Oce li ovo Bruklin i finiks da odradi?
Ima jedna konstatacija da se danas igra losija kosarka jer se prangijaju trojke. Ima tu istine jer ih svi prangijaju, umjesto samo oni koji su dobri u tome.
Mislim da je sek to rekao.
GSW je osvajao titule sa 29 sutnutih. Danas 40+.
Lamelo dade 17 majamiju u 4/4. Upalio se jer ga pazio Rozier, a preuzimao Robinson.
U finisu ga preuzeo Hajsmit i tu mu odradi ulaz i trojku sa 10.
Samo za tu trojku sa 10 se ne moze odbrana krivit.
i onda poslednja 2min Majami stavlja katanac na njega i dobija mec.
Minesota ako Gober ne pronadje neki svoj ofanzivni talenat ostade bez Edvatdsa.
Oce li ovo Bruklin i finiks da odradi?
Sudije gurkaju Finiks, sve neke ghost kontakte im daju, ali ode ovo Bruklinu.
Strasna ekipa.
Votford, Tajris Martin, a kad zagusti tu je Ben Simons.
Jednako je vjerovatno da postane mis svijeta. Mislim na Goberovo pronalaženje ofanzivnog talenta.
Nekad su se trojke branile kako su se branile jer se igrala potpuno druga igra. Jednako ima smisla poredit kako se tada branio reket u poređenju sa današnjom odbranom. Nikad se nisam slagao sa tvrdnjom da je osamdesetih i devedesetih igra bila "more phyisical". Fizikalnost imaju i bokseri, i nflovci, i sprineteri na sto metara i maratonci. Sve je to fizikalnost. Igra je nekad bila grublja, a danas se igrači više povređuju jer je igra drastično brža i skoro da se ne staje cijelu utakmicu. I jedno i drugo su manifestacije fizikalnosti. Mada nisam siguran da uopšte postoji riječ fizikalnost.
Last edited by NHM; 28-11-24 at 07:13.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
ofanzivni talenat? zar dovodite u pitanje kvalitet na toj strani parketa drugog najboljeg ofanzivnog igraca svih vremena (donedavno prvog)?
https://www.basketball-reference.com...tg_career.html
a prije edwardsa ce iz istog razloga ostati i bez naza i NAW-a, a vjerovatno i randlea.
Last edited by moon safari; 28-11-24 at 10:00.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Wolvesi 2-7 u poslednje vrijeme s tim da Randle nije pogodio onu trojku za pobjedu protiv Sunsa i da se nisu i provukli protiv Kingsa moglo je biti 0-9. trenutno više liče na neke stare Wolvse no na ekipu koja je prije pola godine mogla do finala. al tad nije bilo Randlea.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Istina je da sve ima svoje, svako vrijeme nosi svoje izazove za elitne sportiste, ali... Kontaktni sportovi se s razlogom smatraju tezim od nekontaktnih. Kad svedes kontakt na minimum, igra postaje fizicki znatno laksa, bez obzira sto ces ti to nadoknadjivati vecim trcanjem i skakanjem. Fizicki kontakt sa protivnikom, jos kad su dozvoljene grubosti, rapidno cijedi energiju sportiste. Ja samo kad sam gledao one kompilacije kroz kakve grubosti je Dzordan prolazio i sta su mu radili, ono je nezamislivo danas. Magarac bi pao s nogu, a ne covjek.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
ako je parametar za grubost 'bi li izbila tuca ispred zgrade na basketu', dobar komad faulova koje je jordan popio je tu negdje ispod te granice. kad ih gledas onako na gomili, pokupljeno iz pet sezona, pomislis da je svaka utakmica bila takva, svih 48 minuta i da je bilo blize boks mecu nego sportu sa loptom. ne znam sto je tacno zahtjevnije, prije je bilo vise kontakta, sad vise kretnji koje habaju meka tkiva. tokom cijelih 70-ih, samo je jedan igrac jednom pokidao prednje ukrstene ligamente koljena, tokom 80-ih je zabiljezeno 12 takvih povreda, tokom 90-ih 20-ak, 00-ih 30-ak, prosle decenije takodje preko 30.
dobiti dvije modrice i kontuziju ega ili pokidati ligamente koljena?
Dobro, ja sam govorio o umoru, ne o povredama. Kad se iscrpljujes trcanjem i skakanjem, veca je vjerovatnoca da se povrijedis. Kad se cijeli mec krljas u grubom klincu sa protivnikom, manje su sanse da se povrijedis, ali se iscijedis mnogo brzo, tank ti je prazan. Nista ne trosi tako brzo kao kad trpis neku mesinu od zivotinje koja je uvijek preko tebe.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
kako Knicksi užasno izgledaju. Charlotte bez 7 igrača (Ball im fali, najbolji igrač) i opet vode skoro cijeli meč.
prejeli se curkice sinoc.
Onako ce Tauns da izgleda kad krene PO.
Da sutira trojke i to je to. Nit snage, nit visine za centra. Ima duge ruke, ali realno ima visinu kao nekad PF.
Drugacije povrede danas, ali isto tako igraci su nekad igrali kroz povrede. Kroz ove dje danas pauziraju po mjesec dana definitivno.
Neke malo teze igralo se i cekao kraj sezone za intervenciju. Samo se zbog najtezih pravila duga pauza.
Ako je vec problem po ligamente danasnji stil, dje realno najatraktivnija kretnja s loptom se izvodi uz korake, mozda tako ni nije zamisljenja kosarka da se igra.
A jurcalo se i u drugim erama, pa manje zvanicno prijavljenih povreda. Mozda je i do ishrane prilikom odrastanja. Bracu Ball je definitivno kostala ishrana i losa obuca.
Kakav je centar bio Bil Lambier. Ljudi ne kapiraju kako bi on danas pravio malu djecu. A svakako ne osvaja se prakticno 3-peat bez vrhunskog centra.
U videu se spominje i odbrana na cijelom terenu. To je odbrana kog svakog poremeti. Nocas Tre Jang baca li baca asiste, a par puta je samo trebalo biti uz njega na njegovoj polovini.
Lejm, veli, bir. Jokić prije Jokića.
Svaki dan je dobar za upiranje.
sreća za Minnesotu sinoć pa su Clippersi iz nekog razloga posmatrali onaj poslednji napad bez pokušaja da se napravi faul i što je Gobert pokupio one ofanzivne skokove.
i to na +1, 3 sekunde razlike, ako sutnes sa dovoljno visokim lukom, proci ce 2 sekunde dok lopta stigne do obruca... citavo drugo poluvrijeme je bilo 'benny hill music playing in the background'.
nema veze, izgubice sledecu ovako.
A zna li se sto je Bridzis promijenio šut,sad mi je presmiješan.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
if it wasn't broken and you've tried to fix it and now it's broken... sta sad?
Wizardsi 0-14 u novembru. vjerovatno najtužnija ekipa lige. imaju par igrača koje bi mogli trejdovat - Poole i Valanciunas u prvom redu.
ne znam kome bi mogli poolea da uopste poklone. JV bi im mogao donijeti pik ili dva u februaru.
Nešto gledam kako skače i zakucava onaj Christian Braun iz Denvera i mislim se na šta bi mu zakucavanja ličila da nema onako kratke ruke.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
oće jazzeri Coopera Flaggaskapira' čoek da mogu dobiti pa aj da to spriječimo. ovako se tankuje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks