Mozda je do mesa![]()
ahahahaha da peglas i spremas za 2 :P
sve to mora biti dogovor i balans ili nema ljeba od rabote
hahahhahaa nasa je restoranski model - ADV X PRO - SVE sto joj ponudis ocemaslinke oce, a ne sta drugo
axaxaxa no joj ne moze bit'
najcesve bez ulja/maslaca przim ista na njih... po nekad ako ima zacina/trava dodam sprej ulja (pazi ^$&^)*&^ prska ulje iz prskalice)
@AL, mozda ti je prevelika temperatura pa zapece spolja prije nego ispece - probaj da smanjis malo temperaturu
Ima li neko iskustva sa Bekovim stapnim usisivacima?
@LuTheDuck
Nashao sam mu caku...zagrije se dooobro,pa stavim malko ulja ili maslaca...ne moze bash minimalno ulja ili...no mora malko,puno manje naravno nego u obichne tiganje,i sad je odlichno,a i lako se pere.
...
za apliciranje minimalne kolicine ulja kupi onu prskalicu za ulje - super stvar da se "zacine" salate, meso itd, a da se ne proliva previse ulja
Naručio sam sa alija tu prskalicu,2,3 eura. Odlicna za roštilj, prska po dužini, poprečno kako bi rekao, a ne u krug.
Uzeh u dormeo onaj delimano elektricni rostilj za 50 eura , e stvarno top stvar , samo se namaze ulja malo i top izlazi preukusno. Cak se lako odrzava. Ima da se podesi temperatura , ne žalim centa iskreno
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Ja uzeh onu fritezu na vruc vazduh ,probasmo i vratismo .... negativna ocjena za vruc vazduh od mene
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To na vruć vazduh mora koji minut duže od propisanog, ali da u globalu je loše...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Preporuka za robot usisivač, xiaomi? Takođe iskustva sa ekspres loncem Temaso, hvala
+1 za Temaso express lonac, ja ga uzeh po preporuci vas nekoliko ovdje, prva liga, u njega spremamo baš svašta.
Btw, što rekosmo za ono vertikalno peglanje, je li lakše/brže peglati sa njima? Namjenski mi treba za peglanje košulja, onako sa vješalice paf-paf časkom što bi reka onaj naš...Kakva je recimo ova Tefal ili ako imate koju drugu preporuku tu do 150 EUR, na šta obratiti pažnju i slično? Vidim da imaju i one parne stanice, kakva je tu situacija ?
Mrak mi padne na oči kad vidim milion košulja zgužvanih preko fotelje, a žena neće da pegla bez 4-5 da imam vazda pripravnih. Ja bih isto da su mi sve vazda opeglane...![]()
Last edited by BiTrAtE; 02-12-24 at 18:33.
za te vertikalne ja pojma nemam, ali sto se tice parne stanice, ista im je ploca kao nekoj obicnoj jeftinijoj pegli, a toliko kutare po kuci, te posebna daska za parnu stanicu koja je 100+eur, i ta skalamerija tolka, ne vrijedi vala.
sad cu linkovat peglu sto ja uzeh, iako ne peglam kosulje
https://www.okov.me/mn/proizvodi/peg...tirkizna-tefal
Last edited by goozica; 02-12-24 at 18:46.
nothing comes from violence and nothing ever could
Kao što se da pretpostaviti, što manje kutare, ništa daska rasklapanje i sklapanje no na vješalicu okačit bilo đe i s nogu što se veli ispeglat, košulju.![]()
za peglanje (svega) su ti birniji vati pegle, nego para
bitna je para, narocito za presuseni ves, za osjetljivo itd, ali je snaga ploce najbitnija za efikasnost peglanja i brzinu... pegle od preko 2500w ti omogucavaju da preko nabora predjes jednom i to je to, dok kod onih slabih glacas li glacas
vecina javih pegli moze da izbaci pare skoro koliko i parne stanice, ali je najvise stvar "ugodnosti" kad imas parnu stanicu da ne dosipas vodu svakih 20minuta
Mi imamo neku philips ~2600w, a sad smo uzeli i ovu
https://tehnoplus.me/artikli/pegla-e...si2-8og-2800w/
Sto se ovih spravica za vertikalno peglanje tice - to je vise za osvjezit garderobu, nego ispeglat - tipa nosio si kosulju, pa je osvjezis ako ces da je nosis opet sjutra (meni strana navika :P)
Ali zato ako nabavis ovo...
https://okov.me/mn/proizvodi/aparat-...-for-you-tefal
![]()
E to su prave informacijeVidim ova Tefal je 2800W, 130 g/min kontinuirani udar pare i čak 480 g/min ispuštanje dodatne količine pare, ona bi bar na papiru trebala biti odlična?
Takođe vidim i ovo sa integrisanom daskom, nije možda ni ovo loše rješenje da mi je sve u jedno, ona je i nešto jače snage 2980W ali ima kontinuirani udar pare od 45 g/min i ispust od 90 g/min što je znatno manje od prve parne stanice ?
O Temaso i razmišljamo, smije li se ova posuda prati u mašinu za suđe?
kakva su iskustva sa ovim grejalicama , da li se mogu koristiti kao grejalica u kupatilu ?
https://tehnoplus.me/artikli/grijali...9-2000w-zidna/
Ne sluzi nizasto drugo osim za kupatilo, imam slicnu i dobro radi grijanje i hladjenje. Samo sto na ovu nesretnicu ne mogu da izgasim ton/zvuk a cuje se podaleko jer je bas jak ton kad bilo koje dugme stisnes na daljinac, cuju i znaju svi na spratu da ides da se tusiras![]()
Dehumidifier, ono sto kupi vlagu, isusuje vazduh.
dje, koji?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks