Po nekoj navici kad god sam u Baru sjednem u Pulenu ( tokom ljeta ne mrdam dalje od Starog Bara i Bedema ), ali posljednjih par puta smo bili u Parapet i ooodlicna im je hrana! Pica sa gamborima, uh. I philly cheesesteak sendvic, samo dodje bez pomfrita što je jedina mana, ali naručismo pomfrit posebno i dodje neki kao od mladog krompira, hrskav, uvijek cijenim kad pomfrit nije onaj zaledjeni iz kesice
Za sve vas što nahvaliste Rio, jbg upravu ste!
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Hvala kolega !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Spamujemo topic qli da kazem da sam prije nekih 4 dana bas lijepu gurmansku pojeo kod pashe. I kolega @Ayrton jebpohvalio palacinku. Samo jako
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hvala momci dobri. Zivjeli mi !
Ja zaboravih da se upisem, isto prije 4-5 dana, mjesano meso 10/10
Hvala !
Jeo sam tri puta gurmansku u Rio, ako bih ih ocjenjivao prvi put bih dao 9, pa zatim 8 i 7, ili je prva postavila standard, pa mi ostale nijesu ispunile ocekivanja.
U Bar bih preporucio Bedem (Stari Bar).
Jokic pica, ka ono parce iz pekare. Kad odstoji par sati. Srednja pica ka manja palacinka.
Pashina gurmanska odlicna. Malo je manja od gore pomenute pice, skoro duplo jeftinija, kvalitet se ne moze porediti.
Last edited by Dutch; 28-11-24 at 10:49.
Hvala kolega !
Pasterija prosijek, a cijene kao u centru Rima
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
To treba bojkotovat.
Napumpaju cijene, svejedno pun lokal, jer smo mi takav narod.
Prema tome, šta da ti kažem?
Jutros svratih posle sto godina u Pica Pepe . Nesto mi odvno ljepse nije pala pica . Socna , kora hrskava a preukusna
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Znate li dje su vam dzabe pice, a t o p, u Ideu u Gintas, manje od 3e je karpicoza, ima sa kulenom, ona je oko 3.5e, probajte![]()
Tu es mon héro!
Đe je Pepe sad?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sad su u Kralja Nikole na Zabjelo . Ja sam mislio da su zatvorili kako ih nije bilo u centar
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Tekstura citi kvart top su palačinke
Sve im je domace sir,prsuta kulen itd. Preporuka i za njihov dorucak...
Momci iz zagorica dominiraju sto se tice hrane na ovom topicu
Satelitski resiveri/oprema
Istina je ovo sto kaze kolega za Teksturu, sve domace, tek otvorili. Radili u Porto godinama i rijesili da zagazde
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks