Pozdrav htio sam da pitam ovdje kod koga preporucujete da se povede auto da se zamijeni set lanca na Audi a6 2013 godiste ? Ali kod nekog ko to moze kvalitetno da odradi
Momci treba mi kontakt i adresa limara Cvijovića na Zlaticu
067 220713 milan
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Hvala kolega
Koji antifriz ide u Nissan Qashqai 1.5 116hp 2019god
Jedan mi kaze g11 u castellanu g12++,u njemu je trenutno neki plave boje.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Trazi Febi 79400.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kakve veze ima boja?
Specifikacija: Kem. svojstvo: bez nitrita,
Kem. svojstvo: bez fosfata,
Kem. svojstvo: bez amina,
Kem. svojstvo: bez silikata,
Kem. svojstvo: bez borata,
MTU MTL 5048
Nissan L255N
Takumija za INSTITUCIJU!!!!![]()
Nervira li vas kada vidite da neko vozi biciklom po sred ulice taman toliko da ne mozete da ga zaobidjete?
Ili najjace prije neki dan neki Rus ili Ukranijac vidi mu se na faci da nije nas seta djecu po sred ulice, kako se ponasaju pi.
G12++ je skoro pa najnovija specifikacija. Ima veću tačku ključanja. Može da se miješa sa G11. Jedina kombinacija đe ne smije je G11 i G12 (bez pluseva), mada njega nisam ni vidio dugo vremena, bar ne kod ovih premium brendova. Pretežno su G12+ i G12++. Postoji još noviji G13 i njegov nasljednik G12evo.
Kao što ti reče Fabia uzmi Febi G12+ ili još bolje G12++ i nemaš brige.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
sto se radi s autima novim
nagazio kolega auto kad je isao autoputem za srbiju, auto je procitalo znak 100km/h, on je vozio tipa 160, auto izbacilo na ekran are you ok? sa znakom hitne pomoci i samo zvalo policiju kao da je emergency
auto 2024 godiste, samo sebe spija
Last edited by Laz; 27-11-24 at 11:17.
A nemoj mi to molim te. Izbacilo je poruku da je vrijeme za odmor.
Ali ARE YOU OK na ekran![]()
Last edited by TAKUMI; 27-11-24 at 11:25.
Mome drugu izbača neke crvene lampice,ako mu pogled malo duže odluta sa šoferke(prema navigaciji,centralnoj konzoli...).Nije vjerovao da je to to,pa testirao tako što je škiljio dok vozi i gleda đe treba.Iskočila mu crvena lampica sa simbolom šoljice kafe.
Vozimo se otvorenim putem,priprema se on da pretiče auto ispred.Kad mu se otvorio prostor ispred auta koje pretiče,malo oštrije skrenuo volan u lijevo,prešao u lijevu traku,stisnuo puni gas(po meni potpuno normalno krenuo u preticanje),kad je zapištalo nešto,zablinkala tabla,zvek se napravi...reko,isključuj ta čuda kume.Da se meni to desilo u početku preticanja ja bih odustao,jer bi pomislio da je crklo auto
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Tako je i meni Pezol izbacio da je vrijeme za odmor a ja se nesto zamislio, jos kad je zapistalo reko gotovo je
Ako vozis preblizu autu ispred, jos ako ides vecom brzinom, automatik brejking kiks in i usporava te da ga ne udaris.
Pisti ili aktivira vibrator volana ako taknes bijelu liniju bez zmigavca. Kamera ispred prati oci i ako ne drzis pogled ispred za vise od 3 sekunde onda krene da pisti i da usporava.
Kamera za oci:
![]()
Last edited by TAKUMI; 27-11-24 at 12:17.
A mogu li voziti ta nova auta sa naocarima za sunce?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovaj moj moze, moze i Merc S klasa. Za ostale ne znam ali pretpostavljam da mogu.
Kamera radi na principu kamere na iPhone za face otkljucavanje.
Kamera ima i drugih fukncija, npr. radi mi scan i sacuva settingse (sjediste, klimu, retrovizore……), kad sjedne supruga vraca sve njeno.
Zlatilo se ovo
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
AL no1, Antares, AR156, crane_operator, CYBUG, darko cfc, deejay zeka, Djalac, Ickorz, izcuca, joni, miovrag, Splinter99, stefke
Last edited by TAKUMI; 27-11-24 at 13:16.
Ove džidža midže drugu na čistokrvnog P.R.C.-a.Najjače,oće on trajno da ugasi start-stop sistem,ja se angažovao kod poznanika koji radi to,on veli neću,pod garancijom je idem u ovlašteni.Dobro reko,zaplakaćeš te 100-150€.Poša' u ovlašteni,oni vele:evo ođe uđeš u settings...i tu gasiš i pališ start stop trajno.Ne uzeše mu ni dinara.Ali oće evropljani,japanci i ameri da uzimaju pare na nešto što je kinez omogućio da sam korisnik uradi samo ako zna što znače pojmovi:settings,on,off...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Treba procitati users manual da bi znao za sve funkcije ali **** ga 400-500 stranica je to.
Vidjeces kako ce kinez da radi za par godina.
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks