Ova vrsta politike bi se mogla okarakterisati kao Makijavelijska po mnogo parametara.
Stani, koja ti je ovo opsesija sa generalštabom ? Ne znam jesam li poludio ali čini mi se da ovo vidim makar deseti put, na različitim temama ali te niko ne ferma.
Da ti posvetim malo pažnje...pa nam objasni o čemu se radi, zašto je to vrijedno pominjanja? Kapiram da je neka izdaja u pitanju ali kako npr bilo ko iz CG, koja nije prstom mrdnula kad se rušilo mnogo vrijednije od zgrade koja svakog dana treba da se uruši, može potencirati nekakvu zgradurinu? Jel zato što je komunistička građevina u pitanju ili ono baš izdaja narode, izdaja ? Molim te nemoj da bude tako plitko
Kojima vama.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
jedan od omiljenih igrača, čoek koji je onda na WC '98 čistio parkete sa svima i blokadom pa bacanjima donio zlato. ali, izgleda da trunke obraza nema. pi. još se krije iza ovog papira, pokaži fino facu da znaju svi kolka si ljiga.
https://x.com/VladimirStev/status/1861012671165837509
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
valja reći da ovo upravlja Crnom Gorom zbog Abazovića. danas zbog evrope sad.
https://x.com/SlavicaPetrovs1/status...19285583192140
Svima kunem ti se, no niko neće da se upušta da uopšte sazna što ti je, pa reko da ne puknes od tolike zelje da te neko pita o čemu se radi, evo da te pitam.
Znaš da živiš u zemlji u kojoj su ti srušili mnogo vrednije stvari od zgrade koja bi na najmanji potres pobila sve ljude okolo a vi onda kmecali kako Srbi ne paze narod,jer vam je mnogo drag narod a ne mrzan AV? Mada da si svjesna toga sigurno ne bi nikad ni postavljala pitanja o bombardovanoj zgradi ali reci nam, o čemu se radi ?
Kojima vama? opet ponavljam.
Forum je malo šire zajednica da bi svakog člana izjednačavao sa sobom koji ne kapira vrijednost nekog arhitekte koji je baj d vej zadužen za dobar izgled Herceg Novog.A ja bi najradije da mi članovi poput tebe preskoče postove no što si izgleda navikao da kršiš pravilnike foruma.Znači tema je Srbija a General Štab je u Srbiji a ti se baviš forumašima.Da krene mak moderacija da se pozabavi tobom,m?Što tebe koji Q briga što meni ta zgrada znači.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 25-11-24 at 15:19.
Izdrži Brnaba.
![]()
E kad bi administracija banovala što se na priču o generalštabu, pita o generalštabu, ti bi prva žrtva bila...pa prestani sa nečim što nije tema(administracija da se pozabavi tobom ili ovaj put Ipak ne?) nego nam reci što ti je fetiš sa zgradom koja treba da se uruši ? Ili samo brineš da se dobar izgled Beograda ne urušava rušenjem urušene zgrade ?
Ajmo ovako.
Jel zato što je komunistička građevina.
Svima kunem ti se.
Ostat ćeš ipak uskraćen za bilo kakav odgovor,ne zbog pitanja nego zbog nastupa.
Pa ti to tamo đe si navika đe moraju da trpe tvoj stil postavljanja pitanja.Vjerovatno je ovako BIA upala u zavod za zaštitu spomenika sva sreća pa ja ovako virtuelno takve mogu da oduvam.![]()
Samo sam Kesića čekao da uploaduje na YT, i nije razočarao sa 8 klipova xD
![]()
To je najveci brat tamo. Da ga nema totalni mrak bi bio
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sjeverna Koreja u sred Evrope.
https://x.com/zaklina_prva/status/1861705619054497916
A ko su ovi unutar kordona?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Hahahahahahahahahaha
https://www.google.com/amp/s/www.nov...slomljeni-bola
Ovo je uzas sto se desava , a bogme ni odje ne zaostaje se...
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Đe se kupaš, đe školjke skupljaš i ko ti je rekao da dođeš na kojijevećdiograda u pitanju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks