Pošto nema teme za izbore u Berane, neka odje ovaj intelektualac.
https://x.com/LjiljanaPesic4/status/1859360372244844719
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ovaj čovjek je materijal za neku jaku funkciju.
Love, peace and respect.
igrom slučaja ovaj lik mi je jedan od najjačih ikada vezanih za izbore. ovo je inače bilo prije 10 godina, za te lokalne. ne znam zašto potreba od ove sa tvitera da se izbaca kao da je sad. ima tolko materijala od raznih budala svakog dana, da nema potrebe da nešto od prije predstavlja kao sadašnje.
eo ga doktor.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E kunem ti se vise bi odlezao za 100 ovaca no neko sa 100 kilograma kokaina...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne odgledah emisiju na žalost, samo fragment sam čuo.
Milutin Đukanović - Vi znate da od 1990 do 2020 Srbi i ovi bliski opoziciji nisu mogli da se zaposle od terora DPS-a.
Reče čovjek, ne trepnu kapi i zaboravi da je on isti zapošlejm u EPCG u vrijeme tog DPS terora.
Odgledaću popodne, ali za kompletan užitak treba i pregled koga je DPS, SDP i SD zaposlio godinama unazad.
Mada borba titana, vjerujem da će biti neriješeno. Nešto tipa Iron man vs Captain America.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Evo sad posto je Alija dolijao,posto je mandić ovako ažuran
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...zruce-marovica
U slučaju neizručivanja Crnoj Gori, 10. oktobra 2026. će nastupiti apsolutna zastarelost izvršenja zatvorske kazne Maroviću.
Ako se ovo dozvoli,nemalo nas
Last edited by AdO_pG; 21-11-24 at 09:49.
kako se Tiho ex dps igrač folirasvome šefu veli pričajte sa Vučićem. tiho ka da ne zna da je vodja svih njih upravo Vučić.
btw - zanimljiva situacija
https://www.vijesti.me/sport/kosarka...ivac-i-vlasnik
Bokan je svakako u es odavno, da vidimo kome li će se prikloniti sada. da li jednoj ili drugoj struji. snsu ili snsu?U pitanju je veoma čudna i paradoksalna reakcija gradske vlasti iz prostog razloga što je Glavni grad osnivač i vlasnik KK Budućnost Voli, a gradskim budžetom za 2024. godinu opredijeljeno je milion eura ulaganja u klub.
Kako Vijesti saznaju, Glavni grad, kao i Vlada Crne Gore, međutim, nisu u potpunosti ispoštovali ono što su se i prošle i tekuće godine dogovorili i šta su obećali čelnicima Budućnosti.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jedanaest osoba uhapšeno je i zadržano zbog pada nadstrešnice na željezničkoj stanici u Novom Sadu, saopštilo je Više javno tužilaštvo u tom gradu u Srbiji.
Oni su naveli inicijale, među kojima je i donedavni ministar građevinarstva u Srbiji Goran Vesić. On kaže da nije uhapšen, već da se dobrovoljno odazvao pozivu policijskih službenika.
RTS je objavio da su među uhapšenima Goran Vesić, Jelena Tanasković, Nebojša Šurlan i Anita Dimoski.
Jelena Tanasković je dojučerašnja direktorica "Infrastrukture željeznice Srbije", koja je podnijela ostavku na tu funkciju. Šurlan je bivši direktor Infrastrukture željeznice Srbije, a Anita Dimoski pomoćnica ministra za željeznički saobraćaj.
U obrušavanju nadstrešnice 1. novembra stradalo je petnaest osoba.
https://www.vijesti.me/svijet/balkan...voljno-odazvao
jako smo zalosni
nothing comes from violence and nothing ever could
Nisam navikao bez meme-a takvu izjavu
I Skadarsko jezero pogotovo
TT
Ilija je veoma talentovan.
Tko leti, vrijedi...
Kakav penal, na kraju nije nista uradio ali ne bi bio ziv da ne preuzme neku zaslugu, cekamo promotivni spot.
https://m.cdm.me/hronika/saranovic-o...mo-zajednicki/
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Kako je istakao, policijske snage Crne Gore i Srbije, uz podršku Vojske Crne Gore i uz saradnju sa građanima, još jednom su pokazale kako izgleda pravi primjer timskog rada i profesionalizma...
Moj Saranovicu ovo je tezak poraz policijskih i vojnih snaga ... uhvatili su ga drugi i ponijeli medalju ...
Sledeci put proglasiti za extremistu da se dobije dozvola za pucanje a ne ugrozavati sluzbenike...
Last edited by joni; 21-11-24 at 13:30.
To nije tačno.
Euro je uveden 2002 godine, a inflacija te godine nije bila ni blizu 100%. Bilo je zaokruživanja cijena naravno, a inflacija je bila jednocifrena.
Kako piše u zvaničnom dokumentu inflacija je iznosila te godine 9.4%.
Last edited by hercules; 21-11-24 at 13:55.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Onda da ti vjerujemo.Taman koliko i Monstatu i preživljavanju sa 1,5€ dnevno.Čuš inflacija 9%?! a cijene za godinu,ako ne i prije se izjednačile iako je kurs bio 1:2,što mi matematički dođe na 100 a ne 9%.
Poenta mi je bila da s e ništa nije promijenilo osim što se sad slobodno i bez straha kritikuje,da ne kažem slobodno prave TV emisije o aktuelnim problemima sa sve poimenično nabrojanim tetkama,strinama,nećacima,ćerkama,sinovima...što je za pohvalu.Samo treba bit zahvalan,ako ništa drugo,što nema autocenzure
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Meš čini da su za većinu ođe to bile i ostale TV Vesti a ne TV Vijesti.
I ne,nisu bile režimske,nego im je režim tukao,bombao i prijetio novinarima.Vjerujem da im je sad autocenzura na istom nivou kao i pod DPS-om a strah za živu glavu na mnooogo manjem
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks