Izlivaju trotoare, drugo nisam primijetio
Eo prije malo vise od mjesec su na stari aerodrom isto farbali, vec su na staro.
Ima li sto novosti za bulevar veljka vlahovica? Ako su se ovi iz Strabaga pomjerili metra u radovima grom me ubio
Izlivaju trotoare, drugo nisam primijetio
Bruka je koliko su spori.
Umjesto da iskoriste ove dane oni guslaju.
Prema tome, šta da ti kažem?
Svaki dan prolazim tuda, godinama i mogu ti reci, ovi su uradili dovoljno i dosta brzo, za razliku od onih prvih sto su zapoceli ovo.. realno, ne branim ih, u interesu mi je samo da se sto prije zavrsi, ali ja sam zadovoljan dinamikom. Realna prica, 1.7 bulevara dje je sve cisto i ravno, da se radi evo petu godinu, to je zastidje, ali ovi su sad dosli na neciji rad dje je neko vec kopao, postavljao instalacije, o jadu crnom radio, pa se sad i ovi o jadu nasili tamo... sve u svemu, dosta brzo ce biti gotova prva dionica do raskrsnice kod doma starih a do proljeca nadam se i ostatak.
Inace, kad se zavrsi bulevar i kad pocne da se gradi novo naselje gore uz sam bulevar na Ćemovskom, biće ono jedna jako zanimljiva prica..
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by Moracki zet; 29-11-24 at 22:12.
Da se ja pitam, niko kod nas ne bi radio metar puta osim Bemaxa. Oni su institucija.
Slazem se apsolutno. Ispratio sam ih dok su pravili bulevar put Tuza, prosto sam bio frapiran brzinom kojom su to zavrsili. I tu dionicu cesto koristim, skoro pa svaki dan, mislio sam nikad za nikad, ali to je bilo milina ispratit kako su to odradili.
Realno svaku dionicu koju su oni radili je tako prosla.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Jedina normalna firma koja zavrsava u roku,i koja i.a mehanizaciju i radnike, naucili su nas da sve kasni kod izgradnje bilo cega, pa nam kad neko zavrsi u roku to izgleda kao cudo
Hm...
Za nastavak puta od Čeva do Nikšića su postojale četri varijante, usvojeno je konačno rješenje da se gradi potpuno nova trasa magistralnog puta od Čeva do spoja na magistralni put Danilovgrad - Nikšić ispred tunela ,,Mali Budoš''. Dužina te nove trase je 22 km. https://maps.app.goo.gl/wpoxFXgmoNcr6hEd9
E, sad, Uprava za saobraćaj je raspisala tender za adaptacijom postojećeg puta Čevo - Bijele poljane - Riđani u dužini od 10 km kako bi se isti uklopio u budući magistralni put.
znaci dodatno opteretiti put od Budosa do NK....umjesto napraviti put kuda je isao stari, a onda PG-NK, NK-Cevo i NK - Vilusi povezati jedinim pravcem od Budosa do nedje ispod Trubjele koji bi ujedno bio i obilaznica oko NK...
ovako od Budosa do na Trubjelu ima oko 20km...a da ovo povezu vjerovatno bi skratili du distancu na pola
Ulazu se tolike pare u nepotrebne puteve, umjesto da se ulaze gdje je prioritet
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajde reko da danas pisem opet predlog da rijese uklucenje sa mosta na cetinjsku kruzni..da opet rasire na 2 trake i vrate mi ovo na mail
Poštovani
Navedeni problem ce biti riješen kroz projektno rješenje rekonstrukcije ulice Vojislavljevića i mosta koji je u planu.
S uvažavanjem.
Umjesto da zapar sati posla rijese ovo mi cemo cekat rekonstrukciju
Last edited by E_K_V; 03-12-24 at 14:24.
Hahahahahahaha a sta ce da urade? Da rasire most a onaj kruzni ostane isti je l qq
ne no nece da mrdnu k.... i pokusaju da bilo sto urade dok ne odrade sve sto su planirali...
tacno treba da prodje neko sa nekom utavarnom kasikom i pokupi one divlje ivicnjake plasticne sto su postavili...
Čestitam građanima Rogama nove ležeće, na svakih 200 metara, kao i mudro rješenje stubića, preteča ograde, iza mostića na Širaliji.
Ovi su dupli pobjednici - voze se s vama do Vranjskih njiva, pa onda preko svojih bregova... Katadioptere i znakove upozorenja dobili su na jednom mjestu, za ostala - naučiće.
Kompanija Crnagoraput gradiće Bulevar Vojislavljevića u podgoričkom naselju Zabjelo. Ova kompanija jedina se prijavila na tender koji je sredinom septembra raspisala Uprava saobraćaj, a koja je troškove izgradnje bulevara sa četiri trake dužine oko 3,2 km procijenila na oko 14,5 miliona eura sa PDV-om. U odluci koju je Uprava za saobraćaj objavila na sajtu Crnogorskih elektronskih javnih nabavki, vidi se da je Crnagoraput ponudila manje novca, odnosno 11.922.590,46 eura, dok je Uprava za saobraćaj javnim pozivom tražila 11.981.000,00 eura. Riječ je iznosima koji ne uključuju PDV.
Nije mi jasno zbog cega ne postoji drzavna firma koja bi imala sve moguce masine (kao Bemax npr) i da rade sve puteve kod nas, ali da bude organizovana kao sto je Bemax?
Ja ne znam na koju foru moze 1 metar bulevara da kosta skoro 4000 eura.
Zbog toga sto drzavna firma i efikasna organizacija ne idu zajedno
Zato što našim državnim firmama rukovode politički postavljeni upravni odbori sastavljeni od ljudi koji o tim firmama nemaju pojma.
Dodatno, njihova uobraženost je direktno proporcionalna njihovom neznanju.
Bave se zapošljavanjem svojih birača u tim firmama i tako ih satru.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Bemax nije pristao da radi bulevar jer nisu rijeseni imovinski odnosi
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Kukala nam majka, onaj na Stari ce bit pjesma kad ukrljajunu ovaj i ostave ga razrovanog.
a na zabjelu dok sve to budu radilo tokom naredne godine ocekujem usljenje makar 30 novih zgrada....a vjerovatno ce jos toliko poceti da se radi
naravno, po starom dobrom obicaju svaka je sto blize ulici a trenutno do vecine i nema priliza uredjenog....
interesantno je da neko da dozvolu za zgradu koja ima toliko dvorista da masine nemaju gdje da pridju vec blokiraju ulicu kad se izliva ploca i sl...
A svaka na septicku pa kad krene to da se ispumpava na svaku u jedan dan lele, meni je bas zalosno sta se napravi od toga dijela grada a imao je potencijal da bude bas uredjeno i fino mjesto za zivot al jbg
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks