izredjali...malo bi bilo 3 strane topika.... da ne pricam o strasnom pjesniku Nikolaidisu ili Zeljku Ivanovicu.... vjerovatno ce sjutra tekst o ovome....
Ovako samo sladjenje prema ova 3 lika sto su uhapsili na KiM.... tu vidis kakav je to ljudski/mentalni sklop kad se sladi necijoj muci...
A da sam na mjestu DFa trazio bi da ovo g*vno od Djelosaja mrsnu iz Vlade pa nek glumi hrabrost u onu rupčagu od Tuzi.
eo šta je manda izjavio. ne treba zamišljat. al tada ste ćutali kao zaliveni. jer se slažete. od A do Š sa svim što kaže i uradi vojvoda, idejni vam vodja.
https://www.vijesti.me/amp/711782/ko...-prema-turcima
Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević (NSD) rekao je će sa onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima.
Bićemo strpljivi, čekaćemo uvijek otvorenog srca i otvorenih ruku sa pitanjem jesmo li braća. A ako neko neće da budemo braća, ako neko hoće više da liči na Turke onda bogami onda ćemo u budućnosti prema njima ćemo kao i prema Turcima postupati
sad se mrze i Tuzi, ojha. to je evropska agenda koalicije dfa i evrope sad.
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/kolumne/735156/mater-ustasku
“Bilo je dramatično i osetili smo se nebezbedno”, rekla ja Jelena Mirković, reporterka N1 televizije, kada se uključila uživo sa jedne od raskrsnica na kojima se branio Stari savski most. Rušenje Starog i podizanje novog, starijeg i ljepšeg mosta, brani Prva Srbija, i ona zvanična, u odijelima, i ona nezvanična, pod maskama. Baš ti sa kapuljačama su udarili po ruci reporterku N1, a onda i snimatelja, pokušavajući da neutrališu njihova sredstva za rad, mikrofon i kameru. Ali evo da se uključimo uživo: “Ne dirajte me, ja sam na radnom mestu”, zapomaže reporterka. “***** vam mater ustašku”, žestoko uzvraća goloruko lice ispod kapuljače. Djeluje kao saborac i istomišljenik Marka Kovačevića i Jovana Vučurovića. Naših poslanika, bez kapuljače. “Zbog čega, zbog čega si mi povukao mikrofon”, pitala je uznemirenim glasom novinarka. Goloruki sa kapuljačom uzvraća još žešće: “Zato što ste N1, ajde, bež’te ***** vam mater ustašku”. Falilo je samo da im nalijepi na čelo veliko slovo U. Latinično, latinično, što bi rekao njihov saborac, goloruki Marko K., gradonačelnik srednji prst.Za samo godinu dana Mandić je vratio Crnu Goru u devedesete, mnogo brže dakle nego što je Vučić istovjetan udes priredio Srbiji. Njemu je trebalo 12 godina. Tako su Srbija i Zetska banovina danas više nacifikovane i zapljusnute govorom mržnje, šovinizmom i kičom, nego što su bile u vrijeme Miloševića, Mila i Momira. I dok Spajić papagajski ponavlja da ga ostavimo na miru, i pustimo da nas sam uvede u EU i na Velje brdo, dotle Mandić razara građanski karakter države. Od “dogodine u Prizrenu”, preko Rezolucije o Hrvatskoj i Njemačkoj, odnosno “mrš Picula, ustašo bedni”, do najnovijeg, Karleušinog posta “kao Srpkinja, ne želim da mi neko ko se izjašnjava kao Rumun soli pamet” - teče rijeka mržnje i netrpeljivosti koja prijeti da Crnu Goru baci u vrtlog etničkih tenzija i sukoba. I udalji, zauvijek, od članstva u EU. Što je glavni cilj stratega.sjajan tekst. možda i najbolji koji je ovaj napisao.Da su odmah nakon referenduma udareni temelji ozbiljne države, pravde i meritokratije, ne bi Mandić, Kovačević i Vučurović, ili bilo koja druga trojka, imali šansu da još jednom zaigraju kolo mržnje i šovinizma po Montenegru. Niti bi neki Spajić došao u priliku da nadmaši Šćepana Malog. Da nije bilo nakaradne politike “oca nacije”, ne bi bilo Nika i Ervina, niti bi se u najružnijim snovima, događala federalizacija Crne Gore, po etničkim osnovama. Zastrašujuće, ali to je put kojim banovinu vodi Andrija Mandić: nakon loga, slijedi državljanstvo, onda kapela na nekom obronku Lovćena, službeni jezik serbski ali i bosanski, table na svim institucijama na tri strana i nerazumljiva jezika, a iznad njih, na ulazima u sva ministarstva i škole, po četiri a ne tri zastave, da i albanskog crnog orla ispoštujemo, i u finalu formalna federalizacija banovine sa dvodomnom skupštinom!
Last edited by NHM; 03-12-24 at 09:05.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Evropa sad…
Pardon, Eritreja sad.
Tko leti, vrijedi...
Viđeli ga drugovi,pa za njim i oni
potrčali, zahuktali, ko pravi vagoni
ćihu,ćihu,ćihuhu...
Treba ugasiti ovu firmu i napraviti novu đe će trošak biti 0.
TO TRAIN MONTENEGRO
Šta nam rade nestručni i nesposobni kadrovi nsda, dnpa, demokrata... 3.14
Last edited by mneonly; 03-12-24 at 11:00.
Love, peace and respect.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vao-jovanovica
black mirror od državečoek iz zatvora imenuje ljude. Zambija je ispred nas, i to miljama.
zato što tamo žive muslimani i katolici, ču zaštosvašta pitaš.
Last edited by outline; 03-12-24 at 11:27.
https://www.antenam.net/drustvo/3472...ni-za-uniforme
nema novca za nova zapošljavanja koja su prijeko potrebna jer policije fali. a i nema para za uniforme ljudima:
ali zato za veće plate svima ostalima ima.Brđanin je kazao da su tražili zapošljavanje novih 1200 službenika.
"To je dodatnih oko 13 miliona, njih ovdje ne vidim. Ovdje ne vidim čak ni stavku, za zapošljavanje svršenih polaznika policijske akademije, to nam je otprilike nekih milion i po", kazao je Brđanin.
On navodi da je nacrtom budžeta za 2025, budžet MUP-a umanjen za 138.000 eura kada su u pitanju sredstva za nabavku uniformi.
"Nemamo dovoljno sredstava na ovoj stavci u ovom trenutku, a ta nam uniforma treba. Nemamo za nabavku rezervnih djelova, za službena vozila, plovila, za laboratoriju, forenzički centar...", kazao je Brđanin.
Svi su se uskobečili što se opštinske pare troše na nekakve propagande filmove, a niko da obrati pažnju na epski razgovor koji se u jednom trenutku sigurno dogodio.
Producent: Treba nam grad koji izgleda kao da je razoren ratom. Kad ga vidiš, da kažeš - ovo je Knin 95-e. Ima li što po Bosni?
Pomoćnik producenta: Nema, sredili su uglavnom. Ali imam nešto za tebe.
Producent: E?
Pomoćnik producenta: Najveća opština u staaru Jugoslaviju.
Producent: EE?
Pomoćnik producenta: Nikšić.
https://www.facebook.com/share/p/19H9byXuHm/?
Tko leti, vrijedi...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks