Page 593 of 682 FirstFirst ... 93493543583589590591592593594595596597603643 ... LastLast
Results 14,801 to 14,825 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Ako ste se ikad pitali šta rade ovi politički uhljebi sa kupljenim diplomama koji su nesposobni za radna mjesta na koja su raspoređena, eto odgovora - botuju za partije sa radnog mjesta. Samo što ih partija ne plaća partijskim parama nego državnim.

Što se tiče naslova, izjava, bilborda i spotova Demokrata, jedino što je kod Borisa Bogdanovića na vrhunskom nivou jeste krindž. Kakav je to prosjek od mozga...
    Last edited by NHM; 23-11-24 at 18:47.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

2. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Fino neko celjade, je li ovo uzeo prezime od muza
    Valjda po Srbiji običaj, uvozni je

Thanks Thanks Given 
    7,469
    Thanks Thanks Received 
    4,812
    Thanked in
    2,465 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ako ste se ikad pitali šta rade ovi politički uhljebi sa kupljenim diplomama koji su nesposobni za radna mjesta na koja su raspoređena, eto odgovora - botuju za partije sa radnog mjesta. Samo što ih partija ne plaća partijskim parama nego državnim.

Što se tiče naslova, izjava, bilborda i spotova Demokrata, jedino što je kod Borisa Bogdanovića na vrhunskom nivou jeste krindž. Kakav je to prosjek od mozga...
    Kad mač pravde zakuca na vrata…
    Mač ima ruke i noge i kuca na vrata.
    Kako se ovaj radi neki lošim drogama.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

5. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Nije mogao da iskoristi ruka pravde jer je Dritanga to već obesmislila plus trajekt sa tim imenom. Čoek je umjetnička duša i originalan...

7. The Following 2 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Ne znam sta je jace u praksi, mac pravde nosi Justicia a ruka pravde moze da se tumaci i kao bozja kazna
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Pa zašto Justicia ne kuca na vrata?

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,491
    Thanked in
    1,001 Posts

Nece niko nikome da se zamjera, niko nema muda.

Thanks Thanks Given 
    1,093
    Thanks Thanks Received 
    1,454
    Thanked in
    728 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Sudije i onda da se kaze da im sad treba povecati 30% osnovice... pih gadovi jedni

Kako objasniti da je sud pustio na slobodu Vuka Lalatovića, iako je isti priznao ubistvo Ranka Vuletića, dobrovoljno se predao policiji, a svi prikupljeni materijalni dokazi potvrđuju njegovo priznanje? Kako razumjeti da je upravo ta sloboda omogućila da to lice izvrši novo ubistvo – na kružnom toku u Podgorici? Ovo nije samo tragedija za porodice žrtava, već i za cijelo društvo koje gubi povjerenje u pravosudne institucije”, kazao je Bogdanović.

Prema njegovom mišljenju, ovo nije samo propust.

“Ovo je izdaja pravde, izdaja bezbjedosti, izdaja svakog građanina Crne Gore! Ovo je jasna poruka da pojedine sudije, umjesto da budu stubovi pravnog sistema, postaju saveznički oslonci kriminala. Njihove odluke ne služe zakonu, već destruktivnim interesima”, istakao je on.

https://www.cdm.me/hronika/bogdanovi...nci-kriminala/

E ovako ako imate 25 000 eura i za ubistvo se mozete izvuci sa minimalnom kaznom , za kokain i drogerije jos manja je cifra i onda pocnu politicari sa pricom da se vjeruje u institucije?
    Vjerujem ja u institucije, jer nemam 25000 eura )))

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
    Zasto je odgovoran sudija kada mu zakon nalaze da ucini tako kako je propisano? Treba on da sjutra bude odgovoran zato sto je ucinio nesto protivno zakonu?
    Neka gosn. Bogdanovic i kolege mu donesu zakone kako misle da treba, u njihovoj je to nadleznosti, ili neka usvoje drugacije budzete pa neka obezbijede sredstva da se kupi oprema i eto za pocetak iznajmi neki objekat za sudjenja i pratece sadrzaje, u njihovoj je to nadleznosti.
    Treba djelati a ne prdnjaviti i optuzivati nekoga da je odgovoran jer postuje zakon. Sve legalista do legaliste

12. The Following 3 Users Say Thank You to Shaneman For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,319
    Thanks Thanks Received 
    5,919
    Thanked in
    3,433 Posts

Quote Originally Posted by Shaneman View Post
    Zasto je odgovoran sudija kada mu zakon nalaze da ucini tako kako je propisano? Treba on da sjutra bude odgovoran zato sto je ucinio nesto protivno zakonu?
    Neka gosn. Bogdanovic i kolege mu donesu zakone kako misle da treba, u njihovoj je to nadleznosti, ili neka usvoje drugacije budzete pa neka obezbijede sredstva da se kupi oprema i eto za pocetak iznajmi neki objekat za sudjenja i pratece sadrzaje, u njihovoj je to nadleznosti.
    Treba djelati a ne prdnjaviti i optuzivati nekoga da je odgovoran jer postuje zakon. Sve legalista do legaliste

Jer mu je krv na rukama, zato se zove sudija ili je bolje da ga zamijeni neki
    chaptGPT...
    nebitno politicari i bogdanovic ali sudija ga je za cisto ubistvo oslobodio bukvalno, da bi lik ubio jos jednog covjeka...

Ne znam sudstvo je bas na meti kritika zbog pojedinaca sramota

Thanks Thanks Given 
    3,590
    Thanks Thanks Received 
    4,727
    Thanked in
    2,104 Posts

Rece mi jednom nede davno jedan advokat...veli, vidis ovaj kafic...reko vidim, malo manje je sporova rijeseno odje nego u sudnicu. Pametnome dosta.
    Ako je za odredjeno krivicno djelo propisana kazna od-do godina zatvora...kad ste culi i koliko puta da je neko dobio maksimalnu kaznu zatvora? Ja znam da je maksimalnu kaznu za dvostruko ubistvo dobio onaj sto je ubio zeta vesne medenice. Jasno i zbog cega. Kako to da za tri godine sudija ne moze da donese presudu i da covjeka puste iz istraznog zatvora? Ili da tuzilac ne moze da podigne optuznicu za neko krivicno djelo, za koje postoje evidentni dokazi, a ta optuznica dobije osudjujuci epilog? Koliko god se nekome cinilo, svaki tuzilac moze da sastavi optuznicu koja sigurno pada na sudu. Nijesu oni bas tako naivni. Onda zalbe, cuda...kao on se borio. U normalnim zemljama kad imas odredjen broj tuzbi koje ti, kao tuziocu, padnu na sudu, slijedi "hvala na saradnji, idi bavi se necim drugim" JEr drzava onda placa sve troskove okrivljneom koji je oslobodjen. A tamo su to velike pare. Tako da je to sve vrzino kolo.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    1,093
    Thanks Thanks Received 
    1,454
    Thanked in
    728 Posts

Jer mu je krv na rukama, zato se zove sudija ili je bolje da ga zamijeni neki
    chaptGPT...
    nebitno politicari i bogdanovic ali sudija ga je za cisto ubistvo oslobodio bukvalno, da bi lik ubio jos jednog covjeka...

Ne znam sudstvo je bas na meti kritika zbog pojedinaca sramota

U medijima su prenijeli izjave sa pressa UP da nije oslobodjen vec da je izasao zbog proteka zakonskog roka za odredjivanje pritvora zbog nedonosenja prvostepene presude. Sad jesu li oni pogrijesili ili je gosn. Bogdanovic u svojoj izjavi za press dao sebi pjesnicku slobodu da se olako bavi necim u cem se ne razumije, moguce da je vijest pogresno prenesena.
    U svakom slucaju, ko misli da treba drzati drugoga u pritvoru mimo zakona bujrum, neka zavrsi skolu, progura ga gosn. Bogdanovic kao sudiju i polako prvoga ko mu pristigne za istek pritvora lijepo rjesenje o produzenju pa onda lijepo neka ceka sudjenje a ovoga ce svakako brzo opet neko drugi pustiti iz pritvora. Nema cekanja nego odmah od ponedjeljka da neko startuje i pomogne gosn. Bogdanovicu u borbi protiv izdaje, a mozda ga, kad to ucini, gosn. Bogdanovic podrzi i stane u odbranu nezakonitog ponasanja, ko zna.

Thanks Thanks Given 
    4,857
    Thanks Thanks Received 
    5,654
    Thanked in
    2,796 Posts

Quote Originally Posted by Shaneman View Post

Mislim da ti, za razliku od većine ovđe, znaš što jedino može da znači kada sudstvo dođe pod ovako direktan udar bezbjedonosnog sektora. Kao što je znao Orwell. Ili Hitler, ili Staljin.

Narod koji ne razumije da je diktatura zapravo kada svi prestanemo da radimo onoliko koliko umijemo i kako najbolje umijemo, a počnemo da radimo kako nam se kaže, ništa drugo neće ni dobiti.

I svi ovi ovako rašireni i zahuktali napadi na sudstvo, a iznad svega oni koji potiču iz skupštine, vlade, policije i tužilaštva, odnosno, ČETIRI NOSEĆA STUBA SUDSKOG SISTEMA, koji to isto sudstvo i oblikuju i oformljuju i drže i nose... Mogu nažalost da znače samo jednu stvar.

A jeste tragično koliko se ta iskrivljenost i izvitoperenost i neshvatanje lako ukorijene u našeg čoeka.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    1,093
    Thanks Thanks Received 
    1,454
    Thanked in
    728 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Mislim da ti, za razliku od većine ovđe, znaš što jedino može da znači kada sudstvo dođe pod ovako direktan udar bezbjedonosnog sektora. Kao što je znao Orwell. Ili Hitler, ili Staljin.

Narod koji ne razumije da je diktatura zapravo kada svi prestanemo da radimo onoliko koliko umijemo i kako najbolje umijemo, a počnemo da radimo kako nam se kaže, ništa drugo neće ni dobiti.

I svi ovi ovako rašireni i zahuktali napadi na sudstvo, a iznad svega oni koji potiču iz skupštine, vlade, policije i tužilaštva, odnosno, ČETIRI NOSEĆA STUBA SUDSKOG SISTEMA, koji to isto sudstvo i oblikuju i oformljuju i drže i nose... Mogu nažalost da znače samo jednu stvar.

A jeste tragično koliko se ta iskrivljenost i izvitoperenost i neshvatanje lako ukorijene u našeg čoeka.
    Pravosudna grana vlasti svakako ima svojjh mana i pogresaka, nije to izolovan sistem i trpi sve posljedice kao i drugi ali ocekivati od dva vijeca i tih ljudi da urade posao koji im dolazi na stolove u tom obimu jednostavno nije realno. Nije realno zbog njihovog broja i nije realno zbog kapaciteta koji su smijesni. I sad jos treba neko tamo lijevi ko nema pojma o nicemu slicnom osim o legalizmu da krivi te ljude jer su postupili u skladu sa zakonom.
    Umjesto lijepo odmah ujutro recimo da sa svoje pozicije obezbijede neku zgradu, iznajme fino prostor i kupe monitore, stolove, stolice, audio opremu, opreme krsteno, pa motivisu sudije specijalnog suda kao njihove kolege u Republici Srbiji sa po nekoliko puta visom platom od kolega pa polako, korak po korak.

Thanks Thanks Given 
    6,319
    Thanks Thanks Received 
    5,919
    Thanked in
    3,433 Posts

Evo novina sto narod cita , sudija je igor djurickovic ajte vi meni objasnite kao laiku za pravosudje
    1.na dan ubistva od Lalatovića oduzet pištolj marke “CZ”, kalibra 7,65 mm, sa okvirom bez municije.

Vještačenjem... proizilazi da je iz predmetnog pištolja pucano i iz istog je ispaljeno 6 metaka, čije čaure su pronađene na licu mjesta, nakon čega pištolj nije čišćen”, navode sudije Apelacionog suda.

2. iskaz svjedoka Peka Đikanovića, iz kojeg proizilazi da mu je okrivljeni Lalatović u zatvoru, kada ga je pitao zašto je ubio R. V., rekao: “Juče sam saznao da ti je bio drug. Žao mi je. Nijesam momka poznavao. Poslali su me A. M. i M. D”.da ga je lišio života jer im je dugovao novac za kokain, a obećali su mu da će mu dati 200.000€ i da će ga čuvati u zatvoru.

3.Viši sud u Podgorici konstatovao i činjenicu da je Lalatović i ranije osuđivan i to presudom Osnovnog suda u Podgorici zbog krivičnog djela razbojništvo, na kaznu zatvora u trajanju od sedam mjeseci, odnosno, zbog krivičnog djela sa elementima nasilja,Sve navedene činjenice u svojoj ukupnosti čine okolnosti koje ukazuju na to da će okrivljeni ukoliko se nađe na slobodi ponoviti isto ili istovrsno krivično djelo, te na taj način ometati dalje vođenje krivičnog postupka i čine opravdanim produženje pritvora.

4. Zbog izmjena u sastavu sudskog vijeca 2022 pocinje novo.sudjenje.

5. Pred krivičnim vijećem sudije Igora Đuričkovića, okrivljeni je tada ponovio odbranu koju je dao na početku sudskog procesa u junu 2020. godine, rekavši da mu je žao i da se kaje.

Okrivljeni je kazao da je iz straha ubio Vuletića, ali da se nije dogodilo onako kako je to napisano u optužnici, i da nije po nagovoru okrivljenih Andrije Markovića i Miloša Božovića izvršio ovo ubistvo.

”Priznajem da sam ubio Vuletića i kajem se zbog toga. Kada sam vidio šta sam uradio, otišao sam i prijavio se u policiju. Ostajem kod izjave koju sam dao kod tužioca u istrazi. Kajem se”, izjavio je Lalatović ranije.

6. 2021 Službenici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija našli užad kod Vuka Lalatovića i Miloša Markovića pokusaj bjekstva....

8. 2021.Nikšićanin Vuk Lalatović (21) ne kaje se što je u januaru prošle godine improvizovanim bodežom izbo pritvorenika Miljana Bulatovića.[dobio 11 mjeseci Sanja Kekovic Sudija i naravno Damir Lekic advokat (osudjen zbog nanosenje lakih tjelesnih povreda u lijevu ruku koja se nalazila na vratu Bulatovica ( na vratu)branio se ]

Epilog : krajem maja ove godine je pušten iz pritvora zbog nedonošenja prvostepene presude.

Ajte sad strucnjaci pojasnite narodnim laicima zasto ne vjeruju u sud i sudske institucije, zasto je poljuljano povjerenje gradjana, 25k eura .... zasto zasto zasto?
    Sve ovo ima na web, samo pokusajte da opravdate nedonosenje prvostepene presude!

Last edited by NetworkMaster; 23-11-24 at 22:41.

19. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,857
    Thanks Thanks Received 
    5,654
    Thanked in
    2,796 Posts

I eto, čisto da vam usred ove opšte pomame na sudstvo i sudije bačim buvu

Zakonski okvir je zadat, i jednak svima.

U nekom recimo krivičnom sudskom postupku, recimo baš kakav je bio ovaj koji je sad u epicentru, najviše se pita Tužilac. Toliko, da se najčešće kaže, ''postupak vodio tužilac taj i taj''.

Kako Tužilac radi svoj posao, pita se njegov lični kvalitet i znanje, ali jedna stvar prethodno tome, još i više... Kako su mu temelj na kome će raditi izgradili Istražni organi. Policija, prije svega.

Sudija vam dođe tek na kraju. I, obratite pažnju. Sudija je jedina karika ovđe čiji se rad, po pravilu, kontroliše, cijeni, koriguje, u još jednom, dva, ili više stepeni.
    Ili, prostijim riječima, sudija vam je po difoltu najpouzdanija karika tu, što se tiče rezultata. I kada rezultat ne valja, po istom difoltu najmanji procenat uzroka će biti u sudstvu.
    Ovo je zakonitost sistema.

I, ovako pobočke još jednu:

Kuku zemlji đe policajci, tužioci, poslanici, premijeri i ministri napadaju sudije.
    Kuku zemlji đe najbolji sudije ne mogu dočekat da odu u advokate.
    Kuku zemlji đe im novi wc pada na glavu.
    I kuku zemlji đe ne samo forumaši, nego čak i tužilaštva, policija, mediji, politika i političari, misle da je zloupotreba sl. položaja vrh djelo koje se ganja

p.s.
    ovo poslednje je za Shanemana, i one koji razumiju o čemu se radi

Thanks Thanks Given 
    1,093
    Thanks Thanks Received 
    1,454
    Thanked in
    728 Posts

Evo novina sto narod cita , sudija je igor djurickovic ajte vi meni objasnite kao laiku za pravosudje
    1.na dan ubistva od Lalatovića oduzet pištolj marke “CZ”, kalibra 7,65 mm, sa okvirom bez municije.

Vještačenjem... proizilazi da je iz predmetnog pištolja pucano i iz istog je ispaljeno 6 metaka, čije čaure su pronađene na licu mjesta, nakon čega pištolj nije čišćen”, navode sudije Apelacionog suda.

2. iskaz svjedoka Peka Đikanovića, iz kojeg proizilazi da mu je okrivljeni Lalatović u zatvoru, kada ga je pitao zašto je ubio R. V., rekao: “Juče sam saznao da ti je bio drug. Žao mi je. Nijesam momka poznavao. Poslali su me A. M. i M. D”.da ga je lišio života jer im je dugovao novac za kokain, a obećali su mu da će mu dati 200.000€ i da će ga čuvati u zatvoru.

3.Viši sud u Podgorici konstatovao i činjenicu da je Lalatović i ranije osuđivan i to presudom Osnovnog suda u Podgorici zbog krivičnog djela razbojništvo, na kaznu zatvora u trajanju od sedam mjeseci, odnosno, zbog krivičnog djela sa elementima nasilja,Sve navedene činjenice u svojoj ukupnosti čine okolnosti koje ukazuju na to da će okrivljeni ukoliko se nađe na slobodi ponoviti isto ili istovrsno krivično djelo, te na taj način ometati dalje vođenje krivičnog postupka i čine opravdanim produženje pritvora.

5. Pred krivičnim vijećem sudije Igora Đuričkovića, okrivljeni je tada ponovio odbranu koju je dao na početku sudskog procesa u junu 2020. godine, rekavši da mu je žao i da se kaje.

Okrivljeni je kazao da je iz straha ubio Vuletića, ali da se nije dogodilo onako kako je to napisano u optužnici, i da nije po nagovoru okrivljenih Andrije Markovića i Miloša Božovića izvršio ovo ubistvo.

”Priznajem da sam ubio Vuletića i kajem se zbog toga. Kada sam vidio šta sam uradio, otišao sam i prijavio se u policiju. Ostajem kod izjave koju sam dao kod tužioca u istrazi. Kajem se”, izjavio je Lalatović ranije.

6. 2021 Službenici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija našli užad kod Vuka Lalatovića i Miloša Markovića pokusaj bjekstva....

8. 2021.Nikšićanin Vuk Lalatović (21) ne kaje se što je u januaru prošle godine improvizovanim bodežom izbo pritvorenika Miljana Bulatovića.[dobio 11 mjeseci Sanja Kekovic Sudija i naravno Damir Lekic advokat (osudjen zbog nanosenje lakih tjelesnih povreda u lijevu ruku koja se nalazila na vratu Bulatovica ( na vratu)branio se ]

Epilog : krajem maja ove godine je pušten iz pritvora zbog nedonošenja prvostepene presude.

Ajte sad strucnjaci pojasnite narodnim laicima zasto ne vjeruju u sud i sudske institucije, zasto je poljuljano povjerenje gradjana, 25k eura .... zasto zasto zasto?
    Sve ovo ima na web, samo pokusajte da opravdate nedonosenje prvostepene presude!

Pa da li je ovo lice oslobodjeno ili nije? Sta kazu zvanicnici?
    I jedno pitanje, iako nije pravne prirode, sta mislite, koliko kosta jedna nanogica za elektronski nadzor?

Thanks Thanks Given 
    4,857
    Thanks Thanks Received 
    5,654
    Thanked in
    2,796 Posts

Hm. Ne bi ga ja baš sudio po osnovu 8 rečenica s weba. od kojih rečenice 6. i 8. nemaju veze s konkretnim postupkom, rečenica 3. je vezana za rješenje o produženju pritvora a ne sudski postupak, rečenica 2. sadrži jedan od dva osnovna razloga zašto je ovo suđenje otrajalo- iskaz svjedoka koji je poslije još dva svjedoka osporilo, i optužilo pomenutog svjedoka da je htio da ''namjesti igranku'' Markoviću i Božoviću, što je i sam Lalatović u ponovljenom suđenju potvrdio, što znači da rečenica 5. ukida rečenicu 2., dok rečenica 4. sadrži drugi osnovni razlog trajanja...
    A rečenica 7. ne postoji

Ovo ne znači da je ko god ga je sudio ispravan. Ovo samo znači da to iz ovoga zasigurno ne možeš reć.

23. The Following User Says Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,351
    Thanks Thanks Received 
    10,129
    Thanked in
    7,606 Posts

Možda rečenica 7. postoji samo da Network još navede izvor.

Kakav hit mit.Ovo ka kad je kopi pejstovao tekstove sa oružje.net.

Thanks Thanks Given 
    6,319
    Thanks Thanks Received 
    5,919
    Thanked in
    3,433 Posts

7. https://www.pobjeda.me/tagovi/vuk-lalatovic
    https://www.vijesti.me/tag/173991/vuk-lalatovic

U pravu ste bogomi , nevin covjek apsolutno ste u pravu....

Thanks Thanks Given 
    1,093
    Thanks Thanks Received 
    1,454
    Thanked in
    728 Posts

7. https://www.pobjeda.me/tagovi/vuk-lalatovic
    https://www.vijesti.me/tag/173991/vuk-lalatovic

U pravu ste bogomi , nevin covjek apsolutno ste u pravu....

Ja nisam pisao o necijoj vinosti nego o ukidanju mjere pritvora te situaciji kada neko nije kupio tzv. nanogice kojima treba da se provjerava izvrsenje mjera nadzora kada se ukine pritvor.
    I sada to trebamo ignorisati i slijediti pogresan narativ da ga je neki sudija pustio, pa cak i oslobodio, samo zato sto je postovao zakon.
    I to je poenta, skidanje odgovornosti sa sebe na drugoga ppgresnim tezama, a pogresne teze nikada ne mogu dovesti do pravilnog zakljucka.
    Zato je pitanje, da li bi gosn. Bogdanovic javno podrzao sudiju koji bi eventualno prekrsio zakon i nezakonito produzio pritvor okrivljenom?

Thanks Thanks Given 
    6,319
    Thanks Thanks Received 
    5,919
    Thanked in
    3,433 Posts

Ja ne znam zasto branis sudije i sudske institucije? Pa covjek je imao u pritvor pokusaj ubistva koji je sudija kekovicka okarakterisala kao lakse povrede?
    Ajte molim vas kad imas para mozes da radis sto oces...
    Dzabe Policija radi svoj posao za mizernu platu dok sudija radi po EURO zakonu...

Thanks Thanks Given 
    1,093
    Thanks Thanks Received 
    1,454
    Thanked in
    728 Posts

Ja ne znam zasto branis sudije i sudske institucije? Pa covjek je imao u pritvor pokusaj ubistva koji je sudija kekovicka okarakterisala kao lakse povrede?
    Ajte molim vas kad imas para mozes da radis sto oces...
    Dzabe Policija radi svoj posao za mizernu platu dok sudija radi po EURO zakonu...

Zato sto je ispravan zakljucak jedini koji moze stvarno nesto da promijeni a ne palamudjenje politicara koji su uzgred tu iskljucivo da brane svoje pozicije. Zato sto njihove izjave jednostavno u ovom slucaju nijesu tacne i dovode do pogresnih zakljucaka.
    Jasno da niko razuman ne trazi da se ignorise postojanje kriminala i da se odgovornima treba presuditi po zakonu ali ignorisanje stvarnog stanja i potreba tuzilastava i sudstva, u konkretnom slucaju ignorisanje nabavke pisljive nanogice, i odbrana toga nekakvim parolama o izdaji pravde je degutantna i vodi nastavku pogresnog stanja, koje odgovara najvise upravo tima sto izbjegavaju pristup sudu. Zato jer treba slijediti cinjenice a ne pogresne narative.

https://www.vijesti.me/v/733962?utm_..._share_counter

https://borba.me/radulovic-da-smo-im...li-sprijeceni/

"

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Kuća Balijagića gorjela u požaru

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...rjela-u-pozaru

Katastrofa. Sve lažni moralisti.

E što ga neće uhapsit...

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,758
    Thanked in
    1,582 Posts

Isto su sacekali da ga uhapse prvo ahhahahahah

f6

31. The Following 8 Users Say Thank You to acs For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

IQ?

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Page 593 of 682 FirstFirst ... 93493543583589590591592593594595596597603643 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)