Results 1 to 25 of 12823

Thread: BMW Club!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    6,221
    Thanks Thanks Received 
    13,871
    Thanked in
    5,261 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Juče me po prvi put izdala bembara mada nadam se da nije ništa strašno. Supruga vozila i ugasilo joj se auto tačno u raskrsnicu kod argentinskog trga. Battery low, pogasila se sva elektronika i ugasio servo, "change battery" greška. Ajde reko akumulator mada sam ga mijenjao početkom godine, dođe drug upalimo ga na kablove odma ali posle 300m ista greška, ugasi mi sve (volan, mjenjač, elektroniku...) i auto počne da trokira, D na mjenjaču blinka i ugasi se samo auto. Opet ga upalimo na kablove i radi auto normalno dok se ne ubaci u D tj. krene, onda opet sve isto.

Biće alternator problem, ne puni akumulator? Zvah evo šlepu da dođe po mene, moram ga probat na kablove opet pa u N da se ubaci jer se ovako ne smije šlepati?
    Alternator bio problem, u Voli ni da čuju za bilo kakvu reparaciju već mi ispostavili predračun od 1300 EUR za novi (nisu htjeli čak ni da ga izvade da ga nosim na reparaciju a da im platim ruke, znači završio sam svu priču sa njima). Auto šlepao do Duška u Zetu, 150 EUR sa rukama bješe reparacija altenatora (crkli su regleri, diode, četkice promijenjene) uglavnom to je završeno. Na usput mi je promijenio i crijevo od turba, amortizere haube i gepeka, sad auto radi kao sat i ide kao mećava sad a i troši manje definitivno (mislim da sam pola godine puknutog crijeva vozio, stručnjaci to nisu primijetili). Da ne upirem prste ali mi rekoše za alternator da su mu moguće nehotice kumovali i prethodni "majstori" koji kad su mi mijenjali dihtung na deklu koji je odma iznad altenatora, takli šafcigerom živu struju i spržili ga, djelovaše mu tako a i meni se ovaj problem javi dva dana posle servisa dihtunga.

2. The Following 2 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)