Nidje veze.
Prema tome, šta da ti kažem?
https://autodiler.link/tCruzMjbK5Y7kkWS7
Zna li ko šta o ovom F30?
Gledam nešto za brata.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
Je li ovo nema tempomat sreće mi?
Nema, ali to je 10 minuta da se ugradi.
Stay salty.
Pa to nema ni 2024. Samo uz doplatu.
Pogon na sve tockove, koliko znam nije se proslavio.
Nema tempomat, ima manju navigaciju, i vjerovatno klot sjedista...
Prodaje se vec neko vrijeme, cak ja moga kad sam kupovao i tad je bio na oglase, a za 13 000 eura mu i nije bas hitno...Jer se mogu naci i jeftinije.
Godiste je dobro, al opet nije LCI i nije b47 nego n47 i ja ga licno ne bi kupio opet, da sad kupujem auto.
Hvala. Izbor F30 je očajan, 90% ih je 316 i 318.
Možda bolje ipak E92/93 330 da gleda.
Stay salty.
Moj Accord iz 1988 je imao tempomat i radio je odlično
She is only here to annoy herself!
Ako nadje za te pare, a mislim da moze ako se potrudi, E92 sa M57 je mozda i najbolji izbor auta.
Taj motor je daleko bolji izbor od 2.0 N47...
Isplati se sipat koji litar nafte vise, i platit tu skuplju regu ali te glava ne boli...Pogotovo kako N47 odnosno 316,318,320d polako ulaze u godine i prelaze 250k+ samo te ceka glavobolja...Pitaj me kako znam
Prvo sto nije bajan kvalitet motora i resenja, drugo sto su ih sjebali sa zamjenom ulja na 20-30k, trece su glave koje ih voze
Last edited by Laz; 11-11-24 at 14:48.
Last edited by guvarana; 11-11-24 at 15:15.
Stay salty.
Laz, boli te glava i od sestaka.
Srecno sa N52/N53 pa da mjenja injectore i pumpe viskog pritiska kao set letnjih i zimskih guma sezonski![]()
Juče me po prvi put izdala bembara mada nadam se da nije ništa strašno. Supruga vozila i ugasilo joj se auto tačno u raskrsnicu kod argentinskog trga. Battery low, pogasila se sva elektronika i ugasio servo, "change battery" greška. Ajde reko akumulator mada sam ga mijenjao početkom godine, dođe drug upalimo ga na kablove odma ali posle 300m ista greška, ugasi mi sve (volan, mjenjač, elektroniku...) i auto počne da trokira, D na mjenjaču blinka i ugasi se samo auto. Opet ga upalimo na kablove i radi auto normalno dok se ne ubaci u D tj. krene, onda opet sve isto.
Biće alternator problem, ne puni akumulator? Zvah evo šlepu da dođe po mene, moram ga probat na kablove opet pa u N da se ubaci jer se ovako ne smije šlepati?
![]()
Daj kontakt, shift N i slepaj ga.
Vjerovatno je alternator a moguc je i spoj u getribi.
Last edited by TAKUMI; 13-11-24 at 08:55.
Ne moze, mislim da nikad to nije ni moglo, mora se upaliti da bih ga mogao prebaciti u N
Vuce li mu nesto struju, ako je instalirao dash cam ili se pokvarilo nesto npr. alarm.
U jun sam ugradio multimediu @smartcar u Srbiji. Bas iz ovih razloga sam htio nedje to ugradit dje rade godinama profi, platit skuplje. Moze li bit da ona vuce struju, kako to vidjet?
Ona 100%.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks