Page 102 of 135 FirstFirst ... 252929899100101102103104105106112 ... LastLast
Results 2,526 to 2,550 of 3351

Thread: O motociklu...

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

https://www.blic.rs/biznis/vesti/hit...voznji/85h98th

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,623
    Thanked in
    2,374 Posts

Da i vas pitam za savjet i misljenje.

Prodat i Adv350 posle 10 000km. Prije njega bili Xmax, Kymco VS400, Beverly S400.

Odlucih se za nesto jace.

U planu mi je maxi skuter, nikako šaltač.

Najveci mi je problem sto imam u glavu da ovi maxi skuteri ne vrijede ove novce.
    Pik mi je na ovaj Ak 550 ali ipak u glavu cifra 11400 mi je prevelika barijera s obzirom da za te pare moze ozbiljan motor ( citaj šaltač ) da se kupi. O T maxu i ne razmisljam jer mi je bolesno dat 16/17 hiljada za taj motor.
    O polovnom ne razmisljam jer polovni motor nikad ne bih uzeo. Kola da, motor ne.
    Ako ima neko da predlozi neki best by neka buca ali ja sam trenutno na ovu low cost varijantu na cifru od 11 400€. Ne zelim da dam preko 12k za skuter.

O Xadv-u ne razmisljam, jer na onu cijenu treba dodati jos par hiljada opreme.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    185
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    348 Posts

Default O motociklu...

Zontes 368g adv ispod 6k je, 39ks udoban i odlican za te pare, probao ga neki dan od druga...
    Imas i jaci 703f ali mislim da je poluatomatik, nisam siguran jer ga nisam vidio uzivo jos...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    Last edited by Majx; 30-11-24 at 13:09.

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,623
    Thanked in
    2,374 Posts

Probao sam ga i ja, predjoh preko lezeceg, one plastike su tako puckale nekako gadno. Tvrd kao djavo.

Thanks Thanks Given 
    185
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    348 Posts

E ne znam, nisam bas probao to ali ide kao metak, mada svaki adv je tvrd, probaj onda 368E, on je u rangu burgmana

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,623
    Thanked in
    2,374 Posts

Preskocio bih te Zontese, nema ova moja okolina bas dobra iskustva sa njima. Sve je to fino prvih 7/8 hiljada km.

Thanks Thanks Given 
    185
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    348 Posts

Bas ne znam, drug mi ima onaj 310m i evo 18k presao bez problema.. mozda je i sreca...

8. The Following User Says Thank You to Majx For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    326 Posts

Dje ste probali 368g adv, ako sam vas dobro shvatio?
    Evo ja ga čekam uživo da vidim.

Sym isto izbacio neki "ADV" model od 400ccm, stize u mart, sad ima 300.

Paša sto ti se nije svidjelo kod Kimco 400vs? Meni je on jedna od opcija.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
    Last edited by Tom; 30-11-24 at 16:55.

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,623
    Thanked in
    2,374 Posts

[mention]Tom [/mention] Pretvrd. Prodao sam ga posle nekih mjesec dana. Kad predjes preko lezeceg imas osjecaj kao da si na dasku i kao da ce motor na pola da se prepolovi.
    Onda presao na ADV350. Za Vs-a je ladja. Ali je tako spor da je to prica za sebe. Onda uzeo S400, kratko prvo sjediste, donja ledja su me ubijala.
    Jedini motor koji mi je u potpunosti odgovarao je X-max. Dan danas ja ne znam zasto taj motor prodah i dje mi pamet bi.

11. The Following User Says Thank You to Pasha For This Useful Post:

Tom

Thanks Thanks Given 
    2,051
    Thanks Thanks Received 
    1,041
    Thanked in
    417 Posts

Uzmi polovan X750 i ne zajebavaj.
    Honda je, preci ce 100.000km da ne trepne, opreme treba ti TOP kofer, ostalo su sve drangulije.
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

13. The Following User Says Thank You to dub_c For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    6 Posts

Honda nc750x dct, ista masina ka u xadv, automatik je. Cijena je nesto cca 11.000 a za moj ukus puno bolja opcija od xadv.
    Zna li ko ima li dje djelova za peda scuola skuter ( postarski ) jer na oglase nista ne izlazi?

15. The Following User Says Thank You to dynamite For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,051
    Thanks Thanks Received 
    1,041
    Thanked in
    417 Posts

NC je strava sprava! Ultra praktican motor, a svakiiiii motor je bolji od najboljeg skutera

Thanks Thanks Given 
    185
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    348 Posts

Sve zavisi od potrebe, npr ja volim chopere i vozio bih rado samo njih, ali nije praktican, ne mogu s njim da "trknem" do prodavnice npr jer dok se ugrije, tezak za manevrisanje itd itd...

Thanks Thanks Given 
    1,386
    Thanks Thanks Received 
    724
    Thanked in
    364 Posts

Ja sam bas meracio za tu Hondu jer planiram novi motor da uzmem, ali sam se razocarao kad sam vidjeo da ima samo 1 disk naprijed, gledao sam mnoge klipove za taj motor, ali za te pare moze mnogo bolji motor da se uzme i sa vise opreme.

Thanks Thanks Given 
    217
    Thanks Thanks Received 
    249
    Thanked in
    106 Posts

Quote Originally Posted by Pasha View Post

Prodat i Adv350 posle 10 000km. Prije njega bili Xmax, Kymco VS400, Beverly S400.

Najveci mi je problem sto imam u glavu da ovi maxi skuteri ne vrijede ove novce.
    Pik mi je na ovaj Ak 550 ali ipak u glavu cifra 11400 mi je prevelika barijera s obzirom da za te pare moze ozbiljan motor ( citaj šaltač ) da se kupi. O T maxu i ne razmisljam jer mi je bolesno dat 16/17 hiljada za taj motor.
    O polovnom ne razmisljam jer polovni motor nikad ne bih uzeo. Kola da, motor ne.
    Ako ima neko da predlozi neki best by neka buca ali ja sam trenutno na ovu low cost varijantu na cifru od 11 400€. Ne zelim da dam preko 12k za skuter.

Sacekaj novu forzu 750, ne znam koliko ce kostat, ali ce svakako jeftinija bit x-adv. Izgleda predobro

Thanks Thanks Given 
    473
    Thanks Thanks Received 
    1,912
    Thanked in
    805 Posts

Quote Originally Posted by NoLimit View Post
    Ako je neko zainteresovan za Forzu 750. Bice jedna na prodaju sa predjenih 8000 km, akrapovicem i centralnin koferom.
    Cijena 10 000 eura.
    Quote Originally Posted by Pasha View Post

Ne znam zasto ne bi uzeo motor od prvog vlasnika, odrzavan u ovlasteni, sa papirima i istorijom. Ali dobro svako ima svoje neke razloge.
    Ja bih uvijek uzeo polovno/provjereno i ustedio par hiljada €.
    Ova Forza je i dalje u istom stanju, momak plovi pa je za 3 godine presa toliko. Sad je dosao sa broda i napravio jedan krug i kaze to je to za ovu godinu

Thanks Thanks Given 
    2,051
    Thanks Thanks Received 
    1,041
    Thanked in
    417 Posts

Quote Originally Posted by HaRRyy View Post
    Ja sam bas meracio za tu Hondu jer planiram novi motor da uzmem, ali sam se razocarao kad sam vidjeo da ima samo 1 disk naprijed, gledao sam mnoge klipove za taj motor, ali za te pare moze mnogo bolji motor da se uzme i sa vise opreme.
    Pazi ovako, NC je motor koji hoce da bude praktican kao skuter. Nemoj ga porediti sa drugim motorima jer...mislim ti mozes no, ima Honda motora za svaki merak. Ima prijatelj ovamo u amerike NC i svakodnevno ga vozi, jer u LA bude 5 kisnih dana godisnje, ima sigurno preko 100.000km sad, znam da oprao nikad nije, lanac podmazao nikad nije, kad sam mu otkrio da mora gume da naduva povremeno bio je iznenadjen i odusevljen kako se vozi motor...sad cu slagati, mislim da trosi 3 litra, ta mi je cifra u glavi. Nemas saltericu, nemas kvacilo, relativno uzak, moze da prodje svuda, relativno udoban.
    Ne vidim kako mu 1 disk moze biti mana mozda je do meneee (razmisljam da skinem 1 sa 990

Thanks Thanks Given 
    1,098
    Thanks Thanks Received 
    355
    Thanked in
    142 Posts

Quote Originally Posted by dub_c View Post
    Pazi ovako, NC je motor koji hoce da bude praktican kao skuter. Nemoj ga porediti sa drugim motorima jer...mislim ti mozes no, ima Honda motora za svaki merak. Ima prijatelj ovamo u amerike NC i svakodnevno ga vozi, jer u LA bude 5 kisnih dana godisnje, ima sigurno preko 100.000km sad, znam da oprao nikad nije, lanac podmazao nikad nije, kad sam mu otkrio da mora gume da naduva povremeno bio je iznenadjen i odusevljen kako se vozi motor...sad cu slagati, mislim da trosi 3 litra, ta mi je cifra u glavi. Nemas saltericu, nemas kvacilo, relativno uzak, moze da prodje svuda, relativno udoban.
    Ne vidim kako mu 1 disk moze biti mana mozda je do meneee (razmisljam da skinem 1 sa 990
    Prije nego skines jedan disk, obicno to neko radi jer mu je prejaka prednja kocnica za off. Ja recimo to nijesam osjetio na mom 990 i ne bih to radio, ali ako se odlucis provjeri sta ces dobiti a sta izgubiti. Vrlo moguce da ce ti pritisak na jedan kocioni aparat biti veci nego ovako na dva, pitanje da li ces dobiti zeljeni efekat.
    Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!

23. The Following User Says Thank You to VooDooPrle For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    581
    Thanks Thanks Received 
    490
    Thanked in
    182 Posts

Quote Originally Posted by dynamite View Post
    Cijena je nesto cca 11.000
    Eno je NC750X oko 9k na akciju u AC Vivu… jes da dodje suva kao barut ali brate HONDA je u pitanju, evo vise ni kineza za 9 hiljada ne mozes dobit’…
    "Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"

No Rich Parents

25. The Following User Says Thank You to diVerso For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,051
    Thanks Thanks Received 
    1,041
    Thanked in
    417 Posts

Quote Originally Posted by VooDooPrle View Post
    Prije nego skines jedan disk, obicno to neko radi jer mu je prejaka prednja kocnica za off. Ja recimo to nijesam osjetio na mom 990 i ne bih to radio, ali ako se odlucis provjeri sta ces dobiti a sta izgubiti. Vrlo moguce da ce ti pritisak na jedan kocioni aparat biti veci nego ovako na dva, pitanje da li ces dobiti zeljeni efekat.
    Ma jaaa ako krenem u tu igru bih da poskidam sa njega sve zivo sto moze da nosi par grama-kilograma. Da napravim 990 Super Enduro. Jedan disk. jedan lonac, baterija, i ostale drangulije.
    Opet kazem aaaako, jer...zao mi ga malo, aali nije mi za asfalt po mom merakuu, tako da cu vjerovatno gledati neki drugi motor za asfalt i putovanja, a 990 za off.
    Pricacemo ti i ja detaljnije

Thanks Thanks Given 
    279
    Thanks Thanks Received 
    568
    Thanked in
    286 Posts

Kakav drugi motor za asfalt i putovanja, a sto je sa MS?

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    1,098
    Thanks Thanks Received 
    355
    Thanked in
    142 Posts

Quote Originally Posted by dub_c View Post
    Ma jaaa ako krenem u tu igru bih da poskidam sa njega sve zivo sto moze da nosi par grama-kilograma. Da napravim 990 Super Enduro. Jedan disk. jedan lonac, baterija, i ostale drangulije.
    Opet kazem aaaako, jer...zao mi ga malo, aali nije mi za asfalt po mom merakuu, tako da cu vjerovatno gledati neki drugi motor za asfalt i putovanja, a 990 za off.
    Pricacemo ti i ja detaljnije
    Dosta je tu posla i para koje treba uloziti, i kad se sve sabere je li bolje uzeti 690, 790, 890 ili bas Super Enduro. Druga stvar je naravno ako je bas toliki merak, onda tu racunica nema uticaja.
    Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Ne znam kako se pokazao.Ali povoljno mi izgleda.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    326 Posts

Valjda dodje sa grijacem ručki, sjedišta, nosacem kofera, crash barom u ovoj ponudi. Izgleda zanimljivo sve u svemu.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

31. The Following User Says Thank You to Tom For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,000
    Thanks Thanks Received 
    6,202
    Thanked in
    2,888 Posts

Qianjiang Motorcycle Group, skraćeno QJMotor je jedna od najvećih kineskih motociklistickih kompanija. Od 1999 godine prodaju svoje motocikle u Evropi pod imenom Keeway, te su izgradili reputaciju najkvalitetnijih kineskih motocikala. 2005 godine kupuju italijansku marku Benelli. Tokom 2022 god. pokreću novu marku MBP (Moto Bologna Passione), a kako 2024 god. kupuju još jednu italijansku marku Morbidelli, od ove godine ta podkompanija se zove Morbidelli MBP. Sa kompanijom Harley Davidson 2019 godine potpisuju ugovor o tehničkoj saradnji koji podrazumijeva da oni za tu američku kompaniju razviju ,,Bejbi Harlej" (onaj od 338 kubika), te su 2023 god. ušli i na tržište SAD. Sa italijanskom kompanijom MV Augusta 2023 godine potpisuju strateško partnerstvo pomoću kojeg QJ Motor ima dostupnu tehnologiju za motocikle MV Agusta Lucky Explorer 5.5 i MV Agusta Lucky Explorer 9.5, ali se za ovaj manji model brzo raskida ugovor (Pierer Mobility Group koja je vlasnik marki KTM i Husqvarna ima 25,1% vlasništva u kompaniji MV Agusta, a Pierer Mobility Group ima strateško partnerstvo sa kompanijom CF Moto, pa bi ih taj manji model ugrozio). Elem, iz ovoga što napisah vidi se da QJ Motor ima dobru pozadinu, a krenuli su na Evropsko tržište sa svojim izvornim imenom, te zato ne bi trebalo da bude nekog velikog kiksanja.

Sent from my moto e20 using Tapatalk

33. The Following 8 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Page 102 of 135 FirstFirst ... 252929899100101102103104105106112 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

Bookmarks

Bookmarks